Byron Bay

Hopp opp på surfebrettet mens du er i Byron Bay
 

Reiser til Byron Bay - surfing, musikk & chill

Din reise til Australia er ikke fulkommen før du har besøkt den vakre og avslappet byen Byron Bay. Byron Bay er et mekka for backpackere og du kan glede deg til over 30 km med sandstrand på det østligste punktet i Australia.

Se også:

Flotte strender, spennede opplevelser og et stort aktivitetstilbud, en avslappende atmosfære og kule festivaler er bare noen eksempler på hva som venter deg i Byron Bay. Som backpacker kommer du til å digge denne kule byen, og vær forberedt på at det kan bli vanskelig å skulle forlate Byron Bay igjen.

Sol, hav og strand

Havet utenfor Byron Bay er full av liv, og her står opplevelsene i kø. Aktivitetstilbudet er stort og du kan blant annet dykke, surfe, kajakkpadle, i tillegg til mange andre kule vannsportsaktiviteter. Strendene er også perfekte for en rolig dag med avlapping i solen, og hvis du er heldig kan du få øye på ville delfiner og hvaler som hopper opp over havoverflaten. Hvis du er i god form kan du også bli med på "Daily Ocean Swim" som arrangeres hver morgen. Konseptet er at man går fra Surf klubben til The Pass, forså å svømme tilbake. Svømmeturen er på ca. 1,5 km og det er mellom 20-50 personer av Byron Bays innbyggere som tar denne svømmeturen hver dag. 

Bohemisk livsstil

Byron Bay bærer også preg av sin bohemiske livsstil som bidrar til den avslappede atmosfæren du finner her. Overalt i gatene finner du økologiske kafeer og restauranter, billig massasje, og yoga studioer. Husk også å besøke Byron Bays markeder hvor du kan finne alternativ kunst, håndarbeid, og kortreist (og økologisk) frukt og grønnsaker.

Live musikk i Byron Bay

Mange artister som drar på turné i Australia stopper i Byron Bay, og ved byens samfunnshus  er det underholdning nesten hver eneste søndag. Fra mars til november avholdes det også en masse festivaler, som eksempelvis Mullum Music Festival. Ikke gå glipp av denne hvis du er i Byron Bay i november.

Vil du reise til Byron Bay?
Kontakt en reisespesialist

Kontakt