Working Holiday i Canada 2014/2015

Working Holiday i Canada
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer
Canada er uten tvil en av verdens beste skidestinasjoner, og er berømt for sine uforglemmelige vintersesonger. Her kan du nyte perfekte snømengder, et pulserende natteliv, og et variert terreng i naturskjønne omgivelser.

KILROY gir deg nå muligheten til å dra til Canada for å jobbe og være på ferie i løpet av skisesongen 2014/2015! Om du velger å ta turen alene eller reiser med venner, så er Working Holiday i Canada et perfekt valg dersom du elsker livet i bakken.

Canada er kjent verden over for puddersnø, vakker natur og et uteliv i verdensklasse. Dette er utvilsomt destinasjonen for deg som elsker vintersport! Er du mellom 18 og 35 år og ønsker å jobbe og reise i Canada? Da bør du sjekke ut hva Working Holiday pakken tilbyr! 

Working Holiday Canada - Powder Package

Selvfølgelig kan du lete etter en jobb i Canada selv, men vår erfaring viser at dette ofte ikke er vellykket for folk flest. Vi setter deg i kontakt med alpinanlegg og arrangerer et intervju for deg. For å gjøre det enkelt har vi og våre partnere satt sammen en Powder Package. Denne inneholder:

  • Planlagt jobbintervju med et kanadisk feriested før avreise (sommeren 2014)
  • Garantert jobb med 4-6 måneders kontrakter
  • Hjelp til å få visum
  • Gratis overnatting eller hjelp til å finne bolig (varierer i forhold til jobb)
  • Sesongkort
  • Kanadisk SIM-kort
  • 1 GRATIS overnatting på Samesun Hostel i Vancouver
  • Gunstige rabatter i butikker og på restauranter på resorten
  • 24-timers support fra Working Holiday Club sitt kontor i Vancouver

Working Holiday Clubs skiresortpartnere inkluderer Whistler Blackcomb, BigWhite, Silver Star og Nakiska. Tusenvis av unge mennesker fra hele verden reiser hvert år til Canada for å delta i skisesongen der, og det er derfor en god idé å sikre seg arbeid før man reiser fra Norge. Ikke bare for å unngå å bli skuffet, men også for å spare mye penger.

Ønsker du mer informasjon om å jobbe i Canada?
Klikk her

Jobbmuligheter

Working Holiday Club tilbyr et variert tilbud av jobbmuligheter innenfor bl.a. handel/butikk, utleie, skiskoler og restaurantbransjen. Alle stillinger inkluderer opplæring og byr på gode fordeler som bosted, gode lønninger, medarbeiderrabatter, gratis heiskort og invitasjoner til utallige sosiale events og fester. 

Ta kontakt med våre reisespesialister så kan de hjelpe deg med å få ditt livs opplevelser i Canada!

Begrenset antall Working Holiday Visum

Hvert år blir et begrenset antall Working Holiday visum til Canada utstedt. Vi anbefaler deg å være tidlig ute ettersom vår erfaring er at disse visumene er svært populære.

Powderpack-mountains

Informasjon om visum

Working Holiday visum for vintersesongen 2014/2015 vil være tilgjengelig i januar 2014. Du kan allerede nå booke Powder Package slik at du umiddelbart kan søke om visum i januar. 

Powder Package pris

Prisen for Powder Package er fra kr 6425,- per person, og da er alt som er nevnt i listen over inkludert.

Prisen inkluderer ikke flybilletter t/r Canada, men KILROY tilbyr fleksible flybilletter for studenter og unge. Kontakt en av våre reisespesialister for de beste prisene! Working Holiday visumet koster rundt kr 850,-. Ettersom du skal jobbe under oppholdet i Canada vil pengene dine være tilbake på kontoen før du vet ordet av det.

Høres dette ut som noe for deg?
Kontakt oss
Contact