Silje Kristin Hammertrø

Silje i Kina
F  

Navn
Silje Kristin Hammertrø

Stilling
Reisespesialist

Butikk
Trondheim

Telefon
23102398

Send e-post

Helt siden jeg var en liten jente, har jeg sett på verden som mitt hjem. Tjueårene gikk med til å reise og oppleve verden, det har vært min utdanning og det som har formet meg som menneske, og det føles fortsatt som en drøm når jeg tenker tilbake på alt jeg har opplevd.

Alt startet i USA, der bodde og jobbet jeg i verdensmetropolen New York i ett og halvt år, et besøk til denne storbyen er absolutt å anbefale! En road trip både på østkysten og vest kysten er også en fin opplevelse, en sykkeltur over Golden Gate bridge i San Francisco og det å se solen gå ned over Grand Canyon var bare noen av høydepunktene.

Året etter jeg kom hjem, dro jeg på Working Holiday i Australia og New Zealand. Det å bo på båt, dykke og snorkle på Great Barrier Reef, sove under stjernehimmelen og møte ville kenguruer og koalabjørner var helt fantastisk! Og aldri har jeg sett en så magisk natur og møtt så gjestfrie mennesker som på New Zealand, et land jeg virkelig vil anbefale å besøke når man først er på andre siden av jordkloden!

I 2009 var jeg så heldig å få jobbe frivillig med løver og andre afrikanske dyr i Sør-Afrika, det å sovne til lyden av løvebrøl, og stå opp for å mate disse fantastiske dyrene, er noe jeg aldri kommer til å glemme! Deretter ble det telttur igjennom Namibia, et land med variert natur og fantastisk dyreliv, et perfekt sted for en safari!  

Året etter ble det spanskkurs i Argentinas hovedstad Buenos Aires, før jeg reiste videre igjennom Uruguay og Paraguay opp til Brasil, med en stopp for å se en av verdens vakreste fosser, Iguazú Falls! Deretter ble det Peru hvor inkaruiner, Andesfjellene og dyrelivet i Amazonas jungelen ventet, på vei hjem ble det en stopp i Mexico med sine fantastiske pyramider.

Siste kontinent ble Asia i 2011. Der jobbet jeg frivillig med elefanter i Thailand, og reiste videre igjennom Kambodsja, Vietnam og Laos. I Kina besøkte jeg Shanghai, jobbet frivillig med pandabjørner ikke langt fra Chengdu og endte turen med en gåtur på den kinesiske mur ved Beijing.

Da gjensto bare Europa, og etter et år i London flyttet jeg i 2012 tilbake til Norge. Jeg kunne endelig føle at jeg hadde fått sett mye mer av mitt store hjem, og det var alt jeg hadde drømt om.

Men reiselysten er der enda, og jeg planlegger stadig mine neste eventyr, og da spesielt frivillig arbeid!

Kontakt