• mai20

  8 fordeler med å reise alene

  Å backpacke alene kan være en skremmende tanke, men tar du sjansen er du garantert utrolige opplevelser som vil følge deg for resten av livet. Trenger du å bli overbevist? Her er 8 fordeler med å reise solo. 

  1. Du blir ekstremt selvstendig Du vokser mye på å reise alene, og kommer hjem som et nytt og selvstendig menneske. Du lærer deg verdien av din egen intuisjon og magefølelse, og blir tryggere på deg selv. 

  2. Du får raskt nye venner Så lenge du oppholder deg på steder der det finnes andre backpackere vil du aldri føle deg ensom. Blir det for mye har du alltid mulighet til å trekke deg tilbake.   3. Du har mulighet til å være spontan Du kan når som helst gjøre endringer i planene uten at noen legger seg opp i det. Kanskje du blir med en gjeng kule folk du nettopp møtte til et sted du i utgangspunktet aldri hadde h... Les mer
 • mai20

  10 opplevelsesreiser utenom det vanlige

  Dersom reiselysten er i ferd med å ta overhånd og du er ute etter noen ekstraordinære opplevelser anbefaler vi deg å ta en titt her. Disse 10 opplevelsesreisene er kanskje litt utenom det vanlige, men også noen av de mest spennende og eksotiske eventyrene vi kan friste med. Og en liten advarsel, disse turene kan gi deg et ekstremt tilfelle av reisefeber.

 • mai06

  5 grunner til å bestille årets sommerferie til Perhentian Islands og Tioman

  Av Aurora
  Utforsk den tropiske jungelen på Robinson-øya Tioman, eller len deg tilbake i sanden for en utendørs kinoopplevelse under stjerneklar himmel på Perhentian Islands. Trenger du inspirasjon til den perfekte sommerferien kan vi friste med 5 gode grunner for å reise til Perhentian Islands og Tioman i sommer.Les mer
 • mai06

  11 tips for den ultimate amerikanske road trip'en

  Skal du på road trip i USA? Sjekk ut våre 11 beste tips for planleggingen av den ultimate amerikanske road trip! 

  1. Frihet med en plan Det finnes ingen bedre følelse enn friheten som følger med en episk road trip. Du er din egen sjef og bestemmer både tempo og retning selv. Når det er sagt, kan litt planlegging spare ... Les mer
 • mai06

  Følg Kristin Gjelsvik på road trip i USA

  Av Aurora
  Går du med en drøm om å reise, men mangler inspirasjon og ideer? Kristin Gjelsvik har vært hos oss og bestilt tidenes road trip i USA, og du kan følge henne hele veien på vår Instagram og Snapchat!

  Instagram: @KILROYNorway Snapchat: kilroynorway I midten av april kom herlige Kristin Gjelsvik som driver bloggen Styleconnection i... Les mer
 • mai06

  Vi har funnet vinneren av en road trip for to i USA

  Konkurransen er ferdig og det er på tide å finne ut av hvem som stikker på road trip i USA til en verdi av 20.000,-.

  Først og fremst, takk til alle som både har lastet opp bilder på explorelife.net og tagget sitt #weirdwinningface på Instagram. For en fantastisk gjeng dere er alle som en!

  Vinneren er kåret og vi gratule... Les mer
 • mai04

  Invitasjon til fokusgruppe hos KILROY

  Av Even
  Er du i alderen 18-34 år og har tidligere kjøpt en reise hos KILROY? Da vil vi ha tak i deg!

  Vi på KILROY jobber kontinuerlig med å utvikle våre kundetjenester og produkter, og nå vil vi gjerne inkludere våre kunder enda mer i dette. Kanskje har nettopp du en god ide som vi kan sette ut i livet?

  Onsdag 18. mai klokken 17-19 inviter... Les mer
 • mai03

  Frivillig arbeid med hvithai

  Se frykten i hvitøyet med dette unike prosjektet der du får jobbe som frivillig med den ofte misforståtte hvithaien. Kom nærmere en av havets mest fantastiske skapninger og opplev hvithaier i sitt naturlige miljø i de flotte omgivelsene rundt Gansbaai, Sør-Afrika.

  To timer unna Cape Town ligger Gansbaai. Her får du jobbe tett med biologer og forskere mens d... Les mer
 • mai03

  AIR FRANCE åpner ny rute til Costa Rica

  AIR FRANCE flyr allerede til flere spennende destinasjoner over hele verden, men kan fra og med 2. november friste med en splitter ny rute fra Oslo via Paris til San José, Costa Rica. Bedre enn det blir det ikke! Pura vida!


  Salgsperiode: 29.04.2016 - 30.05.2016
  Reiseperiode: 02.11.2016 - 30.03.2017

  Det er et begrenset a... Les mer
 • apr25

  8 gode unnskyldninger for å reise mer

  Av Aurora
  Vi får aldri nok av å reise, og finner alltid en grunn til å pakke sekken og dra. Her er 8 gode unnskyldninger for å reise mer med god samvittighet.

  1. Du trenger å "finne deg selv" Du har tiden foran deg, pengene på konto og destinasjonen i sikte. Det er på tide å utvide horisonten og bli kjent med deg selv før partner, barn og fast jobb... Les mer
Contact