• okt24

  5 gode grunner til å reise til Filippinene

  Av Even i Reise
  Det kan rett og slett ikke bli feil med over 7000 øyer! På Filippinene kan du få alle dine backpackerdrømmer oppfylt. Reis på øyhopping mellom de tropiske øyene, dykk ned i det krystallklare vannet, sleng deg ned i en hengekøye og bare nyt livet. Her har du 5 gode grunner til å reise til Filippinene!

  1. Øyhopping og over 7000 vakre øyer
  Uansett hvor du befinner deg må du bare gni deg i øynene. Tropiske paradisøyer med vakre strender og krystallklart vann, det har nemlig Filippinene over 7000 stykker av!

  Noen av våre favorittøyer er Palawan, Bohol, Malapascua, Coron, Boracay og gå ikke glipp av snorkling med hvalhai ved Donsol. 

  Vi anbefaler:
  2. Kulturen og menneskene Du vil møte smilende mennesker overalt på Filippinene, og landet gjennom årene vært en smeltedigel påvirket fra både Asia, ... Les mer
 • okt19

  Hvilken av disse 10 stereotypene er du på reise?

  Har du vært på reise med vennegjengen? Da kjenner du garantert igjen en eller flere av disse 10 stereotypene. Er det en type du ikke har møtt, er det mest sannsynlig deg selv. 

  1. Den ensomme vandrer Du er en fri sjel som aller helst følger vindens retning fra dag til dag. Andre har sluttet å bekymre seg om du ikke d... Les mer
 • okt10

  Topp 10 destinasjoner for reise i 2017

  Frister det med spektakulære naturopplevelser, unike destinasjoner, storbyer og galskap, samt muligheten for en rekke spennende aktiviteter? Her kommer listen over det vi mener er de 10 hotteste destinasjonene for reise i 2017!

  1. Namibia


  Namibia er et av Afrikas aller vakreste land. Er du på jakt etter enestående natur, d... Les mer
 • okt10

  KLM åpner ny rute til Sri Lanka

  KLM flyr allerede til flere spennende destinasjoner over hele verden, men kan fra og med 31. oktober friste med en splitter ny rute fra Oslo via Amsterdam til Colombo, Sri Lanka. Bedre enn det blir det ikke!


  Salgsperiode: 10.10.2016 - 31.10.2016
  Reiseperiode: 31.10.2016 - 24.06.2017

  Det er et begrenset antall plasser og avhengig av le... Les mer
 • okt05

  13 grunner til at hjernen din har godt av å reise

  Vi har alltid visst at det er sunt å reise ut i verden, oppleve nye ting og utvide horisonten - endelig får vi også støtte fra vitenskapen! Her kan du lese om 13 positive effekter reising har på hjernen din. 

  1. Du blir mer kreativ På reise har du kanskje prøvd å tilpasse deg de lokales kultur og livsstil? Om du g... Les mer
 • okt04

  Nyhet: Yoga på Sri Lanka

  Av Aurora
  Flykt fra hverdagen med yoga på Sri Lanka. Det vidunderlige øyriket sør i Asia er virkelig stedet å finne roen, blant smaragdgrønne tropiske skoger, fantastiske strender og spennende kultur. 

  Ahangama ligger ved kysten, sør på Sri Lanka. Her starter dagene med en yogaøkt ved soloppgang. Deretter følger varierte dager med avslapping ved bassenget, aktiviteter på str... Les mer
 • sep28

  Nyhet: Fitness Boot Camp, Bali

  Av Aurora
  Kom i god form og møt andre reisende i et morsomt og inspirerende miljø. Ultimate Fitness Boot Camp handler om å vie tid til å ta de riktige valgene mot en sunn og aktiv livsstil, og det starter her: på paradisøya Bali. Vi sier det igjen: eat, sleep, train & repeat! Er du klar for en skikkelig utfordring? 

  Fitness Bootcamp Bali ligger i Jimbaran, sør f... Les mer
 • sep22

  Burdagsfest - Hvem vant flybilletter til New York?

  Av Even
  For en fantastisk dag det var i går! Det kom over 600 reiseglade folk innom oss og feiret 25-årsdagen vår i butikkene våre i Bergen, Trondheim og Oslo. Det setter vi selvsagt stor pris på, og vi også fått mange kule polaroidbilder på verdenskartet vårt.

  Dagens høydepunkt var trekningen av flybilletter for to personer ... Les mer
 • sep16

  Frivillig arbeid i Thailand: 5 populære prosjekter

  Av Aurora
  Gjør en forskjell ved å arbeide som frivillig på et prosjekt i Thailand. Dette er din mulighet til å oppleve Thailands kultur og frivillig arbeid på en meningsfull måte.   

  Som frivillig i Thailand kan du jobbe med samfunnsarbeid, natur og dyr. Prosjektene vi tilbyr er nøye valgt ut, fordi akkurat disse jobber for ... Les mer
 • sep15

  6 fantastiske aktiviteter i Thailand du ikke vil gå glipp av

  Thailand er et utrolig populært reisemål og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor både backpackere og charterturister flokker hit. Thailand har alt - gjestfri lokalbefolkning, vakker natur, spennende dyreliv, nydelig mat og bortgjemte paradisøyer. På toppen av det hele er det et kjempebillig ferieland!... Les mer
Contact