Gili-øyene

Hvordan reise til Gili-øyene

Den enkleste måten å reise til Gili-øyene er ved å fly enten til Bali eller Lombok. Fra disse to øyene kan du enkelt komme deg til Gili-øyene med båt. Fra Lombok Bangsal tar båtturen ca. 1 times tid, mens speedbåt fra Bali tar ca. 2 timer. Fra Lombok Senggigi går det også flotte dagsturer ut til Gili-øyene. 

Informasjon oppdatert 03/2017

Flybilletter til Bali & Lombok

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og spennende opplevelser på Bali, Lombok og Gili-øyene kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Bali og Lombok kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Gili-øyene som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Gili-øyene? Dersom du har lyst til å legge inn Gili-øyene som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt