Reisedokumenter

Reisedokumenter som må med på reisen - KILROY
Det er viktig å ha kontroll på alle relevante reisedokumenter i god tid før avreise. Det er også lurt å skrive ut de viktigste dokumentene, så du har alt på papir.

Når du mottar flybilletter (elektronisk) fra KILROY bør du sjekke dem grundig og sørge for at alle datoer og destinasjoner stemmer i forhold til det du har bestilt. Selv om du har elektroniske billetter bør du likevel skrive dem ut og sørge for å ta med deg referansenummeret. Det samme gjelder for alle reiseproduktene du har bestilt hjemmefra; bekreftelse på overnattingleiebil, opplevelsesreiser, forsikring osv. Putt dem gjerne i en plastmappe, så de holder seg tørre selv om du skulle bli fanget i en regnskur.

Vi anbefaler også at du har alle reisedokumenter lagret på e-post, og om du vil være ekstra sikker, også på mobilen eller på en USB-pinne. Gjør du det, har du enkel tilgang til alt du trenger, om du skulle være så uheldig å miste noe underveis.

Har du behov for å endre flybillettene dine?

Har du endret på reiseplanene dine etter at du kjøpte flybillettene? Vi kan bistå deg, uansett om det er fordi du har funnet ut at du vil endre på reiseturen din eller fordi du har bestemt deg for at du vil være borte lengere. Les mer om endring av flybilletter her.

 

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her!

 

Contact