Maldivene

Billige flybilletter til Maldivene

Nedenfor kan du søke etter billige flybilletter til Maldivene. Spar både tid og penger ved å bestille billige flybilletter til Maldivene i dag!

With an ISIC you get access to youth & student ticketsHar du ISIC-kortet? Få tilgang til ungdoms- og studentbilletter til Maldivene!

Har du et ISIC-kort kan du bestille ungdoms- og studentbilletter til Maldivene. ISIC-kortet er verdens eneste internasjonalt anerkjente studentbevis og gir tilgang til mer enn 40 000 rabatter verden over. Les mer om ISIC-kortet eller bestill kortet her.  

La KILROYs søkemotor finne de beste prisene for deg!

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Maldivene som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Maldivene? Dersom du har lyst til å legge inn Maldivene som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt