Australia

Fitness Camp i Australia

Kom i form på fitness camp i Australia

Australia er den perfekte destinasjonen for deg som liker å være aktiv og holde deg i form. Her kan du surfe, dykke, kajakkpadle, dra på trekking, riverrafting, seilturer - ja, you name it! Og nå kan du også bli med på fitness camp!

Hvorfor dra på fitness camp i Australia?

Australia er, som du kanskje vet, et mekka for backpackere. Her vrimler det med unge backpackere fra hele verden som gjerne vil møte nye mennesker på sin reise. Den opplevelsen får du også når du er på fitness camp i Australia. I tillegg til gode treningsopplegg, er det stort fokus på de sosiale aspektene ved campen. Du kommer garantert til å bli kjent med en mange andre unge og treningsglade mennesker, som i likhet med deg elsker å være aktiv på reise.

Våre fitness camps i Australia styres av profesjonelle instruktører som sørger for at du får mest mulig utav ditt treningsopphold. Du vil bli utfordret til å nå nye mål, presse deg selv og dine egne grenser. Er du klar for ufordringen? 

Kombiner Fitness med surf camp i Sydney

Hvis fitness ikke er nok for å tilfredsstille din appetitt på en aktiv ferie, kan vi anbefale deg å bli med på surf camp i Sydney før eller etter fitnesscampen. Du kan da inkludere en fet road trip langs Australias vakre østkyst mellom Byron Bay og Sydney i din reise, og dermed komme hjem med ennå flere kule opplevelser i bagasjen.

Per side
Per side

Bilder fra Fitness Camp i Australia

 

Kom i form og press deg selv på fitness camp i AustraliaKom i form og press deg selv på fitness camp i Australia. Du vil bli veiledet av dyktige instruktører. 

Bli med på andre morsomme aktiviteter, som f.eks kajakkpadling, mens du er på fitness camp i Australia.Bli med på andre morsomme aktiviteter, som f.eks kajakkpadling, mens du er på fitness camp i Australia.

 

I tillegg til crossfit, yoga og cardio-trening på stranden, kan du også prøve deg på surfing i Australia. I tillegg til crossfit, yoga og cardio-trening på stranden, kan du også teste dine ferdigheter på surfebrettet i Australia.

 

Vil du vite mer om fitness camp i Australia?
Kontakt oss!
Kontakt