• okt01

  Rabatt på reiseutstyr og pakketips for lengre reiser

  Av Silje i Reise
  Skal du ut å reise og lurer på hva du burde ta med deg? Vi har svaret! Dersom du skal ut å reise over lengre tid, og spesielt hvis det er første gang, kan det være vanskelig å vite hva og hvor mye man skal ta med seg. Hva trenger man egentlig når man skal reise Jorden Rundt? Hva slags sekk burde jeg velge? Hvor mye klær kommer jeg til å trenge? Er det ting jeg må ta med hjemmefra som de ikke har i utlandet?

  Backpackerpakken - det ultimate kjøpet for deg som reiser for første gang Chillout Travel Centre har satt sammen en egen pakke for deg som skal kjøpe det viktigste du trenger til en lengre reise. Backpackerpakken består blant annet av en Osprey Reisesekk, reisehåndkle, pengebelte og universaladapter. Varene har en samlet verdi på 5259,-, men kunder hos KILROY får den til den rabatterte prisen 3... Les mer
 • sep29

  Fly med Airberlin

  airberlin er et av de ledende flyselskapene i Europa, og med 33 millioner passasjerer er de blant de største flyselskapene i Tyskland.

  airberlin tilbyr et omfattende rutenettverk som ikke kun dekker Europa og USA, men også resten av verden grunnet deres tette samarbeid med Etihad Airways.

  Sammen med KILROY har airberlin introdusert student- og ungdomsbilletter til de fle... Les mer
 • sep22

  Kule instagrammere du bør følge

  Følg disse kule og inspirerende Instagram kontoene som fokuserer på reise og som klarer å fange skjønnheten av å reise i hvert eneste bilde. Bli inspirert og explore life!

  KILROY Norges egen Instagram-konto  Murad Osmann produserer musikkvideoer og reklamefilmer. Følg han mens han bokstavelig talt følger dama si jorden rundt.

  ... Les mer
 • sep21

  En smak av KILROY

  KILROY har endelig fått sin egen drink, og den symboliserer alt vi står for! Drinken heter "The Kilroy" og er en fresh drink du kan nyte mens du planlegger din neste store reise eller mens du mimrer tilbake til tidligere eventyr.

  Drinken får du servert på "Oak Room", en chill bar i hjertet av København, så om du tilfeldigvis er i København bør du ta turen innom å be om å få serve... Les mer
 • sep20

  5 steder der du kan lete etter dinosaurer

  Tente Jurassic Park en interesse for dinosaurer og fossiler første gang du så den? Da bør du lese videre for i denne listen presenterer vi fem berømte fossilfunnsteder som du burde sjekke ut!

  Noen av disse funnstedene ligger lett tilgjengelig når du er ute og reiser, mens andre ligger mer off the beaten track og krever en innsats fo... Les mer
 • sep18

  Våre favoritt-reisebøker

  Med en god bok reisebok kan du oppdage en helt ny verden og samtidig som du kan hente inspirasjon til din neste reise. Her er vår liste over de beste reisebøkene, skrevet av inspirerende personer rammet av 'wanderlust'. Begynn å lese, bli oppslukt og følg disse inspirerende menneskenes fotspor. 

  "Wanderlust: A Love Affair with Five Continents" av Elisabeth Eaves E... Les mer
 • sep17

  10 filmer som gir deg reisefeber

  Du vet den følelsen noen filmer gir deg som gjør at du får lyst til å bare hoppe ut av sofaen, blåse i jobb eller skole og kaste deg på første og beste fly? Vi har satt opp en liste med filmer som gir deg nettopp den følelsen! Så pass på, før du vet ordet av det står du på flyplassen klar til å dra!

  Into the Wild Christopher McCandless gir bort alt ... Les mer
 • sep11

  Topp 5 destinasjoner for reise i julen

  Av Even
  Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og i år er en juleferie også gunstig med tanke på antall fridager man får. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men he... Les mer
 • sep08

  Bestill din neste reise med Etihad Airways

  Av Even
  Etihad Airways er det nasjonale flyselskapet til De forente arabiske emirater og har fått utmerkelsen "verdens beste flyselskap" av World Travel Awards fem år på rad (2009-2013) etter det ble etablert i 2003.

  Flyselskapet har et omfattende ruteverk, så enten du vil reise til Asia, Australia og Afrika så kan Etihad Airways tilby go... Les mer
 • sep05

  Hvem vant flybilletter til Peru?

  Av Even
  Takk til alle som tok turen innom en av butikkene våre i Oslo, Bergen og Trondheim på inspirasjonsdagen vi arrangerte 3. september. Det var over 450 reiselystne som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizzen der man kunne vinne flybilletter tur/retur Lima, Peru for to personer med KLM.

  Vinneren er trukket og vi gratulerer:

  Magnhild Be... Les mer
Contact