Asia

Frivillig arbeid i Asia

KILROY tilbyr frivillig arbeid i Asia i tilknytning til en rekke seriøse prosjekter. Å jobbe som frivillig gir deg en unik mulighet til å oppleve et annet land og bli kjent med en annen kultur, samtidig som du gir tilbake til et lokalsamfunn.

Om du er opptatt autentiske opplevelser når du er ute på reise er frivillig arbeid en god måte å gjøre det på. Når du deltar på frivillig arbeid jobber du side om side med lokale innbyggere og du får dermed mulighet til å bli kjent med både landet du besøker på en helt annet måte enn det du ellers ville gjort.  

Hvor i Asia kan jeg delta på frivillig arbeid gjennom KILROY?

Gjennom KILROY kan du jobbe som frivillig i Asia i følgende land: 

Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 

Bilder fra frivillig arbeid i Asia

Frivillig arbeid med dyr i Asia
Frivillig arbeid i Asia vil gi deg minner for livet, men du må tåle å få litt skitt under neglene.Frivillig arbeid med elefanter i AsiaÅ jobbe som frivillig med dyr er noe mange drømmer om. I Asia kan du gjøre nettopp det!Frivillig arbeid med barn i AsiaPå jobb som frivillig i Asia har du mulighet til å gjøre en forskjellFrivillig arbeid i Asia med barnFrivillig arbeid i Asia handler om å gi, men tilbake får du glede, nye venner og minner for livetFrivillig arbeid på et prosjekt i AsiaVil du jobbe som frivillig samarbeider KILROY med en rekke frivillige prosjekter i AsiaFrivillig arbeid på skole i AsiaI Asia kan du jobbe som frivillig med barnFrivillig arbeid i Asia, undervisning på en skoleÅ jobbe som frivillig krever ofte ingen erfaring, kun den rette innstillingen 

Vil du vite mer om hva du kan forvente deg når du jobber som frivillig kan du lese mer her.

Har du spørsmål om frivillig arbeid i Asia?
Kontakt en reisespesialist
Kontakt