Karibia

Lokal maler på stranden i Karibia
 

Reiser til Karibia - livets late dager!

Reis rundt mellom øyene i Karibia med KILROY. Vi tilbyr billige flybilletter, opplevelsesreiser og overnatting. Hos KILROY finner du billige reiser til Karibia.

Karibia er stedet for å slappe av og lade batteriene mens du tilbringer hele dager i en hengekøye ledsaget av avkjølte kokosdrinker. For de mer eventyrlystne er det en rekke vannsportaktiviteter å velge blant, og det er massevis av flotte naturundre for nysgjerrige backpackere som forlater strender og strandhoteller til fordel for dypere opplevelser. Karibia består av mer enn 7000 øyer og strekker seg fra Florida til Venezuela som rene buffeten mellom Atlanterhavet og Mellom-Amerika. Selv om dette er et lite område geografisk sett kan øyene skille seg overraskende mye fra hverandre gjennom kultur.

Gå ikke glipp av

Cuba er en favoritt blant yngre backpackere med sin interessante historie og fantastiske musikk- og dansekultur. Det er her du kan utvide historiekunnskapene dine samtidig som du koser deg med en fersk sigar i den ene hånden og en rom & cola i den andre. Ta et spanskkurs, nyt late dager på et strandresort med alt inkludert eller hopp på en spennende adventuretur for å komme i dybden på Cuba.

Jamaica er en annen interessant kulturopplevelse. For alle som digger reaggemusikk kombinert med livlige strender er Jamaica rette sted å reise til!

Den Dominikanske Republikk er en annen favoritt blant den yngre garde. Prisene er lave, strendene er flotte og vinden skaper perfekte muligheter for vannsport.

Trinidad & Tobago er ideellt for de som ønsker å oppleve de berømte karnevalene, og vil ha en strandferie kombinert med dans og musikk. Det er massevis av øyer å velge blant, så ta kontakt med en av våre reisespesialister slik at vi kan hjelpe deg med å finne frem til nettopp din favoritt! Et spennende alternativ for deg med litt bedre tid er øyhopping - slik får du selv oppleve forskjellen mellom de ulike øyene.

Reise til De karibiske øyer

Det finnes mange ulike måter å reise til Karibia på, men kun et fåtall av øyene har direkteruter fra Europa så her finnes det gode sjanser for spennende stopp underveis! Det å komme frem til den perfekte reiseruten kan ofte være en utfordring, så sørg for at du i god tid tar kontakt med oss så vi kan hjelpe deg. De karibiske øyene kan fint kombineres med Nord-, Sør- eller Mellom-Amerika.

Overnatting i Karibia

Dersom du vil ha valuta for pengene dine kan du velge blant Karibias mange hoteller med alt inkludert. For samme priser som normale hotellrom får du i tillegg alle måltider og all drikke inkludert. På mange hoteller er også diverse aktiviteter med i prisen. Dersom du heller vil leve mer basic finnes det massevis av herberger og gjestehus å velge blant. Sørg for at overnattingsstedet ditt ligger sentralt, ettersom de aller rimeligste hotellene og herbergene kan ligge noe avsides.

Prisnivå i Karibia

Karibia er generelt sett regnet som en forholdsvis kostbar destinasjon. Prisene varierer imidlertid en del mellom øyene, så du kan fint komme unna på lavt budsjett bare du velger riktig destinasjon. Har du betalt for et all-inclusive hotell vil du selvsagt kunne leve for bortimot ingenting under oppholdet.

Klima i Karibia

Orkansesongen varer fra mai til oktober og i denne perioden er været ustabilt. Fordelen er imidlertid at prisene er lavere både på flybilletter og overnatting.

Kontakt