Hangover Hostel Colombo

Fra NOK 505

Høydepunkter

  • Nytt og moderne hostell i Colombo
  • God beliggenhet
  • Opplevelsestur: Colombo på sykkel (valgfritt)

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • Min. 2 overnattinger
  • Enkel frokost (kaffe, te og frukt)
Ankomstpakke med 3 overnattinger. Drømmer du om å oppleve Sri Lanka, landet som er kjent for sin vakre kystlinje og flotte strender, te- og urteplantasjer, samt fantastiske kultur? Start ditt eventyr ved Hangover Hostel i Colombo!

Ankomstpakken - 3 overnattinger inkludert

Ved ankomst i Colombo, vil du bli møtt av en av våre sjåfører som vil kjøre deg direkte til Hangover Hostel. Avhengig av trafikken vil dette ta omtrent 1 - 1,5 time.

Ankomstpakken inkluderer minimum 3 overnattinger ved Hangover Hostel, som er et perfekt antall dager for å utforske Colombo. Skulle du derimot ønske å utvide oppholdet ved hostellet til å passe din reiseplan er dette fullt mulig. 

Beliggenhet

Hangover Hostel ligger sør for Colombo sentrum i et pulserende og livlig nabolag mellom Saint Peter’s College og Ocean Drive med mange barer, restauranter, butikker og templer i gangavstand. Nærmeste togstasjon ligger 5 minutters gange fra hostellet, og her kan du enkelt hoppe på et tog til sentrum eller til andre destinasjoner langs Sri Lankas vestkyst. 

Om Hangover Hostel Colombo

Hangover Hostel Colombo tilbyr overnatting i både backpacker rom (deles med andre reisende) og private rom. Hostellet har et godt utstyrt kjøkken og fellesområder som kan benyttes av gjestene. Gratis WiFi er tilgjengelig overalt på hostellet. 

Hostellet er relativt nytt og holder en høy standard sammenlignet med andre hosteller på Sri Lanka. 

Rommene

Hangover Hostel Colombo tilbyr backpacker rom med 6, 8 og 10 senger. Det finnes også egne 10-sengsrom kun for kvinner. Alle sengene har eget leselys, stikkontakt, låsbart skap og forheng som kan dras for hvis man ønsker litt mer privatliv. 

Hvis du foretrekker å bo alene kan du også bestille et privatrom med bad. 
Alle rommene har air-condition.

Valgfritt tillegg: Opplevelsestur - utforsk Colombo på sykkel

Som et valgfritt tillegg i vår ankomstpakke kan du få en introduksjon til Colombo på sykkel. Bare husk å nevne at du er interessert i dette når du bestiller ankomstpakken. Sykkelturen gjennom Colombo tar ca. 3-4 timer og inkluderer stopp ved kjente landemerker som Galle Face Green, nasjonalmuseeumet og det gamle rådhuset.

Kart

 

Kontakt