Kakadu Nasjonalpark

Hvordan reise til Kakadu Nasjonalpark

Kakadus inngangsport er byen Darwin, hovedstaden i delstaten Northern Territory. Du kan fly til Darwin fra de aller fleste byer i Australia, i tillegg til at flyplassen har flere internasjonale flyvninger daglig. 

Fra Darwin kan kjøre til Kakadu Nasjonalpark på ca. 3 timer, og vi kan hjelpe deg med å finne rimelig leiebil i Darwin. Et godt tips er å huske å fylle opp med drivstoff så ofte som mulig da det kan være langt mellom bensinstasjonene i området. 

Alternativt kan du bli med på en av våre spennende opplevelsesturer. Fordelen med å reise på en av våre organiserte turer er at du vil få en uforglemmelig introduksjon til nasjonalparken gjennom de lokale guidene. De er eksperter på området og kjenner det som sin egen bukselomme, og vet derfor akkurat hvor og når man finner de mest interessante dyrene og naturfenomener.

Informasjon oppdatert 03/2017

Flybilletter til Darwin

Spar tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Darwin online, eller kontakt en av våre reisespesialister for et skreddersydd tilbud. 

Husk at flybillettene til Darwin kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Kakadu Nasjonalpark som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Kakadu Nasjonalpark? Dersom du har lyst til å legge inn Kakadu Nasjonalpark som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt