Vinn reise for to til Karibien - Konkurranse på Instagram

Vinn reise for to til Karibien - Konkurranse på Instagram

Vi digger å reise, og vi digger konkurranser! Hva er da bedre enn å kombinere begge deler i sommerens store konkurranse på Instagram? Den heldige vinneren stikker av med en fantastisk rundreise (flybilletter) i Karibien for to personer med KLM til en verdi av 23 500 kroner!

Hvordan deltar jeg i konkurransen?

Alt du trenger å gjøre er å følge @KILROYnorway på Instagram, legge ut et bilde som best beskriver hva en drømmereise er for deg, og slenge på hashtaggen #hereismyparadise. Bildet du deltar med kan være av hva som helst, temaet her er rett og slett bare hva en drømmereise er for deg!

  1. Følg @KILROYnorway på Instagram.
  2. Legg ut ditt beste bilde som beskriver ditt paradis og tagg bildet med #hereismyparadise.
  3. Tagg også en venn i bildet. Er du så heldig å vinne, skal du jo ikke reise alene!
  4. Man kan delta med opptil 3 bilder per person.

Husk at du må ha en åpen instagramprofil for å kunne delta i konkurransen. Har du en privat profil får vi dessverre ikke sett bildet ditt.

Hva kan du vinne?

Stikker du av seieren er du og en venn klar for litt av et eventyr. Premien er nemlig en utrolig rundreise i Karibien med KLM til en verdi av 23 500 kroner! Gjør deg klar til å oppleve destinasjoner som Aruba, Curacao og Sint Maarten!

Drømmereise til Karibien

Drømmereise til Karibien
Er du så heldig å vinne konkurransen vår, er det denne deilige reiseruten du kan se frem til i Karibien!
Sjekk ut ruten

 


Konkurranseregler og vilkår:

  • Konkurransen pågår fra 03.07.2017 - 31.07.2017. Konkurransen er åpen for personer med bostedsadresse i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ansatte i KILROY eller KLM samt nær familie kan ikke delta i konkurransen.

  • Det er ingen aldersgrense for å delta, men dersom vinneren er under 18 år må man reise sammen med en foresatt.

  • Det er kun én vinner i konkurransen og vinneren trekkes blant bidragene fra alle de overnevnte landene.

  • En jury bestående av representanter fra KILROY vil velge ut en vinner blant bildene som er tagget med #hereismyparadise. Vinneren vil bli kontaktet via Instagram kort tid etter konkurransens slutt.

  • Man kan kun delta i konkurransen med egne bilder. Det er deltagernes eget ansvar å sørge for at de har full rett til å bruke de aktuelle bildene. Deltagerne skal også sørge for å innhente samtykke fra de personene som eventuelt er avbildet på deres bidragsbilder.

  • Ved å delta i konkurransen aksepterer man at navn, bidragsbilde og instagramprofil offentliggjøres på KILROYs nettsider, Facebookside og Instagramprofil i forbindelse med annonsering av vinneren. Vi forbeholder oss også retten til å promotere vinnerbildet på Facebook og på KILROYs nettsider og til å bruke bilder tagget med #hereismyparadise til markedsføringsaktiviteter knyttet til konkurransen. Alle bilder vil bli kreditert med navnet på den aktuelle instagramprofilen.

Premien:

Vinneren og en heldig venn stikker av med en fantastisk rundreise til Karibien med KLM til en verdi av 23 500 kroner. Premien inkluderer kun flybilletter i økonomiklasse. Lommepenger og opphold må dekkes selv.

Premien kan ikke utbetales i kontanter eller byttes mot andre produkter eller tjenester. Premien er personlig og kan ikke overdras til andre.

Reiserute:

Oslo - Aruba - Curacao - Sint Maarten - Oslo

Reiseperiode: Reiseperioden er begrenset til 01.08.2017 – 24.12.2018. Det er ikke mulig å reise mellom 20.12.2017 - 05.01.2018. Turen må bestilles gjennom en av KILROYs reisespesialister senest 23.12.2017.

Konkurransepartner: 

Kl Logo 

Contact