Backpacking i Mellom-Amerika - 14 dager fra Costa Rica til Panama

Backpacking i Mellom-Amerika - 14 dager fra Costa Rica til Panama

Mellom-Amerika: stedet hvor du finner vakre sandstrender, fortryllende regnskoger, eldgamle mayaruiner, et rikt dyreliv, og spennende kulturer! Mellom-Amerika har så mye å by på, og den beste måten å oppleve alt dette på er selvfølgelig ved å backpacke fra land til land! 

Så bli med oss på denne drømmereisen fra Costa Rica til Panama, og få maksimalt ut av ferien din! Og best av alt? Bestiller du nå mellom 6. juni og 30. juni får du hele 15% RABATT på opplevelsesreisen!*

Salgsperiode: 06.06.2017 - 30.06.2017
Reiseperiode: 01.09.2017 - 28.01.2018

*Vi gjør oppmerksom på at prisen her og rabatten ikke inkluderer flybilletter.

The Panama Experience

Denne 14 dager lange opplevelsesreisen tar deg med hele veien fra San Josè i Costa Rica ned til pulserende Panama City i Panama. Du vil få oppleve det beste Mellom-Amerika har å by på, og du vil reise sammen med andre likesinnede backpackere. Tro oss når vi sier at dette vil være en reiseopplevelse du kommer til å sette pris på for resten av livet! 

Din reiserute:

The Panama Experience - din reiserute - KILROY

Dag 1: San Josè

San Josè, Costa Rica - KILROYTuren starter i Costa Ricas hovedstad, San Josè. Det kan være en god ide å ankomme San Josè noen dager før opplevelsesreisen starter slik at du har tilstrekkelig med tid til å utforske byen. En fun-fact om San Josè: Isteden for den klassiske gulfargen kan taxiene i San Josè gjenkjennes på sin sterke rødfarge. Om kvelden våkner byen virkelig til liv med sine mange diskoteker og barer, så gjør deg klar til å riste på hoftene til forførende latinske toner!

Dag 2 & 3: Puerto Viejo de Talamanca

Reis til Puerto Viejo de Talamanca i Costa Rica - KILROYFra San Josè reiser du til vakre Puerto Viejo de Talamanca som ligger ved Costa Rica's karibiske kystlinje. Omfavn reggaerytmene og livsstilen, og nyt late dager på stranden i dette tropiske paradiset. Hvis du foretrekker litt mer aktivitet og action kan du leie et boogie- eller surfebrett og kaste deg ut i bølgene!

Dag 4, 5 & 6: Bocas del Toro

Bocas del Toro, Panama - KILROY
På den fjerde dagen vil du krysse grensen over til Panama og ankomme øygruppen Bocas del Toro. Her vil du finne frodig natur, krystallklart vann, og fantastiske snorkle- og dykkeforhold! Med sine idylliske øyer er Bocas del Toro en sann skjønnhet, så vær forberedt på å bli bergtatt! PS! Ikke gå glipp av sjansen til å se Red Frog Beach mens du er her - stranden er full av... ja, røde frosker!

Dag 7 & 8: Boquete 

Få fart på hjertepumpa med elverafting i Boquete, Panama - KILROYEtter noen avslappende dager ved Karibhavet er det tid for å få opp hjertepumpe og utforske mer av Panamas innland. Du vil reise gjennom høylandet til byen Boquete, og det er ikke uten grunn at dette stedet er kjent for å være Panamas hovedstad for adrenalinpumpende aktiviteter. Bli med på elverafting, hesteridning, eller spennende fotturer i såkalte "cloud forrests" (skog hvor skydekket er så tungt at du ikke ser himmelen og det vil oppleves som om du går igjennom skyene). I Boquete kan du også besøke en av Panamas største kaffeplantasjer. 

Dag 9, 10 & 11: Santa Catalina

Surfing i Santa Catalina, Panama - KILROY
Neste stopp: Stillehavskysten og Santa Catalina. Selv om Santa Catalina lenge var en godt bevart hemmelighet blant eventyrlystne surfere har stedet gradvis blitt verdensberømt for sine upåklagelige surfeforhold. I dag er Santa Catalina faktisk kjent for å være et av de aller beste surfestedene i hele Mellom-Amerika. Likevel har Santa Catalina sålangt klart å unngå masseturismens ødeleggende hånd og fremstår som en rolig og koselig fiskerlandby.

Dag 12, 13 & 14: Panama City

Utforsk Panama City - KILROY
Turen avsluttes i Panama City, hovedstaden i Panama. Panama City er kanskje en av Mellom-Amerikas mest interessante byer med sin perfekte balanse av gammelt og moderne, sitt yrende natteliv, gode shoppingmuligheter og sist, men ikke minst: Panamakanalen!

Vil du reise på backpacking i Mellom-Amerika?
Kontakt oss

 

Contact