Busspass over hele verden

Buss er kanskje det mest populære transportmiddel blant backpackere. Det er billig, fleksibelt og du møter lokalbefolkningen og andre backpackere på veien.

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Hos KILROY tilbyr vi busspass og bussreiser i flere deler av verden. Du kan blant annet reise med buss gjennom Australia, New ZealandAsiaSør-AmerikaMellom-Amerika og Sør-Afrika

Dersom du ønsker friheten til å bestemme hvor lenge du skal være på hvert sted på en destinasjon, men samtidig vil ha muligheten til å reise på en trygg og morsom måte er dette noe for deg.

Å reise med buss gjør at du får se og oppleve store deler av et land, og du kan ende opp med å oppdage fantastiske steder du ikke visste at eksisterte. De fleste som reiser med buss er backpackere, og du vil derfor få muligheten til å bli kjent med andre som er ute etter de samme reiseopplevelsene som deg selv.

Nedenfor finner du de ulike busspassene du kan benytte deg av verden over.

Contact