Once in Joburg

Once in Joburg - backpackers hostel
Fra NOK 630

Høydepunkter

  • Gratis gruppeaktiviteter
  • God beliggenhet
  • Nytt og moderne hostell

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 2 overnattinger i 4-sengsrom
  • Frokost
  • Guidet bytur og/eller tur til Neighbourgoods Market
  • WiFi
Ankomstpakke med 2 overnattinger. Once in Joburg har en ypperlig beliggenhet i en student-forstad til Johannesburg. Det er det perfekte hostellet for unge backpackere og andre sosiale reisende!

Ankomstpakke med 2 overnattinger

Med en ankomstpakke på Once in Joburg trenger du ikke bekymre deg for noe idet du ankommer Johannesburg og Sør-Afrika. Vi sørger for at du blir hentet på flyplassen og kjørt direkte til hostellet, hvor insjekkingen går hurtig slik at du kan komme deg ut og utforske Joburg! 

I tillegg til transport fra flyplassen og overnatting, inkluderer ankomstpakken også en guidet tur. Du kan velge mellom en tur i sentrum av Johannesburg eller en tur til Neighbourgoods Market. Valget er ditt! 

Beliggenhet

Once in Joburg ligger i en student-forstad i Johannesburg kalt Braamfontein. Dette er et livlig, men fotgjenger-vennlig område, full av travle kafeer, restauranter, markeder, barer og butikker. Hostellets ansatte vil kunne hjelpe deg med å orientere deg, og gi deg tips om hvor du bør dra og hva du må se.

Om Once in Joburg

Hostellet er nytt og tilbyr flere fellesområder hvor du kan møte andre likesinnede reisende. Dessuten har hostellet en restaurant og en informasjonsskranke hvor du kan bestille spennende aktiviteter i og rundt Johannesburg. Er du interessert i gratis aktiviteter? Hostellet arrangerer gratis gruppeaktiviteter ukentlig. 

Rommene på Once in Joburg

Den vanligste romtypen er delte flersengsrom for opptil 4 personer. Du kan velge mellom å bo et rom med mikset kjønn eller et eget kvinnerom (NB! valget gjelder kun for kvinner). Rommene har egne tolett og dusj. Sengene på de delte flersengsrommene er spesiallagde og har bl.a et leselys og et låsbart skap hvor du oppbevare dine verdisaker og lade elektronisk utstyr.

Det er også mulig å bo på private rom. Du kan velge mellom et rom med dobbeltseng, to enkeltsenger, trippelrom eller familierom. Disse rommene er utstyrt med fasiliterer som Air Condition, flatskjerm-TV, te og kaffe, et avlappingsområde og safe.  

Once In Joburg - backpacker hostell - ankomstpakkeOnce in Joburg - ved innsjekk vil du få en varm velkomst av hostellets ansatte.

Once In Joburg - ankomstpakke johannesburg - KILROYOnce in Jorburg - delt flersengsrom for 4 personer med spesialdesignet senger

Once In Joburg - takterrasse - ankomstpakke johannesburgOnce in Joburg - takterrassen

Map

 

 

Kontakt