Once in Cape Town

Once in Cape Town
Fra NOK 788

Høydepunkter

  • Kult og moderne hostell
  • Gratis aktiviteter
  • Flere romtyper å velge mellom

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 3 overnattinger på dorm room
  • Frokost
  • Guidet tur i Cape Town og/eller guidet tur til Table Mountain
  • WiFi
Ankomstpakke med 3 overnattinger. Vil du utforske Sør-Afrika og Cape Town? Da bør du sjekke ut denne ankomstpakken. Once in Cape Town er en kombinasjon av et backpacker hostell og hotell. Stedet er perfekt for unge backpackere og andre sosiale reisende.

Ankomstpakken - 3 overnattinger inkludert

Men en ankomstpakke i Cape Town er du sikker på at du får utforsket det beste denne byen har å by på.

Ditt eventyr starter ved ankomsten til Sør-Afrika, hvor du vil bli møtt av en hyggelig sjåfør som vi kjøre deg til hotellet Once in Cape Town, som ligger i sentrum av byen. 

Du sjekker inn, får kommet deg på plass på rommet ditt og gjør det klar til å uforske Cape Town. Ankomstpakken inkluderer også en guidet tur. Du kan velge mellom en guidet tur i byen, en tur til Table Mountain eller Farmers Market. Alternativt, hvis du er en matentusiast, kan du velge "foodie" pakken som vil ta deg med på en tur hvor du får oppleve Cape Towns vin-, kaffe- og matkultur.

Beliggenhet

Once in Cape Town ligger i Kloof Street som er et livlig område av Cape Town med mange gode restauranter og morsomme aktiviteter. Ved enden av Kloof Street kommer du til den populære Long Street som er kjent for sine barer og nattklubber. Her kan du feste natten lang, uten at du behøver å reise langt for å komme deg hjem til hostellet.

Om Once in Cape Town

Er du ikke i humør til å gå ut en dag eller kveld? Ikke noe problem. Dette avslappende hostellet har et felleskjøkken som alle gjestene kan benytte seg av, et utendørs grillområde, og en meditasjonshage hvor du kan arbeide eller bare slappe av. Resepsjonen er døgnåpen, og her kan du bestille spennende aktiviteter som surfeundervisning, fallskjermhopp og mye mer. 

Once in Cape Town tilbyr dessuten mange gratis aktiviteter for sine sosiale gjester, så du kommer garantert til å få nye venner mens du bor her! 

Rommene på Once in Cape Town

Du kan velge mellom er flersengsrom (dorm room) eller et privat rom. Sengene på dorm rommene er spesiallaget og er ekstra lange, samt inkluderer en safe og et eget ladeområdet for din laptop eller telefon. Rommene er utstyrt med dusj og toalett. 

Privat rommene holder hotellstandard og har komfortable senger, TV og bad på rommet.

Once In Cape Town - ankomstpakke cape townOnce in Cape Town - terrassen og baren utendørs

 

Rommene på Once In Cape Town - ankomstpakke cape town

Once in Cape Town - flersengsrom (dorm room)

 

Map

 

 

Kontakt