Chobe National Park

Hvordan reise til Chobe National Park

Drømmer du om å oppleve det fantastiske dyrelivet i Chobe National Park? Den definitivt enkleste måte å gjøre det på er å bli med på en av våre fantastiske opplevelsesreiser.

Ønsker du å ta deg til Chobe National Park på egenhånd gjelder det å komme seg til Kasane, for derfra å hoppe på en arrangert safaritur.

Transport til Chobe National Park med opplevelsesreise i Botswana

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Chobe National Park med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på overnatting og andre reiseplaner. I stedet kan du bruke tiden din på å oppleve Botswana! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Chobe National Park og resten av Botswana.

Flybilletter til Botswana

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Botswana online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Botswana kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybilletter til Botswana kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Chobe National Park som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Chobe National Park? Dersom du har lyst til å legge inn Chobe National Park som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt