• feb24

  5 #alternativefacts om reising

  Det kan tidvis være vanskelig å navigere seg gjennom mengden av såkalt FAKE NEWS i disse dager. Derfor tenkte vi å bidra med en god og troverdig artikkel til våre lesere. Tross alt, vi vet jo alle at reising er overvurdert og bortkastet tid, og her får du 5 'alternative fakta' som beviser hvorfor! 

  1. Post-travel depresjon er en myte It's all a hoax! Sannheten er at etter en jorden rundt reise blir alle dine reisedrømmer lagt på hylla for en god og lang stund. Ja, vi kan faktisk garantere at du ikke kommer til å ville dra ut å reise igjen før det har gått ett år...minst!

  2. Vennskapet står for fall! Det er her, på denne stranden mens dere ser solen gå langsomt ned i horisonten, du og din BFF vil innse hvor lite dere faktisk har tilfelles! Hva skal dere snakke om? Ikke er det noe mobilsignal sånn at dere kan skumme gjennom Facebook ett... Les mer
 • feb17

  Lær spansk og jobb som frivillig i fantastiske Costa Rica!

  Pura vida, Costa Rica! I dette fortryllende landet er livet bare deilig. Opplev og forelsk deg i uttrykket 'pura vida' på denne turen, hvor du lærer spansk samtidig som du høster karmapoeng som frivillighetsarbeider! 

  Dette oppholdet kan på mange måter defineres som en drømmetur! For hvor mange gang... Les mer
 • feb14

  8 tips til hvordan du kan joine Mile High Club

  Av Even
  Vi har alle hørt om denne noe myteomspunnede klubben. Kanskje du også har sett noen som sniker seg unna i mørket på en lang flight, for så å komme rødblusset og knisende tilbake noen minutter senere? Du vet hva vi snakker om, og kanskje har du selv drømt om å bli medlem, men hvordan skal du gå fram? Frykt ikke, vi har nemlig i anle... Les mer
 • feb10

  20 av de morsomste og mest idiotiske lovene i USA

  Drømmer du om en skikkelig road trip i USA? Du er ikke alene! USA har lenge vært en av våre aller mest populære destinasjoner. Visste du forøvrig hvor mange merkelige, morsomme og relativt idiotiske lover som faktisk fortsatt finnes i USA? Her er 20 av våre favoritter!

  1. I Kentucky er det forbudt å farge andunger bl... Les mer
 • feb09

  5 grunner til å prøve kitesurfing på Sardinia


  Interessen for kitesurfing er i stadig vekst, og hvis du er en av de som har tatt den adrenalinpumpende sporten til ditt hjertet har du nå noe å glede deg over! Vi tilbyr nemlig kitesurfing på Sardinia i Italia, som ofte blir beskrevet som 'Europas Thailand'.

  Sardinia er ikke bare en opplagt feriedestinasjon, men også en drømmedestinasjon ... Les mer
 • feb03

  Frivillig arbeid for deg som elsker å dykke

  Se for deg å kunne dykke samtidig som du bidrar med noe positivt for miljøet. Kan du tenke deg noe bedre!? I dette prosjektet bidrar du til beskyttelsen og gjenoppbyggingen av det marine økosystemet på Filippinene. I tillegg til å bidra til en viktig sak, får du gleden av å dykke på steder der svært få dykkere har vært før deg. Du er på... Les mer
 • feb01

  Qatar Airways åpner ny rute til New Zealand

  Qatar Airways flyr allerede til flere spennende destinasjoner over hele verden, men kan nå også friste med en splitter ny rute fra Oslo via Doha til Auckland, New Zealand. Bedre enn det blir det ikke! Flyr du med Qatar Airways har du i tillegg alltid muligheten til å legge inn et stop over i Doha om du skulle ha lyst.


  Salgs... Les mer
 • jan20

  Hvem vant flybilletter til Bali?

  Takk til alle som tok turen innom en av butikkene våre i Oslo, Bergen og Trondheim på inspirasjonsdagene vi arrangerte tirsdag, onsdag og torsdag 17-19. januar. Det var over 400 reiselystne som hadde funnet veien til oss og som deltok i quizen der man kunne vinne flybilletter tur/retur Bali for to personer med Qatar Airways.
  Les mer
 • jan19

  Årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler

  Her hjemme i Norge er det sommeren som er festivaltid, men reiser du ut i verden kan du oppleve festivaler året rundt! Vi har samlet en liste over årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler verden over. Gjør det klar for festivalåret 2017!

  Januar: Fullmånefest på Koh Phangan, Thailand
  <... Les mer
 • jan16

  Følg Inger og Sofie på reise Jorden Rundt

  Av Even
  Går du med en drøm om å reise Jorden Rundt, men mangler inspirasjon og ideer? Inger og Sofie var så heldige å vinne et gavekort på en Jorden Rundt-reise i en av våre konkurranser. Etter å ha bestilt en klassisk og spennende Jorden Rundt-reise, var det i dag klart for avreise! Du kan følge jentene Jorden Rundt de neste 5 ukene på vår Instagr... Les mer
Contact