Saint Lucia

Saint Lucia er en av de vakreste øyene i Karibien
 

Reiser til Saint Lucia - Karibien på sitt beste

Saint Lucia er en av de vakreste øyene i Karibien. Landet er velsignet med natur ut av denne verden og utsikten fra Soufrière Bay mot de to perfekte kjegleformede toppene Gros og Petit Piton er formidabel. Drømmer du om en tur til Karibien, er Saint Lucia garantert ikke feil valg. Hos KILROY finner du billige reiser til Saint Lucia!

Saint Lucia er en del av det britiske samveldet av nasjoner og ligger nord for Saint Vincent & Grenadinene, og sør for Martinique. Saint Lucia kan nesten sies å være to øyer pakket inn i en. Rodney Bay i nord byr på moderne luksushoteller og komfort for de med litt høyere budsjett, mens i sør frister Soufrière med sine skjulte strender og fantastiske landskap som de fotogene pitonene.

Vakre og fantastiske Soufrière Bay på Saint Lucia

Opplevelser på Saint Lucia

Saint Lucia lever av turisme og har et bredt utvalg av opplevelser å velge mellom. Først og fremst er øya populær på grunn av sitt tropiske klima, og herlige og vakre strender. Er du ute etter noe litt mer eksotisk enn all-inclusive resorter og fancy hoteller kan Saint Lucia friste med fantastiske muligheter for kitesurfing, vakker natur med glimrende forhold for trekking, frodig regnskog, en spennende nasjonalpark (Pigeon Island National Park) og til og med en vulkan du kan kjøre inn i! Sulphur Springs ved Soufrière er nemlig verdens eneste drive-in vulkan. Forholdene ligger også til rette for noen utrolige opplevelser under vann, med både snorkling og dykking i verdensklasse. Eller frister det mer med en skikkelig fisketur?

Diamond Falls på grønne og frodige Saint Lucia

Reise rundt på Saint Lucia

Det vanligste for turister er å komme seg rundt ved hjelp av taxi, men dersom du reiser på budsjett er det mye morsommere å benytte seg av de lokale bussene. En unik opplevelse i seg selv. Taxi kan du forøvrig ta både på land og på vann.

Det er heller ikke noe problem å leie en bil og farte rundt øya i eget tempo. Vær oppmerksom på at her kjører man på venstre side av veien.

Ferger til og fra andre karibiske øyer er tilgjengelig om dog relativt dyre, men flyforbindelsene er gode fra en av øyas to flyplasser.

Når bør man reise til Saint Lucia?

Saint Lucia har et tropisk klima, og i regntiden pøser det ned mellom mai og oktober. Orkaner er også en vanlig trussel i denne perioden. Som med de fleste andre karibiske øyene er derfor reise hit mest populært på vinterstid. Spesielt mellom desember og mars, som også er høysesong.

Kontakt