• okt02

  Våte opplevelser langs den australske østkysten

  Den australske østkysten og en seiltur på Whitsunday Islands er mange backpackeres store drøm. På denne 6-dagers turen får du det beste av øygruppen som blir omtalt som den beste yacht-destinasjonen på den sørlige halvkule.

  Start med et par dager i partybyen Cairns, før en privat båt tar dere med ut på et vått eventyr og seiling på Whitsundays, Daydream Island og Whitehaven Beach, som er på TripAdvisors liste over verdens ti vakreste strender. Turen avsluttes i den klassiske aussie-byen Airlie Beach som har en typisk avslappende atmosfære.

  Dag 1-2: Cairns

  Perfekt plassert midt mellom naturvidundrene Great Barrier Reef og Daintree Rainforest er Cairns det eneste stedet i verden beliggende mellom to destinasjoner på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg er byen spekket med aktivitetstilbud, så ... Les mer
 • okt01

  Topp 10 destinasjoner for reise i 2016

  Av Even
  Er du klar for nye, store og spektakulære reiseopplevelser neste år? Her kommer listen over de vi mener er de 10 hotteste destinasjonene for reise i 2016!

  1. Laos

  Laos er en perle som har vel så mye å by på som sine mer berømte naboer, Thailand, Vietnam og Kambodsja. Uberørt natur som vil ta pusten fra deg, majestetiske fossef... Les mer
 • sep29

  Karnevalet i Rio de Janeiro

  Karnevalet i Rio de Janeiro er kjent som "the greatest party on earth" og byr på en herlig myriade av farger, glitter, fjær og eksotisk ekstravagansa. Gatene fylles opp av mer enn 2 millioner festglade mennesker fra hele verden og er en opplevelse du sent vil glemme!

  De første karnevalene i Rio kan dateres helt tilbake til 1723 og har siden den gang vokst til ... Les mer
 • sep28

  Fete priser på flybilletter til Sør-Amerika

  Sør-Amerika er det ultimate stedet å være for alle som liker den fargerike, avslappede latinamerikanske livsstilen. Hele kontinentet oser av en herlig avslappet atmosfære og byr på det ene naturvidunderet etter det andre.

  Skal du reise til Sør-Amerika (og det bør du), er Rio de Janeiro, Buenos Aires og Bogota gode steder å star... Les mer
 • sep23

  Istanbul til Bangkok på 127 dager

  Europa linkes med Sørøst-Asia via Silkeveien, Sentral-Asia og Kina på denne utrolige opplevelsesreisen. Startskuddet går i Istanbul og drøyt fire måneder senere, etter en reise gjennom 9 spennende land, ankommer du og resten av reisefølget Bangkok. Det må jo bli en latterlig kul tur!

  Reiseruten ser du på kartet nedenfor og underveis er du innom Ty... Les mer
 • sep23

  20 av de morsomste og mest idiotiske lovene i USA

  Drømmer du om en skikkelig road trip i USA? Du er ikke alene! USA har lenge vært en av våre aller mest populære destinasjoner. Visste du forøvrig hvor mange merkelige, morsomme og relativt idiotiske lover som faktisk fortsatt finnes i USA? Her er 20 av våre favoritter!

  1. I Kentucky er det forbudt å farge andunger bl... Les mer
 • sep17

  Å reise Jorden Rundt alene

  Å reise Jorden Rundt er noe mange drømmer om, men dessverre legger mange reiseplanene på hylla fordi de ikke har noen å reise med. Det er utrolig synd, for tenk på alt du går glipp av når du velger å bli hjemme isteden! 

  At du ikke har noen å reise med behøver nemlig ikke å være en hindring. Hvorfor ikke bli med på en av våre fellesreiser Jorden Rundt eller rei... Les mer
 • sep17

  Alaska til Brasil på 208 dager

  Reisefeberen vil få seg et skikkelig kick av dette utrolige eventyret. Bare se det for deg: Alaska til Brasil, 208 dager, en unik opplevelsesreise gjennom 18 forskjellige land i Nord-, Mellom- og Sør-Amerika. Herlig galskap!

  Startskuddet går i Anchorage 6. august 2016 og 1. mars 2017 sitter du på Copacabana i Rio med en drink i hånda og tenker tilbake p... Les mer
 • sep10

  10 gode tips til planlegging av en Jorden Rundt-reise

  Av Even
  Det finnes ikke noe bedre enn å legge ut på en fremmed, men spennende, eventyrrik og fantastisk Jorden Rundt-reise. Du vil oppdage nye sider av deg selv, få nye venner og forrykende mange nye opplevelser. Planleggingen av reisen er halve moroa, men det er mye å tenke på. Hvor lenge skal du reise? Budsjetter? Hvilke st... Les mer
 • sep07

  Topp 5 destinasjoner for reise i julen 2015

  Av Even
  Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og i år er en ferie over jul og nyttår gunstig med tanke på antall fridager man får. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julem... Les mer
Contact