• apr30

  Reiseforsikring - Reis aldri uten!

  Det kan koste deg millioner! Reis ALDRI uten reiseforsikring. Å reise er å leve, men å reise uten forsikring er en svært dårlig idé. Har du glemt eller latt være å kjøpe reiseforsikring, står du selv med det økonomiske ansvaret hvis det går galt i utlandet.

  Når du reiser ubekymret ut i verden er det derfor alltid godt å ha en forsikring som hjelper deg med problemer hvis noe går galt underveis. KILROY samarbeider med Gouda Reiseforsikring, som utelukkende spesialiserer seg på reiseforsikringer. Enten du skal ut å reise eller studere er Gouda Reiseforsikring det riktige valget for deg.

  Vår kollega var i fjor på besøk ved Gouda sin egen alarmsentral i København. Der jobber 50 profesjonelle assistanse koordinatorer, med vakter hele døgnet, som har et utrolig imponerende system for å raskt kunne gi riktig hjelp og bistand til kunder som har oppl... Les mer
 • apr24

  Reiseaften i Trondheim

  Vi inviterer til reiseaften på Barmuda Solsiden i Trondheim med Sør-Amerika samt Cuba som tema. Alle ønskes velkommen til en kveld full av flotte bilder, morsomme historier og inspirasjon.    Vår Jorden Rundt-spesialist Martin viser bilder og forteller deg hvordan du planlegger en slik reise på best mulig måte. Høydepunkter for kvelden er blant annet R... Les mer
 • apr02

  Situasjonen på Fiji

  En kraftig syklon har rammet Fiji og forårsaker mye regn og kraftig flom, særlig i det vestlige distriktet på hovedøya, Viti Levu. Myndighetene på Fiji har erklært unntakstilstand, og flere tusen mennesker er evakuert. Vi anbefaler alle som befinner seg på Fiji om å følge med på lokale nyheter og rette seg etter meldinger og råd fra lokale myndigheter.

  Op... Les mer
Contact