Siw-Lena Knutsen

Siw-Lena i Tanzania
F  

Navn
Siw-Lena Knutsen

Stilling
Reisespesialist

Butikk
Trondheim

Telefon
23102397

Send e-post

Jeg har alltid hatt lyst til å reise og i 2007 så pakket jeg sekken for første gang og reiste like godt jorden rundt!

Denne reisen tok meg igjennom Sørøst-Asia, Oceania og USA. Her opplevde jeg stillehavsparadis på Fiji, fikk tatt dykkelappen i Malaysia, og leide bobil på New Zealand.

Jeg ble fort bitt av basillen og i 2008 reiste jeg til Sør-Amerika. Noen av høydepunktene her var det fantastiske dyrelivet på Galapagos, Inkakulturen i Peru og de mektige Iguassu-fossene i Brasil/Argentina.

Reiselysten bare fortsatte å vokse og i 2009 sto Afrika for tur. Jeg dro til Kenya og Tanzania på safari og var så heldig og fikk oppleve "The big five". Etter en uke med camping var det godt å komme til østkysten av Kenya for litt avslapping. Afrika gjorde såpass inntrykk at jeg dro jeg tilbake i 2011, men til Sør-Afrika denne gangen. Her besøkte jeg flere av frivillighetsprosjektene vi har og dro på safari i Krüger Parken.

I 2012 dro jeg tilbake til ett av mine favorittland – USA! Jeg leide bil og reiste rundt i Florida og avsluttet med shopping i New York. Jeg dro også til USA igjen i 2014 i kombinasjon med Canada. Jeg blir rett og slett aldri lei USA. Det er også grunnen til at det er jeg som er KILROYs USA-spesialist. Spør meg gjerne om reiseråd og tips, jeg deler gladelig! 

Min siste reise var i 2016. Da var det Mellom-Amerika som skulle utforskes. Jeg feiret 17. mai ved krateret av en aktiv vulkan i Nicaragua, prøvde Latin Amerikas lengste Zipline på 2 000 meter i Costa Rica, testet ut strendene i Honduras og besøkte mayaruiner i Guatemala. En helt fantastisk reise!

Min neste reise:

Antarktis er det enste kontinentet jeg ikke har besøkt, så det står øverst på listen. Jeg har også veldig lyst til å reise til Jamaica og Cuba. India frister veldig, det samme gjør den Transmongolske jernbanen. Egentlig vil jeg overalt!

Hva mine kunder sier om meg:

"Siw-Lena var rask, saklig og veldig dyktig" - Marlene

Kontakt