• jun16

  Vinn en road trip i Australia

  Er du lei av det ustabile norske sommerværet, eller har du bare lyst til å rømme fra den kjedelige sommerjobben din? Da bør du sjekke ut vår Instagram-konkurranse!

  I samarbeid med Qatar Airways og Mighty Jackpot campervan gir vi deg nå muligheten til å vinne en tur for to til Australia, inkludert flybilletter tur/retur og 2 ukers campervanleie.

  Hvordan deltar jeg i konkurransen?  Ta et kreativt, kult, morsomt, ærlig eller inspirerende bilde der du viser oss hva du ville gjort dersom du var på road trip med en campervan i Australia. Følg @KILROYNorway på Instagram. Legg ut dit "road trip i Australia"-bilde på Instagram og tagg det med #explorelifeaustralia. Husk at du må ha en åpen (public) instagramprofil for å kunne delta i konkurransen. Har du en privat profil får vi dessverre ikke sett bildet ditt.

  Fristen for å laste... Les mer
 • jun06

  En guide til Boms & President

  Av Aurora
  Boms & President er en favoritt på reise. Kortspillet er lett å lære og internasjonalt kjent, men å bli enige om reglene går ikke alltid like smertefritt. Vi har samlet de mest kjente (og en del ukjente) reglene i håp om å få et overblikk over kortspillet som alle ser ut til å ha sin egen versjon av. 

  Hvis det er noe som heter at kjært kortspill har mang... Les mer
 • jun02

  Ikke glem disse 10 tipsene når du backpacker

  Av Aurora
  Gleder du deg ekstremt mye til å reise, men gruer deg enda mer til den er over? Følg disse 10 tipsene og få det meste og beste ut av reisen.

  1. Snakk med lokalbefolkningen Ikke vær redd for å ta kontakt, og å prate med de rundt deg. Kanskje du får noen gode historier og lærer noe som ikke står i reisebøkene. Vær nysgjerrig o... Les mer
 • mai20

  8 fordeler med å reise alene

  Å backpacke alene kan være en skremmende tanke, men tar du sjansen er du garantert utrolige opplevelser som vil følge deg for resten av livet. Trenger du å bli overbevist? Her er 8 fordeler med å reise solo. 

  1. Du blir ekstremt selvstendig Du vokser mye på å reise alene, og kommer hjem som et nytt og selvstendig menneske. Du lærer deg verdien av din egen ... Les mer
 • mai20

  10 opplevelsesreiser utenom det vanlige

  Dersom reiselysten er i ferd med å ta overhånd og du er ute etter noen ekstraordinære opplevelser anbefaler vi deg å ta en titt her. Disse 10 opplevelsesreisene er kanskje litt utenom det vanlige, men også noen av de mest spennende og eksotiske eventyrene vi kan friste med. Og en liten advarsel, disse turene kan gi deg et ekstremt tilfelle av reisefeber.

 • mai06

  5 grunner til å bestille årets sommerferie til Perhentian Islands og Tioman

  Av Aurora
  Utforsk den tropiske jungelen på Robinson-øya Tioman, eller len deg tilbake i sanden for en utendørs kinoopplevelse under stjerneklar himmel på Perhentian Islands. Trenger du inspirasjon til den perfekte sommerferien kan vi friste med 5 gode grunner for å reise til Perhentian Islands og Tioman i sommer.Les mer
 • mai06

  11 tips for den ultimate amerikanske road trip'en

  Skal du på road trip i USA? Sjekk ut våre 11 beste tips for planleggingen av den ultimate amerikanske road trip! 

  1. Frihet med en plan Det finnes ingen bedre følelse enn friheten som følger med en episk road trip. Du er din egen sjef og bestemmer både tempo og retning selv. Når det er sagt, kan litt planlegging spare ... Les mer
 • mai06

  Følg Kristin Gjelsvik på road trip i USA

  Av Aurora
  Går du med en drøm om å reise, men mangler inspirasjon og ideer? Kristin Gjelsvik har vært hos oss og bestilt tidenes road trip i USA, og du kan følge henne hele veien på vår Instagram og Snapchat!

  Instagram: @KILROYNorway Snapchat: kilroynorway I midten av april kom herlige Kristin Gjelsvik som driver bloggen Styleconnection i... Les mer
 • mai06

  Vi har funnet vinneren av en road trip for to i USA

  Konkurransen er ferdig og det er på tide å finne ut av hvem som stikker på road trip i USA til en verdi av 20.000,-.

  Først og fremst, takk til alle som både har lastet opp bilder på explorelife.net og tagget sitt #weirdwinningface på Instagram. For en fantastisk gjeng dere er alle som en!

  Vinneren er kåret og vi gratule... Les mer
 • mai03

  Frivillig arbeid med hvithai

  Se frykten i hvitøyet med dette unike prosjektet der du får jobbe som frivillig med den ofte misforståtte hvithaien. Kom nærmere en av havets mest fantastiske skapninger og opplev hvithaier i sitt naturlige miljø i de flotte omgivelsene rundt Gansbaai, Sør-Afrika.

  To timer unna Cape Town ligger Gansbaai. Her får du jobbe tett med biologer og forskere mens d... Les mer
Contact