Hua Hin

Hvordan reise til Hua Hin

Den raskeste og enkleste måten å komme seg til Hua Hin på er ved å fly til Suvarnabhumi Airport i Bangkok. Derfra er det lett å ta seg videre til Hua Hin, enten med tog, buss, minibuss eller gjennom en god taxideal.

Tog: Du kan ta toget fra Hua Lum Pong Railway Station i Bangkok til Hua Hin. Dette er det billigste, men også mest langsomme alternativet. Toget går sakte, så du må regne med ca. 5 timer for å komme deg til Hua Hin. Togstasjonen ligger derimot midt i sentrum av Hua Hin, og burde oppleves på grunn av sitt veldig tradisjonelle Thailandske design.

Buss: Det går busser til Hua Hin hver halvtime mellom 02:00 og 22:20 fra Sai Tai Mai Bus Terminal, Pinklao, i Bangkok. Bussen stopper ved klokketårnet i sentrum av Hua Hin, og bussturen tar ca. 3,5 time da bussen gjør flere stopp på veien til Hua Hin. Bussbilletter må kjøpes direkte ved busstasjonen.

Minibuss: I nærheten av Victoria Monument i Bangkok finner du shuttle-service til Hua Hin i form av minibusser. Minibussene kjører ca. hver 30 min mellom 06:00 og 19:00, og kjøreturen tar ca. 2,5 time. Minibussene stopper ved Petchkasem Road i sentrum av Hua Hin.

Taxi/forhåndsbestilt sjåfør: Hvis du er innstilt på å bruke litt mer penger på reisen til Hua Hin, kan du velge å ta taxi eller forhåndsbestille en privat sjåfør. Dette er det mest komfortable alternativet, men også det mest kostbare. Prisene varierer, men du må regne med minimum TBH 2.500 (ca. 600 kroner).

Informasjon oppdatert 03/2017.

Flybilletter til Bangkok

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Bangkok online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Thailand kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Bangkok kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Hua Hin som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Hua Hin? Dersom du har lyst til å legge inn Hua Hin som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt