Neste destinasjon på Bucketlisten: Mellom-Amerika

Neste destinasjon på Bucketlisten: Mellom-Amerika

Spennende fotturer, snorkling i Karibiens krystallklare vann, avslapping på stranden... Hvis du er en reisejunkie på utkikk etter nye store opplevelser bør Mellom-Amerika være på toppen av din bucketliste. Bestill i dag og bli med på en uforglemmelig reise via Mexico City til San Josè og Panama City!

Flyrute:

Oslo – Mexico City – San Josè // Panama City – Oslo


// = organisert opplevelsesreise: "The Panama Experience".

Salgsperiode: fra 6. juni 2017 til 30. juni 2017
Reiseperiode: fra 1. september 2017 til 28. januar 2018

Reiseruten starter i Mexico City hvor du vil ha den første av flere muligheter til å bli kjent med den utadvente og livlige latino-livsstilen. Nyt en kald Modelo (meksikansk øl) før du fortsetter din reise til San Josè, Costa Rica. Herfra vil du ta del i en uforglemmelig tur som tar deg gjennom Costa Rica og Panama helt ned til Panama City, som er siste stopp. Her kan du utforske denne spennende byen og lade batteriene før du returnerer hjem til Norge med sekken full av gode minner og opplevelser!

1. Mexico City

Enten du er en strand- eller adrenalinjunkie, er Mexico City et utmerket sted å starte reisen din. Med en befolkning på over 20 millioner mennesker er Mexico City en av de aller største byene i verden. Besøk byens mange kirker og museumer, ta en rusletur rundt enorme Chapultepec Park og gjør deg kjent med Mexico Citys fasinerende og innholdsrike historie. Hvis du blir lei av denne metropolens tette trafikk (og smog), ta turen utenfor byens grenser til en av de mange omkringliggende kolonibyene.

2. San Josè, Costa Rica

Costa Rica er utvilsomt et av de aller beste backpackerlandene i verden, og landets pulserende hovedstad San Josè er et naturlig startpunkt for ethvert reiseeventyr i Costa Rica. Før du fortsetter din fantastiske tur gjennom Mellom-Amerika, sørg for å få med deg de koselige små butikkene og kafeene i sentrum av San Josè. Gå heller ikke glipp av imponerende Central Market. En gåtur gjennom flotte UCR campus (Universidad de Costa Rica) kan med fordel også vies litt tid. 

3. San Josè - Panama City: The Panama Experience

Fra San Josè vil du begynne på din opplevelsesreise The Panama Experience, som vil ta deg gjennom Panama, helt til Panama City. På denne 14 dager lange turen vil du oppleve flotte strender ved både Det karibiske hav og Stillehavet. Du vil få muligheten til å oppleve vakre paradisøyer og besøke såkalte "cloud forests" hvor skydekket er så tungt at du vil oppleve det som at du går gjennom "skyene". Du vil også få muligheten til å nyte livet til laidbacke rytmer fra de hyggelige strandkafeene og smake på deilig lokal mat! På turen kan du også velge blant et stort utvalg av kule aktiviteter som du kan delta på. Dette inkluderer: surfing, hesteriding, kajakkpadling, dykking, spennende fotturer, og mye mer!

Backpacking i Mellom-Amerika - The Panama Experience

Backpacking i Mellom-Amerika - The Panama Experience
14 dager / San Jose - Panama City
Få full oversikt over opplevelsesreisen som er inkludert i denne turen! Reisen går fra Costa Rica til Panama City. Fra vakre strender til spennende regnskog - denne turen har alt!
Les mer

4. Panama City

Turen avsluttes i flotte Panama City, byen hvor du finner den legendariske Panamakanalen. Kanalen er en av de aller største attraksjonene i hele Mellom-Amerika og bør oppleves. Når du har sett den imponerende kanalen med egne øyne er det tid for å utforske Panama City. Besøk noen av byens mange historiske bygninger, gjør unna en siste shoppingrunde før hjemreise, eller bare slapp av i solen på en av byens sandstrender. Når kveldsmørket senker seg kan du utforske byens pulserende natteliv. Lurer du på hva du skal bestille i baren? En margarita! De er nemlig farlig gode i Panama City!

Opplevelsesreise i Mellom-Amerika inkl. flybilletter

Fra NOK 16.729
Opplevelsesreise i Mellom-Amerika inkl. flybilletter
Bestill mellom 06.-30.6.2017
Opplev alle av Mellom-Amerikas store høydepunkter på denne fantastiske reisen fra Mexico City til San Josè og Panama City! Prisen inkluderer alle flybilletter med KLM, samt opplevelsesreisen "Panama Experience" med 15% rabatt.
Kontakt oss!

 

Vil du krysse Mellom-Amerika av din bucketliste?
Kontakt oss!
Contact