Working Holiday Visa

Etter lang dag på jobb med et Working Holiday visa
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer
Dersom du er mellom 18 og 30 år kan vi i KILROY hjelpe deg med å fullføre drømmen om å bo og jobbe i Australia, Canada eller på New Zealand. Med Working Holiday visa kan du reise rundt og oppleve disse spennende landene samtidig som du tjener penger!

Kombinasjonen av jobb og ferie gir deg en unik opplevelse så vel som et dypt innblikk i kulturen og folket som bor der du velget å dra. Du får muligheter og inntrykk den vanlige turist aldri kommer i nærheten av!

Hvor lenge kan jeg være der?

Working Holiday-visumet gir deg 12 måneders oppholds- og arbeidstillatelse i Australia og New Zealand, med mulighet for en påfølgende 12 måneders forlengelse dersom du oppfyller kravet om å ha jobbet minimum 3 månender innenfor innhøsting (fruktgårder). I Australia kan du kun jobbe 6 måneder for samme arbeidsgiver, mens det på New Zealand ikke finnes noen begrensninger. Husk å ta med røntgenbilder og bevis på helsesjekk dersom du vil jobbe innenfor helsesektoren, på skoler eller i barnehager. I Canada kan du arbeide under hele skisesongen, fikset jobb med 4-6 måneders kontrakter. 

Er det enkelt å finne jobb?

Mens du planlegger en Working Holiday-reise til Australia eller New Zealand er det sikkert mange spørsmål som dukker opp. Er det f.eks enkelt å få tak i arbeid? Hvor mye kan du tjene? Hvordan finner du et sted å bo? Hvordan kombinerer du enklest jobb og fornøyelser?
Det er i utgangspunktet forholdsvis enkelt å få tak i jobb - det meste avhenger egentlig av deg og dine krav eller forventninger. Dette er selvsagt ingen mulighet for å gjøre store hopp innenfor advokatkarrieren din, men er du fornøyd med alt fra servitør, vaskehjelp, ekspeditør til mer spennende jobber som guide, dykkeinstruktør eller kvegfarmer kan vi garantere deg et suksessfullt opphold Down Under! Målet med Working Holiday er selve ferien din, men hvor du får muligheten til å jobbe for å finanisere den. Vi anbefaler videre at du velger vår Working Holiday Startpakke sammen med visumet ditt, ettersom du da får tryggheten ved å motta hjelp etter ankomst. Vi henter deg på flyplassen, ordner de første overnattingene, svarer på spørsmål og hjelper deg med å komme i gang praktisk i forhold til bankkonto og tax file-nummer.

Les mer om Working Holiday i Australia
Les mer
Les mer om Working Holiday på New Zealand
Les mer
Les mer om Working Holiday i Canada
Les mer

 

Contact