• sep01

  15 av våre kuleste opplevelsesreiser

  Av Even
  Dersom reiselysten er i ferd med å ta overhånd og du er ute etter noen ekstraordinære opplevelser før året er ferdig bør du ta en titt her! Disse 15 opplevelsesreisene er noen av de kuleste, eksotiske, fartsfylte og spennende eventyrene vi kan friste med.

  Opplevelsesreisene nedenfor går gjennom land som Myanmar, Nepal, Maldivene, Fiji, Australia, Kina, Sør-Afrika, Uganda, Peru og mange andre. Hva frister mest?

  Og en liten advarsel, disse turene kan gi deg et ekstremt tilfelle av reisefeber.

 • aug21

  Utforsk New Zealand med campervan

  Planlegger du å reise til New Zealand og har lyst til å utforske kiwienes hjemland i ditt eget tempo? Da er en campervan det beste alternativet! Med en campervan står du fritt til å reise dit du vil, når du vil, samtidig som har friheten til å overnatte nesten hvor du vil: Parker campervanen ved en fjellovergang og tilbring natten på fjellet eller stopp ved... Les mer
 • aug20

  Bli surfeinstruktør i Australia

  Surfing er ikke bare en sport - det er en kultur og en sinnstilstand. Sammen med Mojosurf tar vi deg med til noen av de beste surfestedene i Australia og gir deg omfattende leksjoner i kunsten å surfe. Ikke bare vil du lære å surfe, men nå kan også ta kurs for å bli akkreditert surfeinstruktør!

  Surfeakademiet til Mojosurf er perfekt for deg som er nybe... Les mer
 • aug06

  48 amerikanske stater på en og samme tur

  Vi trenger bare ett ord for å beskrive denne reisen, EPISK! Har du lyst til å oppleve alt? Hva med å reise gjennom 48 av USAs 50 stater på en helt vanvittig kul road trip!

  Denne reisen, som er den eneste av sitt slag, varer i 80 dager. Startskuddet går i Miami og 48 stater, utallige byer og 19 nasjonalparker senere, rundes det hele a... Les mer
 • aug05

  16 tegn på at du har vært backpacker i Sørøst-Asia

  Sørøst-Asia med land som Thailand, Kambodsja, Laos, Vietnam og Indonesia i spissen er en klassisk og yndet destinasjon for backpackere fra hele verden. Har du selv vært på tur eller kjenner noen som har reist rundt i Sørøst-Asia? Da vil du kanskje kjenne igjen noen av disse 16 tegnene på at du har vært backpacker i Sørøst... Les mer
 • aug05

  Reisetips: Hva bør du pakke til en road trip i USA?

  Reisen er bestilt, ruta er ferdig planlagt og leiebilen er booket. Da er det bare en ting som gjenstår; selve pakkingen. For å hjelpe deg på veien har vi derfor laget en pakkeliste, med alt du trenger til en road trip i USA!

  Pakkelisten er delt inn i 3 deler: en generell del, en del for de som skal på "aktiv" road... Les mer
 • jul30

  De beste opplevelsene langs vestkysten av USA

  Vestkysten av USA kan by på et enormt utvalg av spennende attraksjoner og opplevelser, og med denne fantastiske turen får du med deg alle de store høydepunktene: Death Valley, Las Vegas, Grand Canyon, Route 66, Golden Gate Bridge, Yosemite National Park og mye, mye mer!

  Turen starter og slutter i Los Angeles og går under nav... Les mer
 • jul27

  Surfekurs i Marokko

  Vi tilbyr surfekurs på enormt mange destinasjoner rundt om i verden, for la oss være ærlige: Vi liker å surfe! Hva med et kurs i Marokko?

  Taghazout Surfecampen ligger i byen Taghazout, ca. 20 minutter kjøring fra Agadir. Taghazout var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og har til tross for alle surferne, opprettholdt sin lokale sjarm. Surfecampen ligger i sentrum av Taghazo... Les mer
 • jul23

  Hva gjør du til høsten?

  Livet består av en rekke vanskelige valg og før du vet ordet av det kommer alle avgjørelsene og valgene man må ta som voksen. Men du kan også bestemme deg for å legge alle de tøffe valgene til siden, ta deg et friår og reise!

  REIS JORDEN RUNDT Hva med å jobbe og spare penger for å reise jorden rundt i vinter/vår 2015/2016? Det finnes ikke noe bedre enn å legge ut på e... Les mer
 • jul08

  Topp 5 road trips i USA

  USA er den ultimate destinasjonen for en ikonisk road trip. Det er et enormt land og det finnes dermed også et uendelig stort antall reiseruter du kan velge mellom. Men hvem er egentlig den beste? Vi har satt opp en liste over det vi mener er de 5 beste road trip-rutene i USA. Finner du din favoritt på listen?

  5. Østkysten New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Sh... Les mer
Contact