Angkor Wat

Hvordan reise til Angkor Wat

Den enkeleste måten å reise til Angkor Wat på er ved å fly til byen Siem Reap som ligger ca. 5 km fra Angkor Wat. Det mest praktiske er å ha base og overnatte i Siem Reap, og ta daglige utflukter til templene. 

Sett av nok tid, minst 2-3 dager, slik at du får med deg alle templene og det som er verdt å se - husk at området er enormt! Vi anbefaler at du leier din egen tuk tuk med sjåfør ettersom de vet hvilke templer som bør oppleves samt at du gjerne får litt historie i tillegg.

Med buss fra Bangkok til Siem Reap

Et annet alternativ er å reise til Siem Reap med buss fra Bangkok, Thailand. Dette er et godt alternativ for deg som planlegger en multi-stopp reise. Turen tar 8-11 timer, avhengig av køen ved grensekontrollen. Pris for en bussbillett ligger på ca. 270 kroner.

OBS! Flere busselskaper markedsfører med at de har direkte ruter til Siem Reap. Du bør likevel sjekke om dette betyr at det er samme buss hele veien, eller om du trenger å bytte buss ved grensen. Du vil uansett komme frem dit du skal, men for å unngå unødvendig forvirring er det lurt å være forberedt dersom du må ta med din ryggsekk til en ny buss ved grenseovergangen. 

Informasjon oppdatert 03/2017

Transport som en del av din opplevelsesreise

Når du er med på en opplevelsesreise arrangert av oss trenger du ikke bruke tid og energi på logistikk, sjekke ruteplaner eller bekymre deg for om det er ledig plass på bussen eller toget. På våre opplevelsesreiser til Angkor Wat er transporten inkludert, og våre turguider vil hjelpe deg ved grenseoverganger og sikre at du får de riktige stemplene i passet ditt, m.m. Sjekk ut våre opplevelsesreiser til Angkor Wat.

Flybilletter til Siem Reap

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Siem Reap online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelsesturer til Angkor Wat kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Siem Reap kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Angkor Wat som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Angkor Wat? Dersom du har lyst til å legge inn Angkor Wat som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt