Koh Chang

Hvordan reise til Koh Chang

Den enkleste måten å komme seg til Koh Chang på er ved å fly til Bangkok, og ta buss, minibuss eller leie en privat sjåfør som kjører til byen Trat hvor du tar fergen over til Koh Chang. Det mest behagelige alternativet er naturlig nok å leie en privat sjåfør. Sjåføren vil da bli med på fergeturen og kjøre deg helt frem til ditt hotell. 

Kjøreturen fra Bangkok tar ca. 4-5 timer (noe lengere dersom du tar vanlig buss), og fergen over til Koh Chang tar ca. 40 min fra Trat. Det er en lang reise, men verdt strevet når du kommer frem til denne flotte øyen. 

Buss er det rimeligste alternativet, og det går daglige bussavganger mellom Bangkok og Trat. Bussene går fra Ekamai (den østlige buss terminalen) og Morchit (den nordlige buss terminalen). Minibussene finner du derimot ved Victory Monument i sentrum av Bangkok eller ved Khao San Road.

Hvis du vil unngå de mange timene på veien, er det også mulig å fly til Trat fra Bankok. Det er derimot et dyrere alternativ, og krever likevel noe kjøring fra flyplassen til fergeleiet. NB! hvis du tar den siste daglige flyavgangen fra Bangkok til Trat, vil du ikke rekke dagens siste ferge over til Koh Chang.  

Transport som en del av opplevelsesreisen

Dersom du bestiller en opplevelsesreise på Koh Chang, eksempelvis øyhopping, er transporten fra Bangkok til Koh Chang inkludert i pakken. Dette kan være et godt alternativ da du slipper å bruke tid og energi på å sjekke rutetabeller, lete deg frem til buss terminaler, og bestille fergebilletter. 

Flybilletter til Bangkok

Du kan spare tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Bangkok online. Husk at flybillettene kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg. Hvis du derimot er interessert i et skreddersydd reiseopplegg med både flybilletter og en opplevelsesreise på Koh Chang, ta kontakt med oss.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Koh Chang som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Koh Chang? Dersom du har lyst til å legge inn Koh Chang som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt