Solo og Yolo i Nord-Amerika - Bli med på en opplevelsesreise!

 

Er du ikke helt sikker på hvor du skal reise til i 2017? Her er vårt forslag til deg: Reis på en Yolo-tur i USA eller Canada. Har du ingen å reise med? Det er heller ikke et problem: bli med på en gruppereise! Og rosinen i pølsa: hvis du bestiller før 31. januar får du 15% rabatt på turen!

Yolo-tur - Hva er greia med det?

Yolo-turer lar deg bruke pengene på opplevelser! Det er rimelige turer som er designet for unge reisende. Du får oppleve og sett mye på kort tid. Ta med deg et åpent sinn og gode sko, og gjør deg klar for en opplevelse du sent vil glemme. Du har tross alt resten av livet til å ta det rolig. 

Reiser du SOLO? Da kan bli med på en gruppereise!

Hvis du blir med på en gruppereise føler du deg aldri alene. Det gøy, sosialt og du får muligheten til å dele opplevelsene sammen med andre likesinnede. På en gruppereise blir du en del av en gruppe satt sammen av mennesker fra hele verden. Alle er ivrige etter å bli kjent med hverandre, og dere vil fort bli en sammensveiset vennegjeng etterhvert som dere utforsker Nord-Amerika sammen! Å reise solo kan faktisk være en fordel hvis du ønsker å treffe nye mennesker å stifte nye vennskap!

Bestill nå og få 15% rabatt på opplevelsesreiser i Nord-AmerikaFor en begrenset tidsperiode kan du få 15% rabatt på utvalgte turer i Nord-Amerika. Penger spart er penger tjent, og du vil derfor kunne ha mer lommepenger å bruke på turen. Se alle våre turer på salg her: Trek America-turer og G Adventures-turer.  

Sjekk ut våre topp 3 turer nedenfor og bestill din tur før 31 januar 2017. Reis frem til 30 september 2017.

VESTKYSTEN

"Best of the west" - 15 dager - start og avslutt i Los AngelesRutekart - "Best Of The West"Turens høydepunkter: Los Angeles, San Diego, Joshua Tree National Park, Lake Havasu City, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Sierra Nevadas, Yosemite National Park, San Francisco, Monterey og Morro Bay.

15% rabatt på denne turen hvis du bestiller før 31 januar 2017. Avreise til og med 30 september 2017. Kontakt en av våre reisespesialister for å bestille! Fly er ikke inkludert i prisen. 

 


 

KYST TIL KYST

"Solfylte sørstatene" - 21 dager - Start i New York og avslutt i Los Angeles (eller vice versa)Rutekart - solfylte sørstateneTurens høydepunkter: New York, Philadelphia, Washington DC, The Appalachians, Ocoee River, Nashville, Memphis, New Orleans, Austin, Amarillo, Santa Fe, Monument Valley, Grand Canyon, Lake Powell, Zion National Park, Las Vegas og Los Angeles, California.

15% rabatt på denne turen hvis du bestiller før 31 januar 2017. Avreise til og med 30 september 2017. Kontakt en av våre reisespesialister for å bestille! Fly er ikke inkludert i prisen. 

  


 

ØSTKYSTEN

"USA og Canadas perler i øst" - 15 dager - start og avslutt i New YorkMap - Highlights of Eastern US & CanadaTurens høydepunkter: New York, Cape Cod, Boston, Montreal, Ottawa, Sandbanks Provincial Park, Toronto, Niagara Falls, Allegheny National Forest, Washington DC og Philadelphia.

15% rabatt på denne turen hvis du bestiller før 31 januar 2017. Avreise til og med 30 september 2017. Kontakt en av våre reisespesialister for å bestille! Fly er ikke inkludert i prisen. 

 


 

 Hyggestund rundt bålet etter en lang dag på veien

Hvordan fungerer en opplevelsesreise til USA & Canada?

Opplevelsesreiser i USA og Canada har normalt en gruppestørrelse på 12-16 personer (maks 22) som bidrar til økt fleksibilitet mens man er på reise. Du reiser i moderne kjøretøy og får dele fantastiske opplevelser med likesinnede etterhvert som dere tilbakelegger kilometer langs Nord-Amerikas landeveier. Turene ledes av lokale turledere, som vil dele all sin kunnskap og tips for at dere skal få den beste reiseopplevelsen!

Camp måltid

Hva står på menyen?

Turlederen vil koordinere innkjøp og måltidsplanlegging, og du vil delta i forberedelsene av maten sammen med de andre i reisegruppen. Frokost blir servert som buffet og lunsj består normalt av sandwicher, salater og en gang i mellom: BBQ! 

Dere reiser med private vans gjennom USA og Canada

Hva reiser jeg med?

Dere kommer til å reise i velutstyrte private vans. Ved å reise med vans har dere både mer fleksibilitet og komfort på reisen, i tillegg til at det det gjør det mulig å komme enda mer "off the beaten track". WiFi er standard service på de fleste turene, slik at du kan holde kontakten med omverdenen mens du reiser. Turlederen vil være deres sjåfør gjennom hele reisen. 

 

Dere overnatter i telt på campingplasser eller ved lavbudsjett hoteller med delte rom.

Hvor skal jeg sove?

Etter en lang dag på veien, vil du kunne slappe av ved et forhåndsvalgt lavbudsjett-hotell eller på en campingplass. For å holde utgiftene nede vil du dele telt med en annen reisende, eller et flermannsrom sammen med et par andre fra gruppen. 

15% rabatt på opplevelsesreiser i Nord-AmerikaFor en begrenset tidsperiode får du 15% rabatt på utvalgte turer. Ikke vent, bestill din opplevelsesreise i dag! Se alle våre turer på salg her: Trek America-turer og G-adventures turer.

Har du lyst til å dra på en episk opplevelsesreise i Nord-Amerika?
Kontakt oss nå!

 

 

 

Contact