• jun23

  12 nasjonalparker du ikke kan gå glipp av i USA

  Av Even
  USA har mange verdenskjente storbyer og attraksjoner, men kom deg ut i naturen og opplev landets mange utrolige nasjonalparker. Det kryr nemlig av de. Hele 58 i tallet! Den ene mer spektakulær enn den andre. Planlegger du en road trip i USA kan du vente deg noen virkelig fantastiske og unike naturopplevelser, og her er 12 nasjonalparker du ikke bør gå glipp av!

  12. Grand Teton National Park

  Grand Teton National Park finner du i Wyoming, ikke langt fra det berømte skistedet Jackson Hole, og bare noen timer unna enda mer berømte Yellowstone National Park. Her blir du møtt av et majestetisk fjellandskap, med spisse fjelltopper på rekke og rad. Grand Teton National Park byr på fotturer, camping, fjellklatring, fiske, kajakk og plenty med ikoniske fotomuligheter. Du kan kjøre gjennom, men den beste måten... Les mer
 • jun23

  20 % rabatt på reiseutstyr hos Nomaden og pakketips for lengre reiser

  Av Even i Reise
  20% rabatt for KILROYs kunder på reiseutstyr hos Nomaden Som KILROY-kunde får du hele 20% rabatt på alt reiseutstyr hos Nomaden. For å kunne benytte rabatten oppgir du rabattkode Kilroy20 når du handler på nomaden.no. Rabatten gjelder ikke allerede nedsatte eller rabatterte varer.
  Les mer
 • jun06

  5 fantastiske opplevelsesreiser i Mellom-Amerika

  Får du sommerfugler i magen når du tenker på din neste reise? Da kan vi kanskje friste med disse 5 fantastiske opplevelsesreisene i Mellom-Amerika! Det blir vel ikke mindre sommerfugler av å tenke på destinasjoner som Costa Rica, Nicaragua, Panama, Guatemala, Honduras og Cuba?

  Og vet du hva? Bestiller du innen og 30. j... Les mer
 • jun06

  Backpacking i Mellom-Amerika - 14 dager fra Costa Rica til Panama

  Mellom-Amerika: stedet hvor du finner vakre sandstrender, fortryllende regnskoger, eldgamle mayaruiner, et rikt dyreliv, og spennende kulturer! Mellom-Amerika har så mye å by på, og den beste måten å oppleve alt dette på er selvfølgelig ved å backpacke fra land til land! 

  Så bli med oss på denne drømmereisen fra Costa Ric... Les mer
 • jun06

  Neste destinasjon på Bucketlisten: Mellom-Amerika

  Spennende fotturer, snorkling i Karibiens krystallklare vann, avslapping på stranden... Hvis du er en reisejunkie på utkikk etter nye store opplevelser bør Mellom-Amerika være på toppen av din bucketliste. Bestill i dag og bli med på en uforglemmelig reise via Mexico City til San Josè og Panama City!

  Flyrute: Oslo – Mexico Cit... Les mer
 • jun02

  Få tidenes reiseopplevelse samtidig som du lærer deg spansk!

  Har du vurdert å reise til Mellom-Amerika, men tenkt at språket kan bli en for stor utfordring? Da kan du tro om igjen. Faktisk er det en desto større grunn til å dra!

  Det finnes utallige muligheter hvis du vil lære deg spansk mens du er på ferie, men det finnes få tilbud som er så bra som det vi t... Les mer
 • jun02

  5 frivillighetsprosjekter i Mellom-Amerika du ikke vil gå glipp av!

  Hvorfor ikke ta en reise litt utenom det vanlige? I stedet for å presse inn flest mulig destinasjoner på kort tid, hva med å ta seg tid til å virkelig bli kjent med destinasjonen du reiser til på en anderledes og mer interessant måte?

  Vi snakker naturligvis om reiser hvor du arbeid... Les mer
 • jun01

  Quiz: Hvor mye vet du om Mellom-Amerika?

  Er du godt bereist i Mellom-Amerika? Eller kanskje er du et klassisk tilfelle av Besserwisser? Uansett årsak, så er det på tide å teste kunnskapsnivået ditt, og finne ut hvor godt du egentlig kjenner Mellom-Amerika! Ta testen her!

  Vet du ikke så mye om Mellom-Amerika? Desto større grunn til å ta denne quizen, for vi garanterer at du vil... Les mer
 • mai29

  Backpackertips: 13 kurer mot fyllesyken

  Det er søndag morgen, munnen er tørr som en ørken og hodet føles som det skal eksplodere. Høres det kjent ut? Vi har alle vært der - happy hour i baren kan gjøre det med de beste av oss. Heldigvis har du, som den backpackeren du er, god kontroll på hvordan du skal kurere bakrusen uansett hvor i verden du befinner deg. Eller, du vil i hv... Les mer
 • mai04

  7 grunner til hvorfor vi elsker Cuba

  Av Thea i Reise
  Med sin laidbacke Mañana-kultur, deilige Mojitos, fete sigarer og oppløftende salsarytmer er Cuba virkelig et unikt land som er vanskelig å ikke elske!

  1. Mojitos til frokost, lunsj og middag! Cuba er Mojitoens hjemland, så her kan du drikke forfriskende og deilige Mojitos dagen lang!

  2. Vamos a la playa! Cubas vakre strender er al... Les mer
Contact