Ingrid Bertheussen

Ingrid i Australia
F  

Navn
Ingrid Bertheussen

Stilling
Reisespesialist

Butikk
Trondheim

Telefon
23102312

Send e-post

Min største lidenskap i livet har en sammensetning av følgende komponenter: kultur, natur, dyreliv, historie, mennesker, god mat og lekre viner… summert i ett ord: VERDEN!

Det er derfor ingen stor overraskelse at jeg tidlig i min arbeidskarriere endte opp i KILROY travels hvor jeg er så heldig at jeg får kombinert alt dette med både jobb og privatliv. Jeg har reist rundt på våre vakre kontinenter siden jeg knapt var gammel nok til å holde fast i de blå sjøstjernene jeg fant første gangen jeg var på Fiji - og jeg vil uten tvil fortsette å praktisere denne brennende lidenskapen resten av livet! Jeg har en stor forkjærlighet til sør- og sentral Amerika og har foreløpig gravd litt i dybden av de fantastiske landene Peru og Cuba, men det gjenstårutroligmye så jeg planlegger en rekke fremtidige reiser til denne delen av verden.

Ved tidligere anledninger har jeg til sammen bodd en del år i utlandet - spesielt i USA og Australia, og jeg anbefaler på det sterkeste lengre utenlandsopphold. Min mening er at ved å reise til eller bo i andre land lærer man sinnsykt mye om fremmede kulturer og hvordan verden egentlig henger sammen, noe som jeg mener er den beste investeringen man kan legge i sitt eget liv. Bonusen er at man lærer omtrent like mye om seg selv og det å klare seg utenfor Nordens trygge rammer, samt utvider sin egen mentale horisont, hvilket definitivt vil være positivt i nesten alle sammenhenger senere i livet.

Mine tidligere reiser har bestått av alt fra trekking i Andesfjellene i Peru, karibiske rytmer utenfor kysten av Venezuela og road trips i USA til rafting ned halsbrekkende elvestryk i Australia, vinsmaking i Sør-Afrika og spennende antikk historie i Egypt. Jeg har spist marsvin akkompagnert av (tykt!) lokalbrygget mais-øl i Cuzco, original Margarita-pizza med rødvin til i Napoli, pad thai-retter så fulle av chili at Chang-ølet gikk ned på høykant i Thailand og ferskfanget barracuda grillet på en øde sandstrand ytterst på Cuba. Jeg har mine lokale favoritter godt gjemt rundt om på kloden, og deler gjerne tips og anbefalinger med andre - ta bare kontakt med meg direkte på mail, telefon eller i butikken så diskuterer vi dine drømmer videre!

Verden er altfor stor til at man noensinne kan få med seg alt, men liten nok til å oppleve det meste av det man fantaserer om! Mine egne drømmer består av å drikke iskalde Corona på en bortgjemt strand i Mexico mens jeg stirrer utover Stillehavet, fange de unike fargekombinasjonene rundt Bolivias enestående og vakre saltsjø Salar de Uyuni på mitt personlige minne, vandre rundt i Atlasfjellene blant ødemark og berbere, hakke tenner i nattekulden mens jeg sovner smilende etter å ha nådd Mount Everest Base Camp i Himalaya samt lære meg å dykke i Stillehavets havdyp omkring sjarmerende og avsidesliggende øyer i Mikronesia - bare for å nevne noen. 

Hva er dine drømmer?

Ingrid's topp 5 opplevelsesreiser:

 

Kontakt