• apr05

  Frivillig arbeid med hvithai

  Se frykten i hvitøyet med dette unike prosjektet der du får jobbe som frivillig med den ofte misforståtte hvithaien. Kom nærmere en av havets mest fantastiske skapninger og opplev hvithaier i sitt naturlige miljø i de flotte omgivelsene rundt Gansbaai, Sør-Afrika.

  To timer unna Cape Town ligger Gansbaai. Her får du jobbe tett med biologer og forskere mens du lærer om hvithaien og dens oppførsel. Som frivillig vil du bl. a. hjelpe til med å kartlegge dyreoppførsel og værforhold, samt merking og manuell tracking av hai. Du vil med andre ord bidra til at vi får mer kunnskap om haien og dens oppførsel. I tillegg legges det mye ressurser i å lære opp folk til å respektere, framfor å frykte haier i deres naturlige habitat. Dette er et actionfylt prosjekt som vil endre ditt syn på haier for alltid. Du kommer til å tilbringe mesteparten av tiden din på bå... Les mer
 • sep29

  Karnevalet i Rio de Janeiro

  Karnevalet i Rio de Janeiro er kjent som "the greatest party on earth" og byr på en herlig myriade av farger, glitter, fjær og eksotisk ekstravagansa. Gatene fylles opp av mer enn 2 millioner festglade mennesker fra hele verden og er en opplevelse du sent vil glemme!

  De første karnevalene i Rio kan dateres helt tilbake til 1723 og har siden den gang vokst til ... Les mer
 • des19

  Safari i Serengeti og strandliv på Zanzibar

  Safari i Serengeti og Ngorongorokrateret er en av de mest fantastiske naturopplevelsene du kan oppleve her i verden. Ikke langt unna byr krydderparadiset Zanzibar på gylne sandstrender, regnbuefargede korallrev, avslappet atmosfære og utsøkt, lokal sjømat. Hva er bedre enn å slappe av på stranda i en hengekøye etter flere dager med spektakulære naturopplevel... Les mer
 • des05

  KILROYs reisetips for 2013

  Frister det med urørte strender i Karibien, gorillatrekking og safari i Afrika eller spektakulær natur i Asia? Vi har satt sammen en liste over det vi mener er de hotteste destinasjonene i 2013.

  1. Panama Panama er et utrolig spennende, og relativt uoppdaget land for nordmenn. Her finner du herlige strender ved San Blas-øyene eller Bocas del Toro, unike... Les mer
 • des03

  Inkastien til Machu Picchu

  Machu Picchu i Peru, et av verdens syv nye underverker, anses av de fleste som det fremste symbolet på inkakulturen. Machu Picchu var faktisk ukjent for omverdenen helt frem til 1911, da den amerikanske historikeren Hiram Bingham ga stedet internasjonal oppmerksomhet. Siden den dag har Machu Picchu vært en enormt populær turistattraksjon.

  Hovedgrunnen for mange... Les mer
 • nov30

  Fiji, where happiness finds you

  Hvis du ønsker å slippe unna hverdagen med stress og bekymringer, hvis du ønsker å lene deg tilbake og bare la tiden fly forbi en stund, da er Fiji en perfekt destinasjon for deg. Disse vakre paradisøyene i Stillehavet er et herlig reisemål for de som ønsker å bade, dykke, snorkle eller bare nyte late dager på de vakre strendene.

  Øyene Fiji er en perle midt ute i Stillehavet, ... Les mer
 • nov20

  Frivillig arbeid med pingviner

  Har du lyst til å hjelpe til med og rehabilitere pingviner i Sør-Afrika? Nå har du sjansen til å lære mer om disse fascinerende fuglene og jobbe tett med afrikanske pingviner, som fortsatt er en truet art.

  Havet rundt Cape Town er dessverre svært utsatt for oljesøl, noe som er dårlig nyheter for truede sjøfugler. Deriblant kappingvinen som lever og svøm... Les mer
 • okt10

  Vinneren av New York-konkurransen

  Vinneren av KILROYs konkurranse på Facebook er trukket, og vi gratulerer:

  Cecilie Therese  Berntsen
   

  Cecilie har vunnet flybilletter for to personer til New York til en verdi av 10 000,-! Vi ønsker henne god tur.

  Vant du ikke denne gangen? Ikke fortvil, nye konkurranser med spennende premier kommer i nær fremtid.

   

   

 • okt09

  Reisebrev - Mongolia Charity Rally

  Jentene i "Cooking Charity Chicks" er nå vel hjemme igjen etter et fantastisk eventyr. KILROY har følgt jentene gjennom hele reisen. Her kommer siste reisebrev, med flotte bilder som jentene har tatt.

  Reisebrev Eksakt 11 uker etter vi forlot Norge så vi høye hus i det fjerne: Ulan Bator. Vi hadde nådd målet. Vi hadde tilbakelagt mer enn 1/3 av jo... Les mer
 • okt04

  Opplevelsesreiser i Australia

  Australia er et paradis for backpackere! Backpackernes highway strekker seg på østkysten fra Sydney til Cairns, hvor du gjennom 2500 kilometre vil oppleve de vakreste strender, ekte surfeliv, ville partybyer og en natur som tar pusten fra de fleste.

  Sistnevnte kan spesielt oppnås ved å booke inn en seiltur til de vakre Whitsunday I... Les mer
Contact