Planlegging

Planleggingen er også en spennende del av reisen
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Hvem som helst kan hoppe på et fly, sette kursen mot en eksotisk destinasjon og bare lene seg tilbake og slappe av under palmene i et par uker. Med alle de tilnærmet ubegrensede mulighetene som nå blir tilbudt på internett, har vi nådd et punkt der de fleste klarer å bestille seg billetter rundt om i verden uten noe særlig hjelp. Men det behøves litt ekstra planlegging, erfaring, kunnskap og hensyn å ta for å planlegge en jorden rundt reise.

Hvor, når, med hvem, hvor lenge og hvor mye koster det å reise jorden rundt? Dette er de vanlige spørsmålene som dukker opp i forbindelse med bestilling av en jorden rundt-reise. Og så kommer alt det praktiske, slik som hvor man trenger visum til, overnatting, forsikring, vaksiner, valutaer etc. All denne planleggingen kan virke overveldende i begynnelsen - spesielt hvis det er første gang du skal reise vekk i en lengre periode.

Men heldigvis er hjelpen nær - Hos KILROY spesialiserer vi oss nemlig på Jorden Rundt-reiser. Her på denne siden kan du lese om tiltak og forberedelser du kan og bør gjøre før du tar dine første skritt ut i verden. Når du har gjort deg opp en mening, og/eller har bestemt deg for å reise, vil våre erfarne reisespesialister hjelpe deg med å legge opp den reisen som er best for akkurat deg, bestille billetter for deg og komme med gode tips og råd som er verdt å ta med seg på veien.

Contact