Working Holiday Visa

Gleder i hverdagen på reise med Working Holiday visa i Australia
Dersom du er mellom 18 og 30 år kan vi i KILROY hjelpe deg med å fullføre drømmen om å bo og jobbe i Australia, Canada eller på New Zealand. Med Working Holiday visa kan du reise rundt og oppleve disse spennende landene samtidig som du tjener penger!

Kombinasjonen av jobb og ferie gir deg en unik opplevelse så vel som et dypt innblikk i kulturen og folkene på stedet du har valgt å dra. Du får muligheter og inntrykk den vanlige turist aldri kommer i nærheten av!

Hvor lenge kan jeg være der?

Working Holiday-visumet gir deg 12 måneders oppholds- og arbeidstillatelse i Australia og New Zealand, med mulighet for en påfølgende 12 måneders forlengelse dersom du oppfyller kravet om å ha jobbet minimum 3 måneder innenfor innhøsting (fruktgårder). I Australia kan du kun jobbe 6 måneder for samme arbeidsgiver, mens det på New Zealand ikke finnes noen begrensninger. Husk å ta med røntgenbilder og bevis på helsesjekk dersom du vil jobbe innenfor helsesektoren, på skoler eller i barnehager. Med Working Holiday visum i Canada kan du jobbe gjennom hele skisesongen, og får jobb på 4-6 måneders kontrakter. 

Er det enkelt å finne jobb?

Mens du planlegger en Working Holiday-reise til Australia, Canada eller New Zealand er det sikkert mange spørsmål som dukker opp. Er det f.eks. enkelt å få tak i arbeid? Hvor mye kan du tjene? Hvordan finner du et sted å bo? Hvordan kombinerer du enklest jobb og fornøyelser?

Det er i utgangspunktet forholdsvis enkelt å få tak i jobb - det meste avhenger egentlig av deg og dine krav eller forventninger. Dette er selvsagt ingen mulighet for å gjøre store hopp innenfor advokatkarrieren din, men er du fornøyd med alt fra servitør, vaskehjelp og ekspeditør til mer spennende jobber som skiguide, dykkeinstruktør, eller kvegfarmer kan vi garantere deg et suksessfullt opphold på Working Holiday

Målet med Working Holiday er selve ferien, men med muligheten til å jobbe for å finansiere den. Vi anbefaler at du velger vår Working Holiday Startpakke sammen med visumet ditt, ettersom du da får tryggheten ved å motta hjelp ved ankomst. Vi henter deg på flyplassen, ordner de første overnattingene, svarer på spørsmål og hjelper deg med å komme i gang med det praktiske, i forhold til bankkonto, tax file-nummer osv.

Working Holiday i Australia

Working Holiday i Australia
Australia er det desidert med populære landet å reise på Working Holiday til, og det er ikke er rart for det er et fantastisk land som er enkelt å reise rundt i. Ulempen er at prisnivået er høyt, så da er det fint å få inn litt penger i reisekassa underveis.
Les mer

Working Holiday i Canada

Working Holiday i Canada
Canada er uten tvil en av verdens beste skidestinasjoner, og er berømt for sine uforglemmelige vintersesonger. Elsker du livet i bakken er Working Holiday i Canada et perfekt valg for deg!
Les mer

Working Holiday på New Zealand

Working Holiday på New Zealand
En reise til New Zealand vil uten tvil dreie seg om natur, livet utendørs og selvfølgelig ekstremsport. Det samme gjelder å jobbe i NZ, hvor det stort sett handler om å jobbe i naturen eller med ekstremsport og turisme.
Les mer
har du spørsmål om Working Holiday visum?
Kontakt KILROY
Contact