The Ozzie Way

Rundreise - The Ozzie Way
Fra NOK 12 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • ✈️ Alle skatter og avgifter ved flyplasser
  • ✈️ Gyldig i 12 måneder
  • ✈️ ISIC-kort
  • ✈️ Alle bestillingsomkostninger
Denne reisen er perfekt for deg som ønsker å utforske og reise rundt i Australia, men samtidig vil ha med en liten dæsj av Asia! Fly med Emirates hele veien og få med deg mange kule stopp underveis!

Reisen starter med stopp i Dubai, Bali og Singapore. Utforsk alt hva disse stedene har å tilby (hint: det er ikke rent lite), og hvis du har litt ekstra med tid kan du også legge inn et besøk til andre steder i Indonesia, samt Malaysia før du reiser videre til hoveddestinasjonen på denne reisen, nemlig Australia. Denne turen tar deg med til hippe Melbourne og Adelaide! Bruk tid her og gjør deg kjent med disse superkule byene før du legger i vei på en episk road trip til Sydney. På hjemreisen har vi lagt inn to stopp i Thailand - henholdsvis Bangkok og Phuket - før du returnerer til Norge. 

Dersom du har lyst til å utvide reisen din i Australia eller legge inn andre stopp i Asia er det også fult mulig. Emirates har et stort nettverk av flyvninger både i Asia og Australia, noe som gjør det enkelt å tilpasse reisen etter dine ønsker og behov. 

Land du vil besøke på denne reisen

  • De forente arabiske emirater
  • Indonesia 
  • Singapore
  • Australia
  • Thailand

Flyrute

✈️ Oslo - Dubai - Bali - Singapore - Melbourne - Adelaide // Sydney - Bangkok - Phuket - Dubai - Oslo

Australia _Emirates _ozzie -multistop

// eller rosa linje = ingen flytransport, reis på egen hånd.

Legg til eller endre destinasjoner

Husk at denne rundreisen kun er et forslag fra vår side. Dersom du kunne tenke deg å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått kan du enkelt designe din egen rute her. Hvis du vil ha råd og tips om hvordan du kan sette sammen din egen reiserute kan du kontakte en av våre reisespesialister. Vi deler gjerne vår kunnskap og insider-tips med deg!

Vilkår
Denne reisen er basert på fleksible ungdoms- og studentbilletter, som betyr at de kan kun bestilles av studenter (maks 33 år) og ungdommer (maks 25 år). Men slapp av, du kan fortsatt bestille denne reisen selv om du ikke er student eller eldre enn 25 år - dog vilkårene kan muligens være noe anderledes i slike tilfeller. Ta kontakt med oss for mer informasjon om flybillettenes vilkår. 

Gyldighet
Denne rundreisebilletten er gyldig i 12 måneder.

Hva hvis jeg ønsker å endre min billett etter jeg har kjøpt den?
Du er velkommen til å sende en forespørsel om endring av billetten dersom du ønsker å bytte avreisedato eller reiserute. Vær oppmerksom på at endring av billetter avhenger alltid av tilgjengeligheten på den flyvningen du ønsker å bytte til og kan derfor ikke garanteres. 

Jeg vil reise The Ozzie Way!
Kontakt oss!
Kontakt