Z Hostel i Manila

Z Hostel - Manila
Fra NOK 207

Høydepunkter

  • Suveren beliggenhet i Manila
  • Party på takterrassen hver uke
  • Gratis WiFi
  • Sengetøy og håndklær inkludert

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 1 overnatting på backpackerrom (kan oppgraderes)
  • Frokost
Med vår ankomstpakke på Z Hostel i Manila, starter du ditt eventyr på Filippinene midt i hjertet av Manilas forretningsdristrikt. Makati, som området heter, er ett av de 16 distriktene som sammen utgjør storbyen Manila.

Ankomstpakken - 1 overnatting inkludert

Vi sparer deg trøblet med å praie en taxi utenfor flyplassen, og henter deg utenfor ankomstterminalen. Sjårføren vil kjøre deg rett til Z Hostel, hvor de ansatte venter deg og du får en enkel og hurtig innsjekk. Du slipper unna mas og stress, og det eneste du trenger å tenke på er hva du skal se først i Filippinenes hovedstad.

Beliggenhet

Z Hostel ligger i den hippe og aktivitetsrike gaten Don Pedro, i hjertet av Makati distriktet, som i den senere tid har utviklet seg til å bli "the place to be" i Manila. Konsept-kafeer, restauranter og barer gjør Makati til et gastronomisk hotspot. Du vil heller ikke savne shoppingmuligheter her - 2 av Manilas mest populære kjøpesenter holder nemlig til i området.

Om Z Hostel Manila

Z hostel er kjent for sin flotte takterrase med utsikt over Manila. På kveldstid er terassen et populært partysted hvor du vil møte andre reisende, så vel som lokale, ungdommer. I tillegg til takterrassen, har hostellet en felles lounge, en kafè og døgnåpen resepsjon hvor du kan få nyttig informasjon om Manila og omegn.

Romtyper

Avhengig av ditt budsjett kan du velge mellom backpackerrom (mixed eller all-female) som du deler med andre reisende eller et privat rom. 

Frokost er inkludert med alle romtypene.

Ankomstpakken i Manila inkluderer kun 1 overnatting ved Z Hostel. Er ikke 1 overnatting nok? Null problem, bare kontakt en av våre reisespesialister, så øker vi antall overnattinger i din bestilling.

Z Hostel Manila - TakterrassenTakterrassen ved Z Hostel i Manila

Z Hostel Manila - KafeenKafeen ved Z Hostel, Manila

 

Map

 

 

Kontakt