Se alle kategorier

Working Holiday

 • Jobb og reis på Working Holiday i Australia
  Jobb og reis på Working Holiday i Australia
 • Working Holiday i Canada - En av verdens beste skidestinasjoner
  Working Holiday i Canada - En av verdens beste skidestinasjoner
 • Working Holiday - Å plukke frukt er en av jobbene du kan ha i Australia og New Zealand
  Working Holiday - Å plukke frukt er en av jobbene du kan ha i Australia og New Zealand
 • Working Holiday på New Zealand - Jobb som gjeter!
  Working Holiday på New Zealand - Jobb som gjeter!
 • Working Holiday i Canada er et perfekt valg for deg som elsker livet i bakken!
  Working Holiday i Canada er et perfekt valg for deg som elsker livet i bakken!

Dersom du er mellom 18 og 30 år kan vi i KILROY hjelpe deg med å fullføre drømmen om å bo og jobbe i Australia, Canada eller på New Zealand. Med Working Holiday visa kan du reise rundt og oppleve disse spennende landene samtidig som du tjener penger!

Kombinasjonen av jobb og ferie gir deg en unik opplevelse så vel som et dypt innblikk i kulturen og folkene på stedet du har valgt å dra. Du får muligheter og inntrykk den vanlige turist aldri kommer i nærheten av!

Hvor lenge kan jeg reise med Working Holiday-visum?

Working Holiday-visumet gir deg 12 måneders oppholds- og arbeidstillatelse i Australia og New Zealand, med mulighet for en påfølgende 12 måneders forlengelse dersom du oppfyller kravet om å ha jobbet minimum 3 måneder innenfor innhøsting (fruktgårder). I Australia kan du kun jobbe 6 måneder for samme arbeidsgiver, mens det på New Zealand ikke finnes noen begrensninger. Husk å ta med røntgenbilder og bevis på helsesjekk dersom du vil jobbe innenfor helsesektoren, på skoler eller i barnehager. Med Working Holiday visum i Canada kan du jobbe gjennom hele skisesongen, og får jobb på 4-6 måneders kontrakter. 

Er det enkelt å finne jobb med et Working Holiday-visum?

Mens du planlegger en Working Holiday-reise til Australia, Canada eller New Zealand er det sikkert mange spørsmål som dukker opp. Er det f.eks. enkelt å få tak i arbeid? Hvor mye kan du tjene? Hvordan finner du et sted å bo? Hvordan kombinerer du enklest jobb og fornøyelser?

Det er i utgangspunktet forholdsvis enkelt å få tak i jobb - det meste avhenger egentlig av deg og dine krav eller forventninger. Dette er selvsagt ingen mulighet for å gjøre store hopp innenfor advokatkarrieren din, men er du fornøyd med alt fra servitør, vaskehjelp og ekspeditør til mer spennende jobber som skiguide, dykkeinstruktør, eller kvegfarmer kan vi garantere deg et suksessfullt opphold på Working Holiday

Hvordan planlegger jeg en Working Holiday?

Dersom du planlegger en Working Holiday-opplevelse i Australia, New Zealand eller Canada har du sikkert mange spørsmål. Er det lett å få seg jobb? Hvor mye tjener man? Hvordan finner jeg et sted å bo? Blir det bare jobb eller også mulighet til å reise rundt?

Målet med Working Holiday er selve ferien, men med muligheten til å jobbe for å finansiere den. Vi anbefaler at du velger vår Working Holiday Startpakke sammen med visumet ditt, ettersom du da får tryggheten ved å motta hjelp ved ankomst. Vi henter deg på flyplassen, ordner de første overnattingene, svarer på spørsmål og hjelper deg med å komme i gang med det praktiske, i forhold til bankkonto, skattenummer osv.

Hvor kan jeg dra på Working Holiday?

KILROY kan hjelpe deg med å dra på Working Holiday i følge land:

 

Har du spørsmål om Working Holiday visum?
Kontakt KILROY
Contact