Koh Tao

Hvordan reise til Koh Tao

Den raskeste og enkleste måten å komme seg til Koh Tao er ved å fly til Koh Samui og ta en ferge over til Koh Tao. De fleste fergene fra Koh Samui til Koh Tao går om morgenen, men sørg for å sjekke timetabellen på forhånd slik at du ikke mister din avgang. 

Du kan også fly til Chumphon eller Surat Thani, ta buss til havnen og fergen herfra til Koh Tao. Dette er derimot et mer tidkrevende alternativ. Det er også færre fergeavganger til Koh Tao fra disse to stedene sammenlignet med Koh Samui.

Informasjon oppdatert 03/2017.

Flybilletter til Koh Samui

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Koh Samui online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Thailand kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Koh Samui kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Koh Tao som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Koh Tao? Dersom du har lyst til å legge inn Koh Tao som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt