• mai04

  Invitasjon til fokusgruppe hos KILROY

  Av Even
  Er du i alderen 18-34 år og har tidligere kjøpt en reise hos KILROY? Da vil vi ha tak i deg!

  Vi på KILROY jobber kontinuerlig med å utvikle våre kundetjenester og produkter, og nå vil vi gjerne inkludere våre kunder enda mer i dette. Kanskje har nettopp du en god ide som vi kan sette ut i livet?

  Onsdag 18. mai klokken 17-19 inviterer vi en gjeng med KILROY-kunder for en uformell samling på vårt kontor i Oslo, hvor vi vil snakke om utvalgte temaer knyttet til bestilling av reiser.

  Her får du muligheten til å komme med innspill, ideer og tilbakemeldinger basert på dine erfaringer og ønsker. Vi i KILROY vil nemlig gjerne vite hva som er viktig for deg når du skal ut på tur.

  Alle som blir valgt ut til å delta i denne fokusgruppen får et gavekort fra KILROY på NOK 500,-  som takk for hjelpen.

  Høres d... Les mer
 • mai03

  Frivillig arbeid med hvithai

  Se frykten i hvitøyet med dette unike prosjektet der du får jobbe som frivillig med den ofte misforståtte hvithaien. Kom nærmere en av havets mest fantastiske skapninger og opplev hvithaier i sitt naturlige miljø i de flotte omgivelsene rundt Gansbaai, Sør-Afrika.

  To timer unna Cape Town ligger Gansbaai. Her får du jobbe tett med biologer og forskere mens d... Les mer
 • mai03

  AIR FRANCE åpner ny rute til Costa Rica

  AIR FRANCE flyr allerede til flere spennende destinasjoner over hele verden, men kan fra og med 2. november friste med en splitter ny rute fra Oslo via Paris til San José, Costa Rica. Bedre enn det blir det ikke! Pura vida!


  Salgsperiode: 29.04.2016 - 30.05.2016
  Reiseperiode: 02.11.2016 - 30.03.2017

  Det er et begrenset a... Les mer
 • apr25

  8 gode unnskyldninger for å reise mer

  Av Aurora
  Vi får aldri nok av å reise, og finner alltid en grunn til å pakke sekken og dra. Her er 8 gode unnskyldninger for å reise mer med god samvittighet.

  1. Du trenger å "finne deg selv" Du har tiden foran deg, pengene på konto og destinasjonen i sikte. Det er på tide å utvide horisonten og bli kjent med deg selv før partner, barn og fast jobb... Les mer
 • apr22

  5 grunner til å bestille årets sommerferie til Bali

  Har du enda ikke planlagt sommerferien har vi kun ett råd til deg. Reis til Bali! Lurer du på hvorfor er det bare å lese videre, her er 5 grunner til hvorfor Bali er den perfekte destinasjonen for årets sommerferie. 

  1. Perfekt klima Jakten på det perfekte klima om sommeren ender på Bali. Her kan du nyte behag... Les mer
 • apr18

  Nyhet: Fitness Boot Camp i Phuket, Thailand

  Av Emma
  Ser du etter en ferie litt utenom det vanlige? Ønsker du å utfordre kropp og psyke i et motiverende og lidenskapelig miljø for å nå dine treningsmål? På Fitness Boot Camp blant frodige palmer i tropiske Phuket setter du standarden for en sunn og aktiv livsstil med hardt arbeid, og vel så mye moro. Vi sier bare: eat, sleep, train & repe... Les mer
 • apr14

  KJEMPETILBUD: Seiltur i Kroatia - Reis to sammen og betal for én!

  Leter du etter en spennende ferie i juni eller september? Vil du ha sol og fest, samtidig som du bor ombord på en båt og seiler langs kysten av Kroatia? Nå kan dere reise to sammen, men kun betale for én.

  Det er tre avganger i 2016 å velge mellom til denne prisen:

  25. juni 10. se... Les mer
 • apr07

  Nyhet: Frivillig arbeid med marine dyrearter langs Garden Route

  Av Aurora
  Er du interessert i dyrenes velferd og ønsker å involvere deg i et forskningsprosjekt som bidrar til å bevare miljø og utvikling av livet under vann? Nå kan du få nære møter med eksotiske dyrearter og samtidig bidra til å bevare det marine økosystemet langs Sør-Afrikas fantastiske Garden Route.
  ... Les mer
 • apr04

  Nyhet: Surfecamp i Sør-Afrika

  Av Aurora
  Nå kan du dra på surfecamp ved vakre Coffee Bay i Sør-Afrika. Perfekt for deg som ønsker å lære å surfe, eller å forbedre dine teknikker og ferdigheter på fantastiske strender i subtropiske omgivelser. 

  På surfecamp i Coffee Bay er dagene fleksible og tilpasses havforhold i tillegg til ditt ferdighetsnivå. Omgivelsene er trygge med sandbunn og skånsomme bøl... Les mer
 • apr04

  Nyhet: Vi er på Snapchat

  Av Aurora
  Varm opp til ditt neste eventyr, og la deg inspirere med glimt fra utrolige reisemål, fete aktiviteter, fjerne destinasjoner og unike opplevelser. Følg oss jorden rundt på Snapchat!

  Scan koden med snapchat eller legg til "kilroynorway" for å bli med oss på reise.Contact