• okt22

  Opptil 20 % rabatt på opplevelsesreiser med G Adventures

  Har du lyst til å reise på backpacking og har kalenderen åpen på nyåret? Da har du muligheten til å gjøre et skikkelig kupp! Nå får du opptil 20 % rabatt på utvalgte opplevelsesreiser med G Adventures. Merk at rabattene kun gjelder for enkelte avganger. 

  Enten du vil utforske Kina, slå deg løs i Peru, nyte herlige dager på Bali eller dra på safari i Tanzania kan reisebudsjettet vare enda litt lenger. Men vær rask, for tilbudet gjelder kun i en begrenset periode!

  Salgsperiode: 22.10.2014 - 24.11.2014
  Reiseperiode: 06.01.2014 – 28.03.2015

  Merk at tilbudet kun gjelder for utvalgte opplevelsesreiser og reisedatoer. Kontakt en av våre reisespesialister for å få oversikt over hvilke turer og avganger som omfattes av rabatten. Turene som er vist under representerer kun et lite ut... Les mer
 • okt21

  20% rabatt på campervan i Australia

  Australias massive størrelse gjør det til et utrolig variert land som kan by på en masser av spennende opplevelser. Den beste måten å oppleve det på? Få med deg kjæresten eller bestekompisen og lei en campervan!

  Bestiller dere nå kan vi friste med 20% rabatt på campervanleie hos Travellers Autobarn Australia! Rabatten gjelder på leie av den pr... Les mer
 • okt20

  1 000 000 billige reiser med SAS

  SAS har i dag lagt ut 1 000 000 billige reiser. Kampanjen gjelder de fleste SAS-destinasjoner. Nå kan du gjøre et skikkelig kupp! Sjekk ut prisene til storbyer som New York, Chicago, Washington DC, Beijing, Shanghai eller Tokyo. Vær oppmerksom på kort salgsperiode.


  Salgsperiode: 20.10.2014 - 28.10.2014
  Reiseperiode: 10.11.2014 - 19.06.2015*Les mer
 • okt14

  6 frivillige prosjekter utenom det vanlige

  Har du lyst til å delta på frivillig arbeid, men har ønsker å jobbe med noe litt utenom det vanlige? Da burde du sjekke ut denne listen over frivillig prosjekter som er litt annerledes og kanskje litt tøffere enn det man gjerne forbinder med frivillig arbeid!

  Frivillig arbeid: Skating i Sør-Afrika Sted: Valley of a 1000 hills, S... Les mer
 • okt08

  KILROYs reisetips for 2015

  Av Even
  Er du klar for safari i Afrika, spektakulære naturopplevelser, fantastiske fotturer, utrolige attraksjoner eller kanskje et surfekurs? Her kommer listen over de vi mener er de hotteste destinasjonene for reise i 2015!

  1. Botswana Botswana er et ekstremt spennende reisemål. Landet er velsignet med enestående natur, spesielt i nord, der det majestetiske Okavango... Les mer
 • okt01

  Rabatt på reiseutstyr og pakketips for lengre reiser

  Av Silje i Reise
  Skal du ut å reise og lurer på hva du burde ta med deg? Vi har svaret! Dersom du skal ut å reise over lengre tid, og spesielt hvis det er første gang, kan det være vanskelig å vite hva og hvor mye man skal ta med seg. Hva trenger man egentlig når man skal reise Jorden Rundt? Hva slags sekk burde jeg velge? Hvor mye k... Les mer
 • sep22

  Kule instagrammere du bør følge

  Følg disse kule og inspirerende Instagram kontoene som fokuserer på reise og som klarer å fange skjønnheten av å reise i hvert eneste bilde. Bli inspirert og explore life!

  KILROY Norges egen Instagram-konto  Murad Osmann produserer musikkvideoer og reklamefilmer. Følg han mens han bokstavelig talt følger dama si jorden rundt.

  ... Les mer
 • sep21

  En smak av KILROY

  KILROY har endelig fått sin egen drink, og den symboliserer alt vi står for! Drinken heter "The Kilroy" og er en fresh drink du kan nyte mens du planlegger din neste store reise eller mens du mimrer tilbake til tidligere eventyr.

  Drinken får du servert på "Oak Room", en chill bar i hjertet av København, så om du tilfeldigvis er i København bør du ta turen innom å be om å få serve... Les mer
 • sep20

  5 steder der du kan lete etter dinosaurer

  Tente Jurassic Park en interesse for dinosaurer og fossiler første gang du så den? Da bør du lese videre for i denne listen presenterer vi fem berømte fossilfunnsteder som du burde sjekke ut!

  Noen av disse funnstedene ligger lett tilgjengelig når du er ute og reiser, mens andre ligger mer off the beaten track og krever en innsats fo... Les mer
 • sep18

  Våre favoritt-reisebøker

  Med en god bok reisebok kan du oppdage en helt ny verden og samtidig som du kan hente inspirasjon til din neste reise. Her er vår liste over de beste reisebøkene, skrevet av inspirerende personer rammet av 'wanderlust'. Begynn å lese, bli oppslukt og følg disse inspirerende menneskenes fotspor. 

  "Wanderlust: A Love Affair with Five Continents" av Elisabeth Eaves E... Les mer
Contact