Road trip

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer

Noe av det beste med å reise er å ha friheten til å velge hvor du skal dra, hvor lenge du skal være der, og hvilke opplevelser du vil få med deg. En road trip gir deg muligheten til nettopp dette! Det er en fantastisk følelse å sette seg i bilen og vite at veien ligger foran deg, selv om du kanskje ikke alltid vet hva som blir ditt neste stopp.

Noen av de mest populære landene å dra på road trip i er USA, Australia, New Zealand og Canada. Opplevelsene står i kø, og det er helt opp til deg hva du vil gjøre. Nedenfor har vi satt opp flere forslag til anbefalte road trip ruter i disse landene. Les videre og bli inspirert til å legge ut på ditt neste road trip eventyr!

Contact