• des01

  10 grunner til at reising ødelegger livet ditt

  Av Even
  Å reise er noe av det mest fantastiske som finnes. Følelsen av å glede seg til en ny tur, den spennende planleggingen i forkant, lengselen etter nye opplevelser og den deilige, kriblende følelsen som kommer snikende når det er klart for avreise er nesten ubeskrivelig. Så hvordan kan reising ødelegge livet ditt? Jo, det skal vi fortelle deg!

  1. Du kommer aldri til å få nok

  Å reise er ikke noe du blir ferdig med. Din nyoppdagede wanderlust forsvinner aldri. Har du først blitt bitt av reisebasillen er det gjort. Du kommer alltid til å ville ha mer, du kommer alltid til å ville dra til nye steder og sommerfuglene i magen vil alltid dra deg mot nye eventyr.

  2. En verden full av venner du kanskje aldri kommer til å se igjen

  På din ferd rundt omkring i verden kommer du til å møte en hel h... Les mer
 • nov27

  Hjelp til med gjenoppbyggingen av Nepal

  25. april 2015 ble Nepal rammet av det kraftigste jordskjelvet landet hadde opplevd på 80 år. Knappe 2 uker senere ble landet nok en gang rammet av et kraftig jordskjelv. Skjelvene forårsaket store skader, både på mennesker og bygninger. Mange mistet sine kjære og enda flere mistet sine hjem. Totalt mistet i underkant av 500.000 mennesker husen... Les mer
 • nov25

  Ny surfecamp på Bali

  Bali er en utrolig populær destinasjon blant backpackere, mye takket være øyas vakre strender, og det brede utvalget av attraksjoner og opplevelser. Bali er også kjent som et surfeparadis, med bølger som passer både for nybegynnere og for mer erfarne surfere.

  Nå kan du reise ned til en helt ny og fantastisk flott surfecamp på Bali. Den nye surfecampen ligger i et nydelig ... Les mer
 • nov23

  Butikken i Bergen stengt grunnet brann - Nye midlertidige lokaler

  Av Even i Annet
  Bygningen der vår butikk i Bergen ligger i Vaskerelven 32 ble i helgen totalskadet i brann. Det fremkommer i media at det har vært dramatikk for leietagerne i etasjen over, men heldigvis er ingen kommet til alvorlig skade. Ingen av KILROYs ansatte var tilstede da brannen oppsto.

  Vi har fått ny midlertidig besøk... Les mer
 • nov20

  15 steder du garantert ikke vil besøke

  Verden er full av spennende steder som er verdt å besøke, men her er 15 steder i USA og Canada som du kanskje ikke har like lyst til å besøke.

  1. Great Misery Island, Massachusetts, USA  

  2. Bucket of Blood Street, Arizona, USA

  3. Boring, Oregon, USA

  4. Dead Woman Pond, Texas, USA

  5. Starvation ... Les mer
 • nov06

  8 fantastiske surfedestinasjoner over hele verden

  Av Even
  Surfing er ikke bare en sport, det er en kultur og en sinnstilstand. Har du lyst til å ta et surfekurs, forbedre ferdighetene dine, eller rett og slett henge på en fantastisk kul surfespot i noen uker? Da bør du se nærmere på noen av disse herlige destinasjonene!

  1. Ahangama - Sri Lanka Sri Lanka står virkelig fram som et surfemekk... Les mer
 • okt30

  Ønskeliste for backpackere

  Det begynner å bli kaldere og butikkene er i ferd med å fylles opp med marsipan, julebrus og julepynt. Desember nærmer seg med stormskritt og det er på tide å skrive ønskeliste! Sjekk ut vår ultimate ønskeliste for backpackere og finn inspirasjon til din egen ønskeliste for julen 2015!

  1. Gavekort fra KILROY Reiser troner høyest på toppen av enhver backpacke... Les mer
 • okt30

  Opptil 20 % rabatt på opplevelsesreiser over hele verden

  Har du lyst til å starte 2016 med en kul reiseopplevelse? Nå har du muligheten til å gjøre et skikkelig kupp! Du får nemlig opptil 20 % rabatt på utvalgte opplevelsesreiser over hele verden. Merk at rabattene kun gjelder for enkelte avganger. 

  Enten du vil utforske Mellom-Amerika, slå deg løs på Jamaica... Les mer
 • okt21

  10 av verdens mest avsidesliggende steder

  Har du lyst til å reise til et sted der ingen du kjenner har vært før? Da bør du lese videre, for i denne listen har vi samlet 10 destinasjoner som ligger milevis utenfor allfarvei. Dette er noen av de mest avsidesliggende destinasjonene i verden, så gjør deg klar for et ekte backpackereventyr!

  1. Pitcairn Island

  Pitcair... Les mer
 • okt15

  Fleksible ungdoms- og studentbilletter med Emirates

  Emirates har et stort rutenettverk over hele verden og spesielt til Asia, Australia og New Zealand. Dette gir deg en spennende mulighet til å legge inn et eller flere stopover underveis. Flyr du med Emirates har du alltid muligheten til å legge inn et stopp i Dubai, men det finnes også en rekke andre spennende muligheter. Hva med å ta noen dager i f. eks. Japan, S... Les mer
Contact