Wake Up! Sydney

Ankomstpakke Sydney - Wake Up Hostel
Fra NOK 1530

Høydepunkter

  • Meget sentral beliggenhet
  • Møt andre backpackere
  • Stressfri ankomst

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 4 overnattinger
  • Frokost
  • 4 timer gratis WiFi
  • Australsk simkort
Ankomstpakke med 4 overnattinger. Hostellet Wake Up! er en backpackers paradis som ligger på hjørnet av det som kalles "The Block" - et velkjent backpacker-område som grenser til Pitt Street, George Street og Rawson Place.

Ankomstpakken - Hva er inkludert?

Med denne ankomstpakken er du garantert en god start på ditt eventyr i Australia! Vi henter deg på flyplassen og frakter deg til Wake Up! hvor du tilbringer de 4 første nettene av din reise. Frokost og 4 timer gratis WiFi er også inkludert i pakken. I tillegg vil vi sørge for at du får en god introduksjon til det som kanskje er en av verdens flotteste byer: Sydney. 

Ved ankomst

Etter en lang flytur vil du ankomme Sydney lufthavn, og ta deg gjennom grensekontrollen, bagasjeområdet og tollen. Når du er ute i ankomsthallen skal du finne veien til området med shuttle bussene, hvor en av våre sjåfører vil vente for å kjøre deg og ditt reisefølge til Wake Up! i sentrum av Sydney. 

Beliggenhet

Hostellet Wake Up! ligger på hjørnet av det som kalles "The Block" - et triangulært backpacker-område i Sydney som grenser til Pitt Street, George Street og Rawson Place. "The Block" er kjent som et backpacker-område da det finnes omtrent 3000 hostell senger her. Det betyr opptil 3000 reisende samlet på ett og samme gatekvartal i Sydney. 

Wake Up! er kun 5 minutters gange unna Sydneys sentralstasjon, Chinatown og Paddy's Markets, og kun 10 minutter unna Darling Harbour. Videre er det enkelt å komme seg til kjente landemerker som operahuset, Sydney Harbour Bridge og Bondi Beach med en kort busstur fra hostellet.

Om hostellet

Wake Up! målretter seg mot backpackere, men med en noe høyere standard enn normalt. Det er et nytt og moderne hostel som fungerer som en base for mye av backpacker-aktivitetene som foregår i byen, midt i hjertet av Sydney. Enten du er en backpacker reisende på et stramt budsjett, eller om du er en flashpacker ute etter litt luksus, så kan Wake Up! imøtekomme dine behov. Hostellet tilbyr mer enn bare en seng, her får du en komplett backpacker opplevelse!

Gjestene ved hostellet vil også nyte godt av den ekstra servicen som tilbys i form av daglige gratis-aktiviteter som eksempelvis en guidet tur i Sydney og turer til stranden. Gjestene har også mulighet til å få vasket klær, bruke WiFi, se TV i fellesområdene, lage mat, ta ut penger, bestille opplevelsesturer eller kjøpe kaffe eller et enkelt måltid på hostellet. Hostellet har en egen kafé og turistinformasjon, og du kan til og med få hjelp til å finne arbeid dersom du har reist til Australia på et Working Holiday-visum. 

Wake Up! er en trygt og sikkert hostell, hvor nøkkelkort behøves for å få adgang både til rommene og fellesområdene. Hostellet har også døgnåpen resepsjon og sikkerhetsvakter om natten. Vennlige ansatte er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg, uansett tid på døgnet. 

Rom og overnatting

Wake Up! tilbyr delte rom med 4, 6, 8 eller 10 sengeplasser per rom. Disse rommene finnes også som all-female rom, hvor du kun deler rom med andre kvinner. Av private rom kan du velge mellom standard dobbeltrom med tvillingsenger eller dobbeltseng, eller ensuite dobbeltrom med tvillingsenger eller dobbeltseng. Hostellet har også et godt tilbud av dusj- og toalettfasiliteter for både kvinner og menn. 

Wake Up! Side Bar

Under Wake Up! ligger berømte 'Side Bar'. Dette er stedet hvor backpackere fra hele Sydney kommer for å spise, drikke og sosialisere. Hver kveld er det noe som foregår på Side Bar så du vil aldri kjede deg her. Du vil møte andre reisende som du garantert vil kunne få gode reisetips fra - og hvem vet, kanskje du også møter ditt nye reisefølge? 

8-sengsrom ved Wake Up!, SydneyWake Up! Sydney - 8-sengs rom 

Wake Up Sydney, Roys CafeWake Up! Sydney - Roys Café

Video: Dette er mitt hostell - en backpackers introduksjon

 

 

Kontakt