Essaouira

Hvordan reise til Essaouira

Nærmeste flyplass til Essaouira ligger i Marrakesh. Herfra kan du ta buss til Essaouira. Hvis du reiser med en av de lokale bussene koster turen ca. 80 kroner, og turen tar omtrent 3 timer. 

Hvis du skal forhåndsbestille bussbillett, noe vi anbefaler at du gjør, sørg for at du bestiller en billett som gjelder hele dagen og sjekk rutetabellen slik at du slipper å bli uforutsett strandet i Marrakech.  Det er 4 daglige bussavganger fra Marrakech til Essaouira.

Informasjon oppdatert 03/2017

Transport til Essaouira med opplevelsesreise i Marokko

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Essaouira med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på bussavganger og reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve Marokko! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Essaouira og resten av Marokko.

Flybilletter til Marrakech

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Marrakech online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Marokko og Essaouira kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Marrakech kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Essaouira som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Essaouira? Dersom du har lyst til å legge inn Essaouira som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt