England

Stonehenge i England er verdenskjent
 

Reiser til England - Selve kronjuvelen!

Under en reise til England er det vanskelig å unngå landets fantastiske varme og gjestfrihet. Hos KILROY finner du billige reiser til England!

Severdigheter

Englands hovedstad London huser en rekke berømte landemerker - hvorav Big Ben og London Tower troner øverst på listen. For litt hverdagseventyr kan du ta turen til Madame Tussauds Wax Cabinet etterfulgt av en runde i The London Eye, verdens høyeste pariserhjul som på en klar dag gir deg hele 40 km utsikt! Det finnes mer enn bare Londonby! Noen av de mest kjente attraksjonene er universitetsbyene Oxford og Cambridge, Lake District's slående natur, de mystiske Stonehenge, shoppingmekkaene og utelivsmetropolene Manchester og Liverpool samt selvfølgelig William Shakespeare's fødested, Stratford-upon-Avon.

Reise rundt

Å reise rundt i England er en sann fornøyelse - det er enkelt, folk er vennlige og språket er i høy grad forståelig. Ute på landet finner du et flatt, bondslig og vakkert landskap med åkere og grønne marker overalt. I nord og vest er det mer kupert.

Ulike områder

Ute på landet i England finner vi et dramatisk landskap med innsjøer, bakker, slott og spektakulære kystlinjer. Her er en rekke nasjonalparker og velholdte middelalderbyer som f.eks York samt fotballbyene Blackpool og Manchester. Setter du kurs sørover møtes du av et mer rent landskap med fredfylte veier og elver, glitrende sumpområder, østkysten og universitetsbyen Cambridge samt Shakespeare's fødested Stratford. Den sørlige kysten byr på overraskende flotte strender og hyggelige overnattingssteder. Sjekk inn på et sjarmerende lite bed&breakfast og nyt en tilbaketrukket og avslappet ferie. I sør finner vi også Winchester og Salisbury med sine katedraler og korte avstand til de velkjente og mystiske Stonehenge. Sørvest for Londontreffer du på Cornwall's kule surfestrender langs hele kystlinjen og de tradisjonelle murhusene med stråtak i billedskjønne Costwolds. Nyt en kald cider fra Somerset og herlig fløte-te i Devon.

Natteliv

Puber, klubber, barer - den ene bedre enn den andre! Det er ikke bare i London'snattegater det skjer, du treffer på pulserende uteliv nesten uansett hvor du beveger deg hen - selv i de minste landsbyene sirkulerer det sosiale liv rundt den lokale puben! I alle de store byene er det et supert uteliv hvorav Manchester, Liverpool og Newcastle bare er et par eksempler.

Gastronomiske opplevelser?

Engelsk mat er som regel urettferdig beskrevet som tam og overstekt. Noen av verdens beste restauranter og kokker finner man spredd nettopp utover England. Engelskmenn er svært stolte over ølsortene som produseres lokalt, spesielt bitter, ale og stout. Faktisk såpass at den eldre generasjonen gjerne reiser seg og vinker mot Union Jack med den største stolthet.

Utdanning eller studietur til England?

KILROY tilbyr mer enn bare reiser. Vi kan også hjelpe deg dersom du har lyst til å studere i England eller dersom dere er en skoleklasse som skal på studietur til England. Vår kunnskap er din trygghet.

Kontakt