Planlegging

Planleggingen er også en spennende del av reisen
Hvem som helst kan hoppe på et fly, sette kursen mot en eksotisk destinasjon og bare lene seg tilbake og slappe av under palmene i et par uker. Med alle de tilnærmet ubegrensede mulighetene som nå blir tilbudt på internett, har vi nådd et punkt der de fleste klarer å bestille seg billetter rundt om i verden uten noe særlig hjelp. Men det behøves litt ekstra planlegging, erfaring, kunnskap og hensyn å ta for å planlegge en jorden rundt reise.

Hvor, når, med hvem, hvor lenge og hvor mye koster det å reise jorden rundt? Dette er de vanlige spørsmålene som dukker opp i forbindelse med bestilling av en jorden rundt-reise. Og så kommer alt det praktiske, slik som hvor man trenger visum til, overnatting, forsikring, vaksiner, valutaer etc. All denne planleggingen kan virke overveldende i begynnelsen - spesielt hvis det er første gang du skal reise vekk i en lengre periode.

Men heldigvis er hjelpen nær - Hos KILROY spesialiserer vi oss nemlig på Jorden Rundt-reiser. Her på denne siden kan du lese om tiltak og forberedelser du kan og bør gjøre før du tar dine første skritt ut i verden. Når du har gjort deg opp en mening, og/eller har bestemt deg for å reise, vil våre erfarne reisespesialister hjelpe deg med å legge opp den reisen som er best for akkurat deg, bestille billetter for deg og komme med gode tips og råd som er verdt å ta med seg på veien.

Contact