Opplev mer - betal mindre! Rabatt på busspass i Asia

Opplev mer - betal mindre! Rabatt på busspass i Asia

Vil du oppleve det beste av Thailand, Laos, Kambosja og Vietnam? Reis med buss gjennom landene og bli kjent med andre backpackere på veien!

I november tilbyr vi rabatterte priser på flere av Strays busspass i Asia. Dette betyr at du for reduserte priser får muligheten til å reise med buss i flere land som alle byr på spennende opplevelser. 

For å benytte deg av tilbudet må du bestille et Stray busspass innen 30. november. For å få mest mulig ut av busspasset ditt og for å være sikker på at du velger en rute som passer deg, burde du kontakte en KILROY reisespesialist.

Hva er Stray?

Stray er produktet du kommer til å elske! Stray er et hop-on hop-off busspass som gjør det enkelt for deg å reise rundt i Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam. Du bestemmer ruten hjemmefra og bestiller deretter et bussete underveis når du ønsker å reise fra destinasjon til destinasjon. Enkelt, fleksibelt og perfekt for en backpacker eller førstegangsreisende i Asia!

 

I listen nedenfor ser du noen av våre mest populære busspass.

Ønsker du mer informasjon?
Kontakt oss
Relaterte innlegg
Contact