Surfers Paradise

Herlige stender i Surfers Paradise
 

Reiser til Surfers Paradise - En fancy juvel!

Surfers Paradise er den ultimate drømmedestinasjon for surfing, avslapning og luksuriøs livsstil. Med sin beliggenhet på Gold Coast i staten Queensland kan Surfers Paradise by på noen av verdens aller beste strender! Hos KILROY finner du billige reiser til Surfers Paradise!

Surfers Paradise er det opplagte stedet å starte når du skal på reise på Australias Gold Coast! Dette er en av Australias mest populære feriedestinasjoner og her finner du en perfekt blanding av moderne storbyliv og tilbakelent strandliv. Både rekken av enorme skyskrapere og herlige strender er imponerende, sistnevnte regnes som noen av verdens reneste. Langs strandpromenaden ligger det koselige cafèer og restauranter. Ingenting er som å gripe håndkleet etter en lang shoppingdag og sette kurs mot de gyldne sandstrendene.

Shopping i Surfers Paradise

Reiser til Gold Coast - KILROY

Surfers Paradise har mange "gjemte" butikker som bare venter på å bli utforsket. Beachfront Market byr på spennende boder med all slags varer, og i Central Business District (CBD) finner du Cavill Mall - et paradis for shopaholics. Cavill Avenue er hovedgaten med massevis av kule butikker.

Et pulserene natteliv i Surfers Paradise

Byen er like livlig om natten som om dagen; barene og diskotekene starter sine livebeats tidlig om kvelden og du finner alle slags underholdende begivenheter som f.eks gatemusikanter og sirkusartister rundt Cavill Mall. De fleste barene ligger langs Orchid Avenue, og flere av de tilbyr rabatter for backpackere. Gold Coast's teatere byr på gode liveopptredener, og flere restauranter kjører cabaretshow for sine gjester.

Andre severdigheter i Surfers Paradise

Surfers Paradise ligger nærme flere av Queensland's fornøyelsesparker hvor du kan nyte fart og spenning dagen lang. For de litt mer sofistikerte finnes det endel kunstgallerier med utstillinger fra lokale artister. Gold Coast Art Gallery ligger på 135 Bundall Rd.

Sjekk ut Surfers Paradise med fugleperspektiv fra Q1 Observation Deck, Hamilton Avenue. En superrask heis frakter deg opp på hele 322 høydemeter, og bygningen kan også by på både kino og barer.

Aktiviteter rundt Surfers Paradise

Reiser til Surfers Paradise på Gold Coast

Vannsportentusiaster har massevis å velge blandt, men surfing er selvfølgelig et absolutt must. Meld deg på surfetimer til å begynne med dersom du ikke allerede kan sporten, og kast deg deretter ut i bølgene sammen med proffene. Sjekk ut spennende Quicksilver Pro Surfing Competition og Surf Lifesaving Championships som holdes i mars hvert år, massevis av action.

På Main Beach kan du leie deg vannsportutstyr som wakeboard, bodyboard, surfebrett, paddle boards og vannscooter. Dersom du digger volleyball kan du hive deg med de som spiller gjennom dagen på Central Surfers Paradise Beach.

For de som liker sjøbrisen men ikke vil bli våt er gode alternativer fisketurer eller paraseiling.

Har du enda ikke fått nok og higer etter et adrenalinkick?! Kast deg utenfor imponerende høyder med bungyjump! Det et et par operatører som driver med dette, og i Surfers Paradise kan du til og med teste ut "after dark-bungy jump".

KILROYs reisetips for Surfers Paradise

Indy 300 Grand Prix Race tilføyer Surfers Paradise et heftig actionkick i oktober hvert år.

Kontakt