Working Holiday ankomstpakke i Sydney

Ankomstpakke for Working Holiday i Sydney - KILROY
Skal du på Working Holiday til Australia og har lyst på en myk start på oppholdet? Da bør du bestille vår Working Holiday-ankomstpakke i Sydney. Pakken inkluderer henting på flyplassen, overnatting de første dagene og viktigst av alt - hjelp til å ordne alle nødvendige papirer.

Når du lander i Sydney etter en lang flytur vil du bli møtt av en av våre smilende sjåfører som tar deg med rett til et av de kuleste hostellene i Sydney - Wake Up. Det er det perfekte stedet å bo når du er ny i Sydney: Det er sentralt, rent og supersosialt. Faktisk har Wake Ups bar, "Side Bar", fått status som Sydneys absolutt hotteste sted for å møte andre backpackere. Her foregår det noe hver eneste kveld og de massive lørdagsfestene er alltid legendariske.

Etter et par dager med sightseeing og festing er det er på tide og sette i gang med selve jobbsøkingen. Dette får du hjelp til av lokale Working Holiday-spesialister som gir deg råd på veien og hjelper deg med å opprette bankkonto og ordne skattekort. 

Work and Travel Sydney - Startpakke fra KILROY

Dette er inkludert i startpakken

Ankomsttjenester:

 • Overnatting på dorm (6-mannsrom) i 4 netter, inkl. frokost. 
 • Transport fra flyplassen til hostellet.
 • 4 timer gratis WiFi.
 • Australsk SIM-kort med 10 AUD ringetid inkludert.
 • Reiseråd og tips. 

Jobbtjenester:

 • Et dyptgående orienteringsmøte der du får informasjon om alt du trenger å vite om å bo, jobbe og reise i Australia. 
 • Hjelp til å fylle ut nødvendige registreringspapirer, ordne skattekort, opprette australsk bankkonto og Medicare kort.
 • 3-måneders medlemskap i "Travelers at Work" (TAW). Medlemskapet gir deg mulighet til å søke på deres brede utvalg av jobber reservert for unge reisende med Working Holiday-visum.
 • Veiledningstime med en Working Holiday ekspert hvor du får informasjon om nyttige sertifikater du kan skaffe deg, hvordan du får igjen på skatten, søker om utvidet visum, med mer.  
 • Veiledning i hvordan man setter opp en god CV.
 • Online CV som australske arbeidsgivere har tilgang på, samt e-post oppdateringer på nye ledige stilliger. 

Merk: Startpakken er ikke tilgjengelig mellom jul og nyttår (25. desember - 3. januar)

Pris: fra 1 944

 

Vil du bestille vår Working Holiday-startpakke?
Kontakt oss!

 

Vil du oppleve mer av Australia? Sjekk ut disse tilleggsproduktene:

Turer og aktiviteter i Sydney

Turer og aktiviteter i Sydney
Hvorfor ikke kombinere ditt Working Holiday opphold i Sydney med en spennende opplevelsesreise eller kule aktiviteter? Sjekk ut våre turer å aktiviteter i Sydney her!
Se turer og aktiviteter

 

Bussreiser fra Sydney

Bussreiser fra Sydney
Med et busspass kan du reise og oppleve hele Australia. Det er en ypperlig måte å oppleve dette storslåtte landet. Se vårt store utvalg av busspass og bussreiser fra Sydney her.
Søk etter busspass

 

Kontakt