Serengeti

Hvordan reise til Serengeti

Serengetis flyplass er en uasfaltert rullebane som benyttes kun av små lokale flyselskaper. Derfor er den beste måten å komme seg til Serengeti fra Norge å fly til Kilimanjaro flyplass, og deretter kjøre til Arusha. 

Med bil til Arusha og Serengeti

Turen fra Kilimanjaro til Arusha tar ca. 45-60 minutter med taxi og koster omtrentlig 450 kroner. For å kunne operere på denne ruten må taxisjåførene ha en spesiell tillatelse som også har betydning for prisene. Derfor - sjekk alltid oppslagstavlen på flyplassen hvor den faste taxiprisen normalt varsles. Du trenger heller ikke bruke tid og energi på pruting eller å undre på om du blir lurt, da prisen er allerede fastsatt. Merk derimot at praksis kan endre seg hurtig her, så ikke bli overrasket om du ikke finner fastprisen på tavlen. Da kan du forhøre deg med flyplassens personale ang. normal pris for reisen. 

Hvis du derimot ankommer Kilimanjaro flyplass på samme tid som et eller flere av de mindre innenlandsflyvningene i Tanzania og Kenya, kan du slippe billigere unna. I sammenheng med disse flyvningene går det normalt shuttle busser til Arusha, og turen koster ca. 50-90 kroner. 

Informasjon er oppdatert 03/2017.

Transport som en del av din safari-pakke

Hvis du skal på safari i Serengeti, og bestiller din tur gjennom oss, arrangerer vi også transporten fra flyplassen for deg. Du blir da hentet på flyplassen og transportert til din base. En safari i Serengeti byr på fantastiske natur- og dyreopplevelser du sent vil glemme. Sjekk ut vårt safari tilbud i Serengeti.

Flybilletter til Serengeti (Kilimanjaro)

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Kilimanjaro online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og safari mens du er i Serengeti kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Kilimanjaro kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Serengeti som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Serengeti? Dersom du har lyst til å legge inn Serengeti som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt