Melbourne

Melbourne er en av verdens største byer i utstrekning, og de ikoniske trikkene tar deg dit du skal
 

Reiser til Melbourne - The city of fun!

"Hva er så spesielt med Melbourne? lurer du kanskje på. Vel, her skal du få høre! Det er f.eks massevis av forskjellige festivaler i Melbourne hvert år. Temaene varierer mellom alt fra musikk, film og teater til mat, øl og vin....og så videre - you name it, they've got it! For byfolk er dette alltid en god grunn for å gå ut og spise en bedre middag, stikke innom puben eller bare gå ut og ha det gøy! Hos KILROY finner du billige reiser til Melbourne!

Forstedene til Melbourne er hva folk flest elsker med denne byen. I Port Melbourne har du den funky blandingen av Viktorianske terrassehus og moderne arkitektur. Her finner du også restauranter, barer og cafeer overalt, og da mener vi OVERALT. Istedet for store shoppingsentre finner du gater fulle av små koselige butikker. Her kan du også nyte synet av Ferrarier, Lamborghinier og Porcher som kjører forbi deg.

Backpackeres mekka i Melbourne

5 km eller ca 15 minutters trikketur fra sentrum av Melbourne finner du St.Kilda, et av backpackernes absolutte mekka. Stikk innom Luna Park Tivoli, en bra bar, nattklubb eller bare vandre langs stranden... Du kan bokstavelig talt spise din vei ut av Acland Street som har et enormt utvalg av kaker og godsaker. Med en take-away muffin i hånda er det gatemarkedene og underholdningen som gjør settingen perfekt. St.Kilda er en av Australias hippeste områder og selvfølgelig hjemstedet til Base Backpackers, en av de mest populære hostelkjedene.

Carlton

Sjarmerende Carlton Gardens, Melbourne Museum, IMAX-movie theatre med verdens største skjerm og legendariske Brunswick Street er alle lokalisert i Carlton, kun 10 minutters gange fra sentrum.

Mat i Melbourne

Melbourne er absolutt en multikulturell by, oppdelt i områder som China Town, Little India, Little Italy og Det greske kvarteret. Her finner du alt du kan tenke deg av mat fra hele verden og for enhver smak.

Shopping i Melbourne

I tillegg til flere megastore shoppingsentre tilbyr Melbourne unike muligheter for de virkelige shopaholics med den fantastiske gaten Chapel Street. Vær forberedt på seriøs shopping - og ignorer hylene som høres innimellom, det er bare kjøpsgrensen på kredittkort rundt omkring idet de strekkes til det ytterste! I Chapel Street finner du alt fra designerbutikker til outlets og billigbutikker, og for ikke å nevne de små sjarmerende butikkene med sannsynligvis verdens beste service! Chapel Street ligger i Prahan-distriktet ca 5 km fra Melbourne sentrum. Lei av å shoppe? Jakt etter superstjerner som Kylie Minogue eller Lleyton Hewitt som man ofte kan støte på i Chapel Street!

Melbourne for naturelskere

Kun en times kjøretur fra Melbourne finner du vakker natur som er typisk for Australia. Her kan du prøve snowboarding eller ski i fjellene, gå turer eller sykle i de fantastiske grønne og frodige nasjonalparkene. Hvorfor ikke ta surfetimer eller en runde med beach volley på en av de vakre, endeløse strendene med det samme? Vi garanterer at du vil falle helt for Melbourne - så hva venter du på, reis og opplev det hele selv!

Working Holiday i Melbourne

Hva med å gjøre om din reise til Melbourne til en Working Holiday? Hva er det, tenker du kanskje? En Working Holiday er et tilbud for deg som er mellom 18 og 31 år, hvor du kan få visum til å reise rundt i Australia og jobbe samtidig. Med andre ord, du kan utforske Australia og tjene penger mens du gjør det! Ta en titt på vår Working Holiday-startpakke i Melbourne, eller les mer om Working Holidays i Australia.

Kontakt