• sep02

  Slipp unna førjulsstresset!

  Av Even
  Hva med å slippe unna alt stress og mas som førjulstiden kan bringe med seg og heller stikke av gårde på en av våre fantastiske opplevelsesreiser? Kanskje vi kan friste deg med destinasjoner som India, Costa Rica, Sri Lanka, Brasil, Argentina, Thailand eller Myanmar?

  Vår reisespesialist Sandra har satt opp en rekke spennende reiseforslag som vil gi deg noen herlige opplevelser på tampen av året. Du er borte i majoriteten av adventstiden, men hjemme i tide til å kunne feire en hyggelig jul med familien. Ønsker du å være borte 

  Alle reiseforslagene nedenfor er pakker som inkluderer både opplevelsesreisen, flybilletter og overnatting.

   

   

 • aug27

  Billige flybilletter med KLM

  KLM tar over stafettpinnen fra AIR FRANCE og har sluppet en ny kampanje med fantastiske priser til destinasjoner over hele verden. Her kan vi friste med destinasjoner og storbyer som New York, Los Angeles, Vancouver, Bangkok, Buenos Aires eller Singapore.

  Salgsperiode: 27.08.2014 - 17.09.2014
  Reiseperiode: 27.08.2014 - 31.03.2015*

  *Enkelte datoe... Les mer
 • aug25

  Nye opplevelsesreiser på Sri Lanka

  Smaragdgrønne tropiske skoger, fantastiske strender, et ekstremt vakkert landskap, spennende kultur og en rik historie har i en årrekke trukket turister fra hele verden til Sri Lanka.

  Sri Lanka er et vakkert land som er vel verdt å få med seg, og vi utvider derfor nå vårt tilbud av opplevelsesreiser hit, så kan du bevege deg enda lenger off the ... Les mer
 • aug25

  Opplev verden med British Airways

  Av Even
  Elsker du storbyer og fristes av metropolenes enorme utvalg av kultur, shopping og mat, men vil samtidig ha store naturopplevelser og fredlige omgivelser innenfor rekkevidde? Da kan du faktisk få i både pose og sekk!

  British Airways er berømt for deres helt unike rutenettverk som dekker det meste av kloden. Med et utvalg på hundrevis av storbyer li... Les mer
 • aug22

  Road trip i USA - våre beste tips

  Av Nina i Reise
  1. Å planlegge en road trip Det er mye som bør planlegges før du reiser på road trip i USA. Har du for eksempel tenkt på hvor mange mil du kan kjøre per dag? Den gylne regel sier ca. 18 mil per dag. For eksempel: hvis du planlegger en 17-dagers road trip i California bør ikke reisen være mer enn 17x18=360mil. Da kan du til og med ha noen dager hvor du slipper å ... Les mer
 • aug22

  Stor kampanje med Virgin Atlantic

  Av Even
  Vil du ha en fantastisk flyopplevelse utenom det vanlige? Fly med Virgin Atlantic! 

  Virgin Atlantic er ledende i bransjen, og byr på en unik opplevelse med alt fra nyskapende design til et prisvinnende underholdningssystem. Virgin Atlantics utvidede rutenett dekker Afrika, Asia, Karibien og det meste av Nord-Amerika. 


  ... Les mer
 • aug05

  Nye priser på reiseforsikring fra 1. september

  Antall skader og skadeutbetalinger på reiseforsikringer har den senere tid økt kraftig. 
  Dette skyldes både at langt flere nordmenn reiser utenlands, økte priser på sykehustjenester og syketransport i utlandet, og generelt høyere kostnader.

  På bakgrunn av dette, setter Gouda Reiseforsikring opp prisene på følgende forsi... Les mer
 • aug01

  Instagram-konkurranse

  Bli med på vår store sommerkonkurranse på Instagram. Tagg dine beste reisebilder og minner fra sommeren og bli med i trekningen av en tur/retur San Francisco for to personer med KLM!

  Bildene du tagger kan være av hva som helst, men bildet skal ha blitt tatt av deg og være fra det store utland.

  Slik gjør du: Følg @KILROYnorway på Instagram Tagg ditt beste somm... Les mer
 • jul30

  Du vet du har reisefeber når....

  Kjenner du deg igjen i flere enn ett av punktene på listen vår med 20 tegn på reisefeber bør du søke profesjonell hjelp umiddelbart!

  Du vet du har reisefeber når... 1.  ... du allerede har planlagt din neste reise allerede før du har rukket å komme hjem fra den forrige!

  2.  ... du kan pakke en ryggsekk med bind for øynene og vet nøyaktig hv... Les mer
 • jul23

  Tanzania – Fra Afrikas tak til safari og tropiske strender

  Enten du drømmer om å bestige Kilimanjaro, reise på safari i Serengeti eller slappe av under en palme på en tropisk strand; Tanzania har alt og du kommer til å elske det! 

  Tanzania er verdenskjent for sine nasjonalparker, som legendariske Serengeti, Ngorongoro-krateret og ikke minst Kilimanjaro - Afrikas høyeste fjell... Les mer
Contact