Sydney

Slapp av på Bondi Beach i Sydney
 

Reiser til Sydney - Din start Down Under!

Sydney er et populært møtepunkt for backpackere! Byen er et perfekt stoppested og utgangspunkt for videre reise ettersom man har et bredt utvalg lavpris flyselskaper til andre destinasjoner i Oceania og Asia samt gode og billige muligheter for overnatting. Hos KILROY finner du billige reiser til Sydney!

Australias mest populære by fortjener en hel haug superlativer! Sydneys karisma - både vakker og full av overraskelser. Operahuset og Harbour Bridge er fantastiske og livlige attraksjoner, to absolutte must på din reise i Sydney. Ønsker du en spennende start på oppholdet anbefaler vi at du booker broklatring til toppen på Harbour Bridge, spesielt de turene som foregår etter mørkets frembrudd!

Reiser til Sydney med KILROY

Sydney sjarmerer med sin rolige atmosfære og endeløse tilbud av aktiviteter. Backpackere reiser til Sydney fra alle verdenshjørner og er en naturlig stopp under langturer til og fra Asia, Afrika, Oceania eller Amerika. Sydney er også en perfekt destinasjon for shopping, og ryggsekken fylles fort med velkjente surfemerker som Billabong og Roxy. Inkluderer vi omgivelsene rundt selve Sydney kan vi fort kalle det et lite mini-Australia. Blue Mountains er absolutt verdt et besøk med sitt fantastiske fjellandskap, og her kan du i tillegg få øye på ville kenguruer underveis. Midt i sentrum tilbyr Wildlife World og Sydney Aquarium et innblikk i det australske dyre- og undervannslivet med bl.a. kenguru, koala, wombat, giftslanger, edderkopper, hai, skilpadder og fargerike fisker.

Bondi og Manly Beach - Sydneys mest populære strender

Reis til Sydney med KILROY

Å reise til Sydney er perfekt for en strandferie med sine mange, flotte og turistvennlige strender som strekker seg kilometer på kilometer utenfor selve sentrum. Bondi Beach er den mest kjente og verdt en visitt. Mellom store bølger og hyggelige boligområder samt butikker, restauranter, barer og hostels skaper Bondi en livlig og herlig stil - midt i blinken for backpackere. En kort fergetur fra Sydney Harbour finner man Manly Beach som konkurrerer med Bondi om popularitet, og dette er absolutt en verdig kandidat! Palmer, promenader langs stranden og avslappet atmosfære gjør dette til et litt roligere alternativ til Bondis oljete kropper og glamfaktor.

Overnatting i Sydney

I Sydney er reising på stramt budsjett absolutt mulig da det florerer av rimelige hostell, spesielt i områdene Kings Cross, Bondi Beach og Darlinghurst. Uteliv finnes også i alle prisklasser, og de beste områdene for natteaktiviteter finner man i Kings Cross og på Oxford Street. Wake Up Hostel Sydney er et svært godt alternativ som vi kan anbefale. Et perfekt sted å bli kjent med andre backpackere!

Det beste av Sydney

Sight: Operahuset
Aktivitet: Surfing
Shoppingområder: Oxford St, George St og Pitt St.
Kjøp: Alt av surfeklær
Strand: Bondi Beach
Drikke: Toheeys øl, australske viner

KILROY reisetips til Sydney

Dra til Royal National Park ca. 45 minutter fra downtown. Her er naturen nydelig og du finner så godt som øde strender perfekt for svømming. Sørg også for å få med deg det kule bydelen "the Rocks" der du kan bli kjent med områdets spennende og brokete historie.

Working Holiday i Sydney

Lyst til å få enda mer utav din reise til Sydney? Hva med å gjøre om din ferie til en Working Holiday? Hvis du er mellom 18 og 31 år kan du nemlig søke om et Working Holiday-visum i Australia, som vi gi deg muligheten til å reise rundt i landet samtidig som du tjener penger! Med visumet kan du bli reise og jobbe i Australia i opptil 12 måneder. Les mer om Working Holidays i Australia og sjekk ut vår Working Holiday startpakke i Sydney!

 

Kontakt