Hangover Hostel Airport (Seeduwa/Negombo)

Hangover Hostel Airport Seeduwa
Fra NOK 300

Høydepunkter

  • Gratis WiFi
  • Kort avstand til flyplass
  • Moderne hostell interiør
  • 10 minutter gangavstand til togstasjon

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 1 overnatting (flere overnattinger kan bestilles)
  • Enkel frokost (kaffe, te og frukt)
Ankomstpakke med 1 overnatting. Hangover Hostel Airport, også kjent som Hangover Seeduwa eller Hangover Negombo, er det ultimate fristed for en backpacker. Med perfekt kombinasjon av god beliggenhet tett på flyplassen, komfort, sikkerhet og service får du mye for pengene på dette hostellet.

Ankomstpakken - 1 overnatting

Med en ankomstpakke (eller avgangspakke!) i Sri Lanka fra KILROY er du sikret transport fra flyplassen samt en overnatting når du kommer til Sri Lanka. Dermed kan du nyte en stressfri, trygg og enkel ankomst til Sri Lanka. 

Hva er inkludert i pakken?

Etter en lang flytur ankommer du Sri Lanka, hvor du vil bli møtt av en av våre sjåfører som vil frakte deg direkte til hostellet - ca. 15 minutters kjøretur fra flyplassen.

Etter innsjekk ved hostellet kan du enten nyte noen av de gode fasilitetene som hostellet har å by på, eller du kan ta en kort tog- eller taxitur til Negombo, som er kjent sine fiskemarkeder, hvite sandstrender og templer.

Du kan velge å utvide ditt opphold ved Hangover Hostel Airport til så mange netter du ønsker ut fra hva som passer dine reiseplaner, eller du kan bestille nye overnattinger på noen av våre andre hosteller eller hoteller rundt om i Sri Lanka. Send oss en forespørsel, så vil en av våre reisespesialister hjelpe deg å planlegge den perfekte reisen på Sri Lanka.

Beliggenhet

Hangover Hostel Airport ligger en kort kjøretur fra Bandaranaike International Airport og kun 10 minutters gange fra nærmeste togstasjon hvor du kan ta tog til Negombo sentrum. Du kan også ta toget sørover til Sri Lankas hovedstad Colombo - turen tar i underkant av en time.

Etter en lang flytur er Hangover Hostel Airport er et perfekt alternativ for en kort stop-over hvor du kan hente deg inn før du fortsetter din reise i Sri Lanka. På lik linje er hostellet et ideelt overnattingsalternativ til den siste natten før hjemreise da du er tett på flyplassen og kan få en god natt søvn selv om du har et tidlig fly morgenen etter. 

Om Hangover Hostel Negombo

Hangover Hostel er omringet av tropisk vegetasjon med hengekøyer, flott gatekunst og utendørs fellesområder som bidrar til den kule backpacker atmostfæren som du finner her. Hostellet er nytt, moderne og holder en høy standard. 

Rommene

Enten du foretrekker å spare penger å bo på et backpacker-rom som du deler med andre reisende, eller nyte litt ekstra luksus på et privatrom med eget bad, kan Hangover Hostel Airport imøtekomme dine ønsker. 

Hvis det er ønskelig, kan du velge å bo på et backpacker-rom kun for kvinner.  Alle sengene på backpacker-rom har egne leselys, forheng som kan trekkes for hvis man ønsker privatliv, samt store låsbare oppbevaringsskap hvor du kan ha personlige eiendeler. Alle rommene har air-condition.

Kart

 

 

Kontakt