Banff National Park

Hvordan reise til Banff nasjonalpark

Nærmeste internasjonale flyplass til Banff nasjonalpark ligger i Calgary. Fra Calgary kan du ta bussen eller kjøre selv til Banff. Turen går langs Highway 1, som er en av de flotteste kjørerutene i vestlige Canada. Byen Banff ligger ca. 128 km fra Calgary, og kjøreturen hit tar ca. 1.5 time.

Det er også fullt mulig å reise til Banff fra Vancouver. Kjøreturen vil da ta lengere tid, og burde legges opp som en lengere road trip med flere stopp. Det er derimot mye spennende å se på ruten, så hvis du har tid til rådighet kan vi anbefale deg dette alternativet. Velger du derimot å kjøre direkte fra Vancouver til Banff må du regne med 10-12 timer på veien.

Husk at vi også hjelper deg med å finne billig leiebil i Canada. 

Informasjon oppdatert 03/2017

Flybilletter til Calgary

Du kan spare tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Calgary online. Alternativt kan du kontakte oss dersom du ønsker å få skreddersydd en reise med både flybilletter, leiebil og opplevelser i Banff nasjonalpark og Canada for øvrig. 

Husk at flybillettene til Calgary og Vancouver kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

 

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Banff National Park som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Banff National Park? Dersom du har lyst til å legge inn Banff National Park som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt