Multistopp - Veien til Fiji 2

Multistopp, veien til Fiji 2
Fra NOK 20 850,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
På denne veien til Fiji går turen innom Australia og New Zealand. På vei hjem gjør du et annet eksotisk stopp, på tropiske Hawaii.

Flyrute:

Oslo - Sydney // Brisbane - Auckland - Fiji - Hawaii - Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.


 

1. Sydney, Australia

Velkommen til verdens backpackerhovedstad! Her kryr det av andre backpackere og du kan lære deg å surfe, chille på stranden, legge ut på en opplevelsesreise i bushen eller gjøre vennene dine sjalu med å ta tidenes selfie mens du hopper i fallskjerm. Kjøp deg et busspass og oppdag resten av de kule backpackerstedene i området.Det kjente Operahuset sett fra Sydney Harbour Bridge

Gjør turen fra Sydney til Brisbane ekstra innholdsrik med opplevelsesturen Sydney to Brisbane Experience. På turen vil du blant annet dra på vinsmaking og lære å surfe. 

2. Brisbane, Australia

Brisbane er været alltid fantastisk, så ikke glem å ta med deg sandalene dine, eller thongs, som lokalbefolkningen kaller dem. Bli kjent med Australias «laid back»-kultur, Brisbanes mange kule barer, ta et surfekurs og slapp av på den trendy bystranda. Neste stopp er "Land of the Kiwis" - New Zealand!I Brisbane kan du "Hang loose" sammen med de lokale

3. Auckland, New Zealand

Du kan virkelig ikke komme lenger vekk hjemmefra! Utforsk New Zealands vakre natur på en sightseeingtur rundt Auckland. Denne ekte «Down Under»-destinasjonen er full av imponerende panoramautsikter og majestetisk natur, så legg ut på fottur eller lei en campervan fra Jucy og dra på road trip for å utforske mer. Vi anbefaler at du setter av minst tre uker (men 5 er bedre). Etter noen supre uker på New Zealand går turen videre til Fiji. Auckland byr på fantastiske panoramautsikter

4. Fiji

Det er tid for å teste ut hengekøya! Svømming, snorkling og dykking er bare noen av aktivitetene som er med på å gjøre Fiji til det ultimate reisemålet - også for de som bare vil tilbringe en eller to late uker på stranda. De store smilene fra den gjestfrie lokalbefolkningen kommer uansett til å gjøre at du føler deg velkommen - "Bula!" Neste stopp: Fly til Hawaii for et naturskjønt eventyr.Fiji er et paradis, både for avslapping og for kule aktiviteter

5. Hawaii, USA

Aloha! Hawaii er en eksotisk berikelse av en øy, med imponerende vulkaner, en vakker symfoni av blomster og farger - og selvfølgelig, fantastiske mennesker. Dra på rundreisen "Hawaii Big Island" for å få mest mulig ut av oppholdet ditt. Fra Hawaii går flyturen hjem for å planlegge ditt neste eventyr.Naturen på Hawaii er ubeskrivelig vakker


Få rabatt på opplevelser på Fiji nå!

Fram til 15. september gir vi deg 10-15% rabatt på utvalgte opplevelsesreiser langs reiseruten. Under kan du se noen av turene og opplevelsene som du får rabatt på. Ta kontakt med en av våre reisespesialister for å benytte deg av tilbudet.

 

 

Jucy Cabana campervan in New Zealand

Jucy Cabana campervan in New Zealand
Minimum 1 uke
A compact and easy-to-use campervan in New Zealand. Accommodating 2 people, the Cabana campervan is the perfect choice for travellers who enjoys the combination of a road trip and camping in the land of the Kiwi's.
Mer informasjon

 

Jucy Condo campervan in New Zealand

Jucy Condo campervan in New Zealand
Minimum 1 uke
Look no further for transportation and accommodation in New Zealand! The Jucy Condo campervan is all you need for your adventure. Compact and easy-to-drive with the same features as the larger motorhomes. Sleeps 4 and truly awesome!
Mer informasjon

 

 

 

 


 

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp til å sette sammen din egen rundreise?
Kontakt en reisespesialist

 

Med ISIC kortet kan du kjøpe ungdom og studentbilletterFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

 

Partnere:

Samarbeidspartnere: Fiji Tourism og Jucy 

Contact