Livet er for kort til å ikke dra på safari!

Livet er for kort til å ikke dra på safari!

Livet er for kort til å ikke dra på safari! Å reise på safari er en fantastisk opplevelse vi anbefaler absolutt alle. Safari er et swahilisk ord og betyr nettopp "reise". For de fleste innebærer en slik tur sjansen til å se ville dyr i deres naturlige omgivelser, samt et håp om noen helt unike opplevelser, slik at du kan servere vennene dine spennende historier og bilder når du kommer hjem.

Før du planlegger en safari i Afrika er det mange ting du må ta stilling til, alt fra hvilke dyr du vil se, til hvilket transportmiddel du vil benytte eller hvordan standard du ønsker å bo. Her ser du noen av de beste mulighetene vi tilbyr i flere av Afrikas beste nasjonalparker, i land som Tanzania, Kenya, Namibia og Uganda.

Tags: Afrika, Safari
Relaterte innlegg
Contact