• aug22

  Road trip i USA - våre beste tips

  Av Nina
  1. Å planlegge en road trip Det er mye som bør planlegges før du reiser på road trip i USA. Har du for eksempel tenkt på hvor mange mil du kan kjøre per dag? Den gylne regel sier ca. 18 mil per dag. For eksempel: hvis du planlegger en 17-dagers road trip i California bør ikke reisen være mer enn 17x18=360mil. Da kan du til og med ha noen dager hvor du slipper å kjøre i det hele tatt. Regelen fungerer! Se forslag på våre populære reiseruter her.

  2. Supersize-Me KILROYs statistikk viser at de fleste kunder som leier en liten bil oppgrader etter ankomst. I 2013 bestilte 10% «økonomistørrelse» , men bare 2% endte opp med den aktuelle bilen! Når du planlegger en road trip er det derfor lurt å tenke på at det er opp til fem ganger dyrere å oppgradere ved ankomst enn det er å velge bilen du ønsker med en gang. Husk derfor på å velge en bil som er st... Les mer
 • aug22

  Stor kampanje med Virgin Atlantic

  Av Even
  Vil du ha en fantastisk flyopplevelse utenom det vanlige? Fly med Virgin Atlantic! 

  Virgin Atlantic er ledende i bransjen, og byr på en unik opplevelse med alt fra nyskapende design til et prisvinnende underholdningssystem. Virgin Atlantics utvidede rutenett dekker Afrika, Asia, Karibien og det meste av Nord-Amerika. 


  ... Les mer
 • aug18

  1 000 000 billige reiser med SAS

  SAS har i dag lagt ut 1 000 000 billige reiser. Kampanjen gjelder de fleste SAS-destinasjoner. Nå kan du gjøre et skikkelig kupp! Sjekk ut prisene til storbyer som New York, Chicago, Washington DC, Beijing, Shanghai eller Tokyo. Vær oppmerksom på kort salgsperiode.


  Salgsperiode: 18.08.2014 - 26.08.2014
  Reiseperiode: 02.11.2014 - 30.04.2015*Les mer
 • aug14

  KILROY søker studieveileder

  Av Even i Annet
  Vil du være med å realisere norske studenters drømmer om studier eller praksis i utlandet? Vi søker en dyktig studieveileder til vårt kontor i Oslo.

  Arbeidet vil blant annet innebære:

  Fremme og verdiutvikle vår formidling av arbeidspraksis i utlandet (internships) Bistå studenter med informasjon og veiledning om studier og praksisopphold i ut... Les mer
 • aug07

  Billige flybilletter med AIR FRANCE

  Nå er det bare å drømme seg bort! AIR FRANCE har sluppet en spennende augustkampanje med fantastiske priser til destinasjoner i både Nord- og Sør-Amerika og Asia. Her kan vi friste med destinasjoner og storbyer som New York, Los Angeles, Vancouver, Bangkok, Buenos Aires eller Singapore.

  Salgsperiode: 07.08.2014 - 26.08.2014
  Reiseperiode: 25... Les mer
 • aug05

  Nye priser på reiseforsikring fra 1. september

  Antall skader og skadeutbetalinger på reiseforsikringer har den senere tid økt kraftig. 
  Dette skyldes både at langt flere nordmenn reiser utenlands, økte priser på sykehustjenester og syketransport i utlandet, og generelt høyere kostnader.

  På bakgrunn av dette, setter Gouda Reiseforsikring opp prisene på følgende forsi... Les mer
 • aug01

  Instagram-konkurranse

  Bli med på vår store sommerkonkurranse på Instagram. Tagg dine beste reisebilder og minner fra sommeren og bli med i trekningen av en tur/retur San Francisco for to personer med KLM!

  Bildene du tagger kan være av hva som helst, men bildet skal ha blitt tatt av deg og være fra det store utland.

  Slik gjør du: Følg @KILROYnorway på Instagram Tagg ditt beste somm... Les mer
 • jul30

  Du vet du har reisefeber når....

  Kjenner du deg igjen i flere enn ett av punktene på listen vår med 20 tegn på reisefeber bør du søke profesjonell hjelp umiddelbart!

  Du vet du har reisefeber når... 1.  ... du allerede har planlagt din neste reise allerede før du har rukket å komme hjem fra den forrige!

  2.  ... du kan pakke en ryggsekk med bind for øynene og vet nøyaktig hv... Les mer
 • jul23

  Tanzania – Fra Afrikas tak til safari og tropiske strender

  Enten du drømmer om å bestige Kilimanjaro, reise på safari i Serengeti eller slappe av under en palme på en tropisk strand; Tanzania har alt og du kommer til å elske det! 

  Tanzania er verdenskjent for sine nasjonalparker, som legendariske Serengeti, Ngorongoro-krateret og ikke minst Kilimanjaro - Afrikas høyeste fjell... Les mer
 • jul16

  Surfekurs og spanskkurs i Mexico

  Høres det kult ut å ta et surfekurs i Mexico samtidig som du lærer spansk? Nå kan du gjøre akkurat det i herlige Puerto Escondido! Denne vakre strandbyen ligger i Oaxaca på Stillehavskysten og er spesielt kjent for sine kraftige bølger som tiltrekker seg surfeentusiaster fra hele verden.

  Surfekurs og spanskkurs i Puerto Escondido Mexico er landet de... Les mer
Contact