• jan19

  Årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler

  Her hjemme i Norge er det sommeren som er festivaltid, men reiser du ut i verden kan du oppleve festivaler året rundt! Vi har samlet en liste over årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler verden over. Gjør det klar for festivalåret 2016!

  Januar: Fullmånefest på Koh Phangan, Thailand

  Dato: Hver fullmåne (For 2017: 12. jan., 12. feb., 12. mars osv.)
  Hver gang fullmånen viser seg på nattehimmelen inviteres det til vill fest på party-øya Koh Phangan i Thailand. Neste fullmåne er allerede 12. februar, så det er bare å kaste seg rundt og bestille billetter til Thailand med en gang!

  Andre alternativer i januar: Ati-Atihan festivalen på Filippinene


  Februar: Karnevalet i Rio de Janeiro, Brasil

  Dato: 24. - 28. februar 2017
  Karnevalet i Rio ... Les mer
 • jan16

  Følg Inger og Sofie på reise Jorden Rundt

  Av Even
  Går du med en drøm om å reise Jorden Rundt, men mangler inspirasjon og ideer? Inger og Sofie var så heldige å vinne et gavekort på en Jorden Rundt-reise i en av våre konkurranser. Etter å ha bestilt en klassisk og spennende Jorden Rundt-reise, var det i dag klart for avreise! Du kan følge jentene Jorden Rundt de neste 5 ukene på vår Instagr... Les mer
 • jan12

  NÅ: billige flybilletter til spennende destinasjoner med AIR FRANCE og KLM!

  Nå har vi gode tilbud på flybilletter til destinasjoner i hele verden med AIR FRANCE og KLM. Du kan for eksempel reise til: Bogota, Havana, Miami, Los Angeles og San Francisco - for å nevne noen. Søk etter din drømmedestinasjon og bestill online.

  Bestill dine flybilletter innen 30. januar 2017 A... Les mer
 • jan10

  Solo og Yolo i Nord-Amerika - Bli med på en opplevelsesreise!

   

  Er du ikke helt sikker på hvor du skal reise til i 2017? Her er vårt forslag til deg: Reis på en Yolo-tur i USA eller Canada. Har du ingen å reise med? Det er heller ikke et problem: bli med på en gruppereise! Og rosinen i pølsa: hvis du bestiller før 31. januar får du 15% rabatt på turen!

  Yolo-tur - Hva er greia ... Les mer
 • jan09

  SAS med ny direkterute til Miami

  SAS flyr allerede til flere spennende destinasjoner i USA, men kunne fra og med 28. september i fjor friste med en splitter ny direkterute fra Oslo til Miami. Det liker vi! Og det er NÅ du skal bestille. Miami venter på deg!


  Salgsperiode: 09.01.2017 - 31.01.2017
  Reiseperiode: 09.01.2017 - 24.06.2017

  Det er et begrenset antall plasser ... Les mer
 • jan03

  Nyttårstilbud: 50% på Fitness Boot Camp, Bali

  Av Aurora
  Har du et mål om å komme i form i år, eller har du bare lyst på en sykt kul opplevelse av det aktive slaget? Ingen vits i å vente! Bestill innen utgangen av januar og få 50% rabatt på LEAN-pakken ved Fitness Boot Camp på herlige Bali. 

  Bestill denne herlige turen før 31.januar og få hele 50 % rabatt! Tilbudet gjelder LEAN-pak... Les mer
 • des29

  Hvem vant tur til Thailand i årets julekalender på Snapchat?

  Av Even
  Vi håper dere har hatt det like morsomt med årets julekalender på Snapchat som det vi har hatt. Utrolig morsomt var det også se alle de tusenvis av meldingene og snappene som kom inn hver eneste dag. Julekalenderen er nå ferdig og den heldige vinneren er trukket!

  Vi kan gratulere CHARLYC med hovedpremien og... Les mer
 • des27

  13 nyttårsforsetter for backpackere

  Nytt år, nye reisemuligheter! Selv om du kanskje har reist mye er det garantert noen destinasjoner eller aktiviteter som du fortsatt mangler å krysse av på din bucket-liste. Vi har samlet 13 av våre beste reise-nyttårsforsetter for deg. Hvilke av de får plass på din liste i år?

  1) Gi noe tilbake – reis og jobb som frivillig Hvorfor ikke gjør... Les mer
 • des23

  Unn deg selv en yogaferie: Yoga på Bali!

  Skjem deg selv bort i 2017 med en yogaferie på Bali. Her kan du praktisere yoga i vakre grønne omgivelser kun få metre fra Sanurs hvite sandstrand. Hvis du skal unne deg selv én ting i 2017, så er det denne yogaferien!

  Nyt den deilige brisen fra havet mens du praktiserer yoga i det åpne studioet 'Power of Now Oasis' ved stranden i San... Les mer
 • des19

  8 ting du bør huske når du bor på hostell

  Av Thea i Reise
  Har du overnattet mye på hostell? Da vet du at det finnes noen universielle 'leveregler' - enten det er i det fjerne Østen, USA eller Australia. Hvor mange av punktene under kjenner du deg igjen i?


  1. Hvor kommer du fra? ”So where are you from?” er den obligatoriske åpningsreplikken blandt alle backpackere. Det er en utmerke... Les mer
Contact