Australia

Reis til Australia og nyt det fantastiske strandlivet
 

Reiser til Australia - En verden av muligheter!

Australia er et paradis for backpackere, både fordi det er enkelt å reise rundt og fordi det er lett å komme i kontakt med andre backpackere. Husk likevel på at Australia er et enormt land, så sørg for at du ikke biter over for mye når du planlegger din reise "Down Under". Hos KILROY finner du billige reiser til Australia!

"Aussies" lever et svært avslappet liv på et kontinent fullt av kontraster. Kontraster som kommer til syne gjennom natur, dyr, mennesker, aktiviteter, attraksjoner og kultur. Målt i størrelse er Australia langt større enn hele Europa tilsammen, og det er viktig å være klar over når man setter opp reiseruten for Australia. Avstandene ser kanskje små ut på kartet, men i virkeligheten kan det være snakk om en strekning som det tar flere dager å kjøre. Australia har utrolig mange spennende opplevelser å by på og det kan derfor være lurt å tilpasse antall destinasjoner til hvor mye tid du har til rådighet. Du vil ikke risikere å måtte stresse avgårde når du reiser i Australia, så prioriter heller å bruke mer tid på hver enkelt destinasjon. Våre reisespesialister hjelper deg gjerne med tips til kule steder som er verdt å utforske.

Road trip i Australia

Reiser til Australia - Backpacking i Australia

Highway A1 fra Sydney til Cairns er verdens lengste kystvei og en populær reiserute for backpackere på road trip i Australia. Gjennom 2500 kilometer vil du oppleve vakreste strender, ekte surfeliv, ville partybyer og en natur som tar pusten fra de fleste. Sistnevnte oppleves best på seiltur til de vakre Whitsunday Islands, der du kan bade, snorke og nyte late dager på dekk. Når du først er i Australia må du også sørge for å sette av tid til å bli med på dykketur til Great Barrier Reef. Har du lyst på en avveksling fra strandlivet kan du ta turen videre til Darwin og Australias tropiske nordside. Her venter spennende turer i regnskogen, camping i Australias berømte outback og ikke minst, et fantastisk dyreliv!

Andre høydepunkter i Australia

Reiser til Australia - Backpacking i Australia

Har du lyst til å oppleve virkelig vakker natur kan vi anbefale deg å ta turen til den vakre, isolerte øya Tasmania, som ligger utenfor Australias sørkyst, sør for storbyen Melbourne. Et annet sted som er verdt et besøk, er Ayers Rock (Uluru), Australias ikoniske midtpunkt. Fjellet er hellig for aboriginerne og av respekt for lokalbefolkningen frabes man derfor å bestige fjellet. Rull isteden ut soveposen og tilbring en natt under den åpne stjernehimmelen, så er du sikker på å få med deg den magiske solnedgangen over fjellet neste morgen. Det blir garantert en minnerik opplevelse.  

Surfing i Australia

Surfing i Australia - Reiser til Australia

Surfing er ikke bare en sport - det er en kultur, en sinnstilstand og en viktig del av livet i Australia. Bølgene er herlige, vannet er nydelig og surferne er hotte, så det er ingen grunn til å holde tilbake. KILROY tilbyr alt fra 1-dags surfekurs til ekte surf camps som varer i flere dager. Hva venter du på? Meld deg på til surf camp i Australia nå!

Campervan i Australia

Reiser til Australia - Backpacking i Australia - KILROY

Å leie en campervan er den desidert beste måten å utforske Australia på. Med en campervan får du friheten til å oppleve Australia og utforske naturen på egen hånd, samtidig som du sparer penger på overnatting. De fleste campervanene er dessuten utstyrt med kjøkkenutstyr, slik at du kan tilberede din egen mat underveis og dermed spare enda mer penger. Skal du på road trip i Australia er en campervan et godt og rimelig alternativ, enten du har lyst til å kjøre Great Ocean RoadHeritage Drive eller en helt annen rute. Om du ikke har mulighet til å leie en campervan, kan et fleksibelt busspass være en god erstatning. 

Working Holiday i Australia

Med Working Holiday-visum kan du reise rundt i Australia og samtidig tjene penger.

Visste du at du faktisk kan reise rundt i Australia i opptil 12 måneder og samtidig tjene penger? Ja, det er sant - er du mellom 18 og 31 år kan du nemlig ta en Working Holiday i Australia. Du kan arbeide hvor som helst i Australia, men for at du skal få en enklere start på ditt opphold anbefaler vi at du starter ditt WH-opphold med en WH-ankomstpakke i Brisbane, Cairns, Melbourne eller Sydney.

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Australia har blitt et populært studieland blant nordmenn takket være den høye kvaliteten på undervisningen, det brede fagtilbudet og ikke minst det behagelige klimaet. Hvem har vel ikke lyst til å studere i en by der du kan stikke rett ned på stranda etter forelesning? Les mer om studier i Australia her! 

 

Kontakt