• aug29

  Følg Jeanette og June på reise Jorden Rundt

  Av Aurora
  Går du med en drøm om å reise Jorden Rundt, men mangler inspirasjon og ideer? Jeanette Walayat og June Holm har vært hos oss og bestilt tidenes Jorden Rundt-reise, og du kan følge bloggerne hele veien på vår Instagram og Snapchat!

  Instagram: @KILROYNorway Snapchat: kilroynorway I starten av juni kom herlige Jeanette Walayat som driver bloggen jeanettewalayat.com innom butikken vår i Oslo, klar for å leve ut sine drømmer om å oppleve verden. Sammen med vår reisespesialist Marianne satt hun opp en reiserute Jorden Rundt, til mange spennende destinasjoner over de 3 neste månedene. Med på reisen blir også Jeanettes gode venninne June Holm, som driver bloggen juneholm.com. Etter reiseruten å dømme kommer Jeanette og June til å ha en fantastisk tur, og du kan følge dem hele veien!  Bilde hentet fra: jeanettewa... Les mer
 • aug29

  Fantastiske priser til flere spennende destinasjoner med Qatar Airways

  Har du store reiseplaner fremover, men er fortsatt litt usikker på hvor du skal reise? Ta bare en nærmere titt på disse fantastiske prisene fra Qatar Airways, så kanskje det blir litt letttere å bestemme seg. Du må uansett skynde deg, for salgsperioden er varer kun i 1 uke!

  S... Les mer
 • aug26

  Ledig stilling: Online Marketing Specialist

  Av Even
  Vi søker en ny medarbeider til vårt online marketing team ved KILROY International i København. Selv om personen vil være en del av vårt sentrale markedsføringsteam, vil stillingen også innebære et tett samarbeid med vår markedsavdeling i Norge.

  KILROY is looking for a native Norwegian to join our team in Copenhagen, Denmark. W... Les mer
 • aug22

  Fly med Emirates til vår nye Fitness Camp i Cape Town

  Fly med Emirates til Cape Town og sleng deg med på vår nye Fitness Camp! På en uke får du oppleve varierte og spennende treningsmuligheter som Cross Fit, surfing og Yoga, matlagingskurs og personlig veiledning innen kosthold og helse i fantastiske omgivelser.

  *Vær oppmerksom på at prisene ikke inkluderer flybillett... Les mer
 • aug16

  Vinner av en tur for 2 til India

  Tiden har kommet, for å annonsere vinneren av vår Instagram-konkurranse: Vinn en tur for 2 til India! 

  Vi vil takke for alle herlige og inspirerende bidrag til konkurransen. Av de over 3000 bildene falt vi pladask for dette herlige møtet, så:

  Gratulerer #maurorar!!!

  Du får ta med deg en venn og bli med Turkish Airlines og G Adventur... Les mer
 • aug15

  Alle veier leder til Fiji

  Fiji er det perfekte reisemålet for deg som elsker snorkling, dykking, svømming og tropiske strender med palmer og kritthvit sand. Dette er et ekte stillehavsparadis som ligger langt ute på havet, men som lett lar seg kombinere med en reise til New Zealand eller Australia.

  Fiji og Yasawa-øyene er det perfekte stedet å reise til dersom du har lyst til å oppleve et ... Les mer
 • aug11

  Kampanjepriser på flybilletter fra AIR FRANCE og KLM

  Dette er en spennende kampanje med svært gode priser til herlige destinasjoner som Rio de Janeiro, Bali, Kilimanjaro, San Jose og Cape Town. Vi tilbyr billettene i samarbeid med AIR FRANCE & KLM og tilbudet varer til og med 29. august 2016.

  Salgsperiode: 11. august til 29. august 2016.
  Reiseperiode: 25.... Les mer
 • aug02

  Opplev spektakulære og kontrastfylte Rio de Janeiro

  Av Aurora
  Byen kalles Cidade Maravilhosa - den vidunderlige byen, og det er ikke uten grunn. Her er 5 aktiviteter som er verdt å få med seg på en reise hit. 

  Rio de Janeiro er en av Brasils mest befolkede byer. Med disse 5 aktivitetene får du oppleve Rio på sitt beste og mest kontrastfylte, enten du er interessert i natu... Les mer
 • aug02

  8 eksotiske steder i Europa du bare MÅ oppleve

  Av Aurora
  Vi drømmer oss stadig bort til fjerne destinasjoner, men må man virkelig jorden rundt for å "get lost"? Krystallklart vann, silkemyk sand og spennende aktiviteter venter - her er våre topp 8 eksotiske favoritter i Europa.

  1. Zakynthos, Hellas Zakynthos er den største av de Joniske øyer utenfor vestkysten av Hellas. Omgiv... Les mer
 • jul29

  Nyhet: Frivillig arbeid med utrydningstruede arter i Sør-Afrika

  Av Aurora
  Dette er prosjektet for deg som ønsker å oppleve det ville Afrika! Grip muligheten til å bidra "hands on" med overvåkning og beskyttelse av noen av Afrikas mest sjeldne dyrearter.

  Limpopo viltreservat Limpopo viltreservat er hjemmet til "The Big 5" og ligger i Sør-Afrikas villmark nær Krug... Les mer
Contact