Fantastiske priser til flere spennende destinasjoner med AIR FRANCE og KLM

Fantastiske priser til flere spennende destinasjoner med AIR FRANCE og KLM

Har du store reiseplaner for resten av året, eller over nyttår, men er fortsatt litt usikker på hvor du skal reise? Ta bare en nærmere titt på disse fantastiske prisene fra AIR FRANCE & KLM, så kanskje det blir litt letttere å bestemme seg!

Salgsperiode: 10.08.2017 - 28.08.2017
Reiseperiode Sør Amerika og Karibien: 22.08.2017 - 15.12.2017 & 01.01.2018 - 23.06.2018
Reiseperiode USA: 24.08.2017 - 13.12.2017 & 08.01.2018 - 24.06.2018

Det er begrensede antall plasser og avhengig av ledighet. Vi gjør oppmerksom på at angitte priser kun er tilgjengelig online, men at prisene er svært gode i butikk også. Kampanjen gjelder også en rekke andre destinasjoner. Ta kontakt med oss!

Miami

Fra 3.832,-
Miami
Tur/retur til Miami med AIR FRANCE & KLM
Fly til Miaim med AIR FRANCE og KLM. I Miami venter et stort utvalg av spennende aktiviteter og opplevelser. Hva med en episk road trip i USA?
Les mer om Miami Søk etter billetter

Havana

Fra 4.999,-
Havana
Tur/retur til Havana med AIR FRANCE & KLM
Reis til Havana hvor livet leves uten bekymringer og stress. Som turist i Havana vil du fort merke hvor lett det er å imitere kubanernes sjarmerende livsstil. Bestill dine billetter til Havana med KLM og AIR FRANCE i dag!
Les mer om Cuba Søk etter billetter

San José

Fra 6.599,-
San José
Tur/retur til San José med AIR FRANCE & KLM
San José er hovedstaden og den største byen i Costa Rica og et godt og naturlig utgangspunkt for videre reise i landet. Pura Vida!
Les mer om Costa Rica Søk etter billetter

Bogotá

Fra 6.799,-
Bogotá
Tur/retur til Bogota med AIR FRANCE & KLM
AIR FRANCE og KLM flyr deg til Bogota, Colombia - landet som har alt! Her finner du vakre kystlinjer, høye fjell, jungel og livlig latin-amerikansk kultur! Vi tilbyr også spennende turer og aktiviteter i Colombia.
Les mer om Colombia Søk etter billetter

 

Bestill dine billetter med KILROY og fly med Air France & KLM 

Overnatting på reisen

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste og rimeligeste overnattingsalternativene, uansett destinasjon. Ta kontakt med en av våre reisespesialister og få et tilbud på en ankomstpakke som passer til din reiseplan og ditt busjett.

Spennende turer, opplevelser og aktiviteter

Vi tilbyr et stort utvalg av opplevelsesturer, frivillighetsprosjekter, road trips, språkkurs, trekking-opplevelser, surfekurs, dykkekurs, og andre spennende aktiviteter! Hvis du ikke finner det du leter etter er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi kan skreddersy reisen din med de aktiviteter som passer deg!

Transport

Når du er på reise er det en fordel å kunne bevege seg enkelt rundt slik at du får mest utav turen din. I enkelte land er det enkleste og billigeste å kjøpe et busspass og hoppe på en buss, mens andre land er som skapt for en road trip i en leiebil eller campervan. Valget er ditt, og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Kontakt oss, vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om din reise.

Ønsker du å snakke med en av våre reisespesialister?
Kontakt oss

 

Tags: KLM
Contact