Oceania

Vakre Mikronesia i Oceania
 

Reiser til Oceania - Down Under

Drømmen om backpacking Down Under kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr deg rimelige flybilletter, spennende opplevelsesreiser, lavbudsjett overnatting og de beste reisetipsene - så vi kan hjelpe deg skreddersy din drømmereise. Våre ansatte er reiseglade mennesker med masse erfaring! Hos KILROY finner du billige reiser til Oceania!

I Oceania finner du noen av verdens mest autentiske naturområder hvor landskapet mange steder er så unikt og urørt som den gang Captain Cook første gang satte sine ben her. Den Australske "outbacken" strekker seg over enorme områder hvor du kan kjøre i dagevis uten å møte folk. I Oceania finner man kun 3.7 mennesker per kvadratkilometer, til sammenligning har Norge 13,3 Japan hele 350! Down Under vil du oppleve alle mulige typer klima, fra tropiske Nord-Australia med sine rike regnskoger og endeløse strender, perfekt for både surfing og dykking, til de snøkledde fjell på sørøya av New Zealand, som er perfekte for vintersport!

Working Holiday er en utmerket måte å utforske Australia eller New Zealand på. Dette gir deg 12 måneders visum med tillatelse til å arbeide. På denne måten får du spart opp penger mens du reiser, så kan du holde det gående enda lenger!

Oceanias virkelige høydepunkt er de fantastiske menneskene som bor her, med sin avslappede og herlige holdning til livet. Knapt noe annet sted i verden finner du en så åpen og vennligsinnet mentalitet som her på andre siden av jorda. Som australienerne selv sier: "So, where the bloody hell are you??"

Reisen til Oceania

Vi tilbyr rimelige flyreiser Down Under, så du kan bruke pengene dine på morsommere ting, som en seiltur til Whitsundays i Australia. Selve reiseruten går via enten Asia, USA eller Afrika - hvor mulighetene for stopp underveis er mange. Flyturen er lang, så det kan være en god ide og ta en stopover et par dager i for eksempel Hong Kong? Våre reisespesialister hjelper deg gjerne med skaffe rimelige kombinasjonsbilletter.

Vi forhandler oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at du hos oss kan få de rimeligste og mest fleksible billettene til Oceania. Med KILROYs fleksible billetter kan du endre på dato og reiserute underveis samt legge til spennende stopp på din reise!

Reise rundt i Oceania

Har du lyst til å bli kjent med andre unge reisende og samtidig slippe å planlegge en detaljert reiserute for å få med deg de kuleste severdighetene? Da kan en av våre opplevelsesreiser være noe for deg! I små grupper tar profesjonelle guider dere med rundt til de mest spennende og unike stedene i Oceania, mens du selv bare kan nyte opplevelsen og bli med på moroa.

Distansene i Oceania kan være ekstreme, enten du reiser rundt på det australske kontinent, gjennom New Zealand eller mellom øyene i Stillehavet. Hos oss får du gode priser på flybilletter både innad og mellom landene slik at du sparer tid på transport.

Busspass med selskapet Greyhound kan føre deg til de minste og mest øde destinasjoner, så dette er noe vi anbefaler for deg som vil reise med utsikt underveis. Busspassene er fleksible slik at du selv kan hoppe av og på når du ønsker, innenfor en begrenset periode eller innenfor et bestemt antall kilometer - du bestemmer selv.

For den ultimate frihet er leiebil et must. Vi har gode avtaler på både standard leiebil og større bobiler - samt rimelige campervans for de med lavt budsjett og som ønsker å cruise rundt slik hippiene gjorde på 70-tallet.

En kombinasjon av ulike alternativer er ofte den beste løsningen, og med hjelp fra våre reisespesialister vil du finne den mest behagelig kombinasjonen for nettopp din reise!

Overnatting

Australia, New Zealand og Stillehavsøyene har alle et bredt utvalg av gode hosteller, og vi kjenner til de aller kuleste av dem! Book dine første netter etter ankomst på forhånd, så slipper du å tilbringe de første dagene på jakt etter et sted å bo.

Prisnivå i Oceania

Du vil finne overnatting, spisesteder og barer i alle prisnivå. Generelt sett er levekostnadene lavere enn i Norge og kvaliteten veldig bra.

Kontakt